Топчовците на Kaufland

• 72 279
  • 700
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
Търся: Бразилия, Саудитска Арабия, Португалия, Иран
Предлагам: Австралия, Сърбия, Нигерия, Мексико, Колумбия, Испания, Тунис, Синегал, Полша, Германия
От София.

Търся и стикер 61 от последните Била.

Здравейте, Мексико търсим, но нямаме какво да предложим за замяна. Можем ли да закупим? Тел. 0888100310

# 421
  • Пловдив
Пооомооощ!!!
За Пловдив търсим "само":
Австралия, Аржентина, Белгия, Бразилия, Германия, Дания, Египет, Иран, Испания, Мароко, Нигерия, Перу, Полша, Русия, Сенегал, Сърбия, Франция, Хърватска, Швейцария.
Нямам за размяна, а времето ни притиска. Ако на някой не му трябват повтарящите му се, ще помоля да ми ги прати по Еконт за моя сметка, ако не е от Пловдив.

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 11:29 от Nezabravka

# 422
Търся :Египет, Аржентина, Саудитска Арабия, Швеция, Португалия, Англия и Германия.

Разменям: Марико-2, Исландия-2, Белгия-2, Мексико-2; Сенегал-2, Русия-2, Хърватия-2, Швейцария, Испания, Коста Рика, Колумбия, Южна Корея, Иран, Полша, Дания, Уругвай и Панама.

От Петрич съм. Разменям по Еконт.
От Перник предлагаме Аржентина и Португалия за Сенегал и Белгия ако искате пишете на mpaitasheva@mail.bg

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 14:21 от Maria Paytasheva

# 423
Здравейте. Търся: Австралия, Бразилия, Франция, Исландия, Англия и Перу.
Разменям: Коста Рика, Мексико, Германия, Испания, Португалия, Колумбия, Сърбия, Полша, Швейцария, Саудитска Арабия, Мароко, Южна Корея, Япония, Уругвай, Сенегал.

За София!!! Тел: 0898527249

Здравейте,
мога да ви дам Исландия за Сенегал. Ние сме в София, района на Красно село-Лагера
Добре, звъннете да се разберем. Пазя Ви Сенегал

Здравейте разменям франция и перу за сърбия и япония

# 424
  • София
Търсим: Аржентина, Япония и за приятелче Русия и Египет
Имаме повтарящи се:  Мароко, Португалия,  Швеция (2), Сенегал, Уругвай, Хърватска, Швейцария, Дания, Франция, Австралия
за София

# 425
До всички кауфланд организира размяна на топчвоци в неделя от 11  до 11-30 във всички градове. Прочетено на страницата на кауфланд във фейсбук.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 17:52 от rapar4eto

# 426
  • Варна
Здравейте,
търсим си Англия, Мароко, Перу, Иран, Франция, Япония, Дания, Тунис и Колумбия.
Повтарящите ни се са: Хърватия, Панама, Германия, Мексико, Белгия, Русия, Уругвай,Нигерия, Саудитска Арабия
От Варна сме, ако някой има интерес моля да пише ще се уговорим за някаква среща евентуално Simple Smile

# 427
Търся Сенегал

# 428
Търся :Египет, Аржентина, Саудитска Арабия, Швеция, Португалия, Англия и Германия.

Разменям: Марико-2, Исландия-2, Белгия-2, Мексико-2; Сенегал-2, Русия-2, Хърватия-2, Швейцария, Испания, Коста Рика, Колумбия, Южна Корея, Иран, Полша, Дания, Уругвай и Панама.

От Перник предлагаме Аржентина и Португалия за Сенегал и Белгия ако искате пишете на mpaitasheva@mail.bg
Писах ви на адреса.

# 429
  • Варна

Здравейте,
Може да ви дадем от тези, които търсите Саудитска Арабия и Германия
А на нас от вашите ни трябват Мароко, Колумбия, Иран и Дания.
И понеже на нас ни трябват повече може да поемем курирската примерно. Съгласни ли сте?

# 430
ТЪРСЯ: Тунис, Панама, Исландия, Русия, Мексико, Германия
ЗА РАЗМЯНА: Швеция, Мароко, Австралия, Уругвай

# 431
  • Вестерос
За Варна

Търся: Коста рика, Панама, Сърбия, Иран, Испания, Саудитска арабия, Япония, Нигерия, Швеция, Исландия, Англия и Мароко.

Имам за размяна: Русия, Хърватия и Уругвай
Сърбия за Русия?

# 432
Търся: Япония Швеция,Иран, Португалия, Англия Мароко

Имам : Коста Рика,ХърватияАвстралия, Южна Корея 2бр., Сенегал ,Германия - 2бр.,Аржентина, Австралия, Швейцария, Белгия,
За Варна или с Еконт

# 433
Новите ми повтарящи топчовци са: Коста Рика, Колумбия, Исландия и Перу.
Разменям ги срещу Египет, Полша, Португалия, Бразилия, Япония, Дания, Швеция.
София - Борово и околни квартали.

# 434
  • Варна
Здравейте!

За Варна (по възможност среща около ВИНС, Червения, Чаталджа, център) или пращам по Еконт...

Търся:
Англия, Полша, Хърватия, Швеция, Мароко, Иран, Япония, Коста Рика, Колумбия, Перу

Имам за размяна:
Германия, Дания, Исландия, Испания, Русия, Египет, Сенегал, Тунис, Австралия, Саудитска Арабия, Панама, Аржентина

Общи условия

Активация на акаунт