Топчовците на Kaufland

• 72 208
  • 700
  •   1
Отговори
# 525
Търся топчовци : Нигерия,Перу,Тунис,Египет,Хърватия,Франция,Португалия.Ако някой ги има може да се обади на тел.0898795822.Благодаря!
    Здравейте,изчаквам по-нагоре дамата да каже да ли иска още Франция,ако не я иска е за вас.

# 526
а имало някво топче трийсе и трето което е България ама от де се взима някаква идея имате ли

# 527
а имало някво топче трийсе и трето което е България ама от де се взима някаква идея имате ли
От Кауфланд на "Информация". Когато съберете останалите, отивате заедно с албума на "Информация" в Кауфланд - там ви слагат печат и ви дават "България". След това отивате на страницата на Кауфланд и регистрирате кодовете, за да се "борите" за една от топките с подпис на Бербатов Simple Smile

# 528
От Кауфланд на "Информация". Когато съберете останалите, отивате заедно с албума на "Информация" в Кауфланд - там ви слагат печат и ви дават "България". След това отивате на страницата на Кауфланд и регистрирате кодовете, за да се "борите" за една от топките с подпис на Бербатов Simple Smile

благодаря

# 529
от Варна имам Швеция и Колумбия....търсим много тел 0889112796 , ако някои иска и да ни подари благодаря предварително

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 22:31 от FBID100000517189238

# 530
Варна: Търся Сенегал, Колумбия и Португалия. Останаха ми Перу, Ю. Корея, Аржентина, Панама и Уругвай за размяна.

# 531
Здравейте, група! ☺ От РУСЕ съм. Търся трима топчовци. 
АРЖЕНТИНА, БРАЗИЛИЯ и ДАНИЯ.

Имам повтарящи:
КОЛУМБИЯ, МЕКСИКО, ФРАНЦИЯ, ЯПОНИЯ, ПАНАМА, ИРАН, ИСЛАНДИЯ, ИСПАНИЯ и ПОЛША
Надявам се отново да събера чрез bg-mamma поредното Кауфланд - предизвикателство.

# 532
За Варна
Имам Южна Корея и Колумбия

Търся доста.

Моля, за Колумбия. Какво ви трябва?

# 533
  • Вестерос
Варна: Търся Сенегал, Колумбия и Португалия. Останаха ми Перу, Ю. Корея, Аржентина, Панама и Уругвай за размяна.
Имам Колумбия, искам Аржентина или Перу. Пиши ми ЛС да се разберем къде да се видим утре.

Видях, че сте ми писали, направо аз ще пратя ЛС

# 534
Имам сенегал уругвай австралия бразилия южна корея португалия

# 535

Имам повтарящи:
Надявам се отново да събера чрез bg-mamma поредното Кауфланд - предизвикателство.

Ще ми дадете ли Испания и Франция, мисля че ги имам вашите...

# 536
Здравейте, за Варна

търся - Египет, Швейцария, Сърбия, Япония, Франция, Сенегал, Мексико, Перу, Германия

предлагам - Панама, Исландия, Португалия, Полша, Дания, С.Арабия, Уругвай

# 537

Имам повтарящи:

Ще ми дадете ли Испания и Франция, мисля че ги имам вашите...
забранили сте си съобщенията

Утре сутринта ще ви пиша, понеже топчетата са на работата ми да видя всичките ли ги имам ....че по спомен така мисля...напишете ми на лс телефона си ,да ви пиша там

# 538
  • Пловдив
Само за размяна в ПЛОВДИВ. Пишете на лични. Не следя темата.

Търся: Швейцария

Повторки: Япония(2), Египет, Урогвай, Германия, Испания, Исландия,

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 21:02 от Nezabravka

# 539
Търсим - Германия

Предлагаме - Панама, Южна Корея, Уругвай, Швейцария, Португалия, Швеция, Бразилия, Дания.

Общи условия

Активация на акаунт