Топчовците на Kaufland

• 72 279
  • 700
  •   1
Отговори
# 435
Имам за размяна Колумбия и Хърватия. Търся Сенегал, Сърбия, Германия, Нигерия и Иран. От Варна съм.

# 436
Здравейте,
Ние сме от София и също събираме топчоци.
Търсим Уругвай, Испания, Сърбия и Иран
Повтарят ни се Коста Рика, Швейцария, Южна Корея, Колумбия, Ислания и Панама.

# 437
Ние сме готови,преди малко взехме заветната България:)
В неделя ще получа една Франция,ако на някой е необходима е негова,не се дължи нищо за топчето.
Благодаря,на всички с който разменяхме,за коректното и ангажирано отношение,успех на томболата Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 19:47 от bisi_isi

# 438
Ние сме готови,преди малко взехме заветната България:)
Останаха:Харватия,Австралия,Португалия,Дания,в неделя ще получа и една Франция.Ако трябват на някой пращам по Еконт или среща в Студентски град и околните квартали.Нищо не се дължи за топчетата,само за евентуални транспортни по Еконт.
Благодаря,на всички с който разменяхме,за коректното и ангажирано отношение,успех на томболата Simple Smile
Здравейте, може ли да ни дадете Португалия? Ако е удобно да се разходим до Студентски град утре?

# 439
Трябват ми Хърватия и Белгия имам излишни Германия Португалия Япония Мексико Египет Панама gsm0988858577

# 440
Здравейте,
търся: Германия, Иран, Нигерия, Аржентина, Испания, Бразилия, Египет, Хърватия, Уругвай
имам за размяна: Англия (2), Франция (2), Дания, Швейцария, Португалия, Коста Рика (2), Мароко, Русия.
Предпочитам лична размяна в София.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 20:43 от secret girl

# 441
Здравейте, от Шумен съм търся Тунис,Австралия,Испания,Франция,Иран,Белгия,Хърватска Предлагам Мексико Япония Германия Египет Португалия Панама можете да се обаждате на gsm 0988858577 Блатодаря

# 442
  • София
Търся Колумбия и Перу.
Имам Панама, Франция, Испания, Уругвай

# 443
  • София
Здравейте!
Нуждаем се от: Австралия, Швейцария и Саудитска Арабия,
Предлагаме: Франция, Исландия, Тунис, Дания, Мароко, Полша, Швеция, Перу, и Русия.
За София
Контакт: bonito333@abv.bg

# 444
Помагайте остана ни само Полша и немога да я намеря ако някой има пишете ми .за съжаление ни остана само сенегал за размяна , но мога и да си купя .

# 445
Кауфланд организира размяна на топчовци във всички градове. Неделя от 11 до 11-30.

# 446
  • Вестерос
Как става тази размяна?

# 447
# 448
Здравейте, остана ни да намерим Полша и Перу.
Предлагаме:Тунис, Сенегал, Испания, Австралия, Хърватия, Уругвай, Германия, Колумбия, Бразилия и Белгия

# 449
Търся:Германия и Австралия
Имам и повтарящи се:Англия ,Тунис,Мароко,Египет,Португалия,Колумбия,Русия,Сърбия,Швеция,Иран и Саудитска Арабия
За София кв. Обеля лично или по куриер

Общи условия

Активация на акаунт