Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 22

• 55 142
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Според мен също не е лигаво, просто необичайно.
Хрисант ми напомня нещо, но не мога да се сетя от къде.

# 557
  • София
Радиван, Полена, Мартинел, Бистра-Капка, Куньо

# 558
  • Sk babe
Не знам от къде е дошло Десимилиана - касиерка в Сердика.

# 559
    Левена - днес четох статия във ФБ от авторка с това име

# 560
Бистра Капка му звучи като индианско име.

# 561
Тия Мария...жива да не бях Joy После що децата пиели Joy

# 562
  • Където морето целува небето...
Бистра-Капка дали са си го повторили няколко пъти на глас преди да я кръстят така...

ВалАнтайн с архаична българска фамилия.

# 563
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Тия Мария...жива да не бях Joy После що децата пиели Joy
На една позната кучето се казва Бейли - добавете едно "с" и става. Кучето роди 12 малки, като поне 6 от тях бяха с алкохолни имена - Джейми (сън), Джони (Уолкър), Джаки (Даниълс) и т.н.

Но Тия-Мария ми идва в повече за дете... Peace

# 564
  • софия
при мен основния проблем на моите въпросни Габриел и Десислав идва от факта ,че са кръстени на двамата си дядовци - Георги и Данаил /прекрасни силни имена/
Ненавиждам това кръщаване на деца на баба и дядо, като си ползвал само буквата примерно. Или ще го кръщаваш със самото име или недей да казваш, че е кръстено на еди кой си.

# 565
  • Велико Търново
Бистра-Капка и Ана-Лия са ми категорични фаворити!!!

# 566
Имаше сериал с главна героиня Ана-Лия преди време, баба ми го гледаше. Simple Smile Може би е взета идеята от там.

# 567
Имаше сериал с главна героиня Ана-Лия преди време, баба ми го гледаше. Simple Smile Може би е взета идеята от там.
От това , което майката ми каза като си говорехме в родилното, докато чакаме бебетата, не са могли да изберат име и са сложили само едно тире. Двете имена сами по себе си са много хубави, но така подредени не е много естетично. Поне е Анна-Лия , а не Аналия😉

# 568
  • софия
Лианна , да му се не види Simple Smile

# 569
при мен основния проблем на моите въпросни Габриел и Десислав идва от факта ,че са кръстени на двамата си дядовци - Георги и Данаил /прекрасни силни имена/
Ненавиждам това кръщаване на деца на баба и дядо, като си ползвал само буквата примерно. Или ще го кръщаваш със самото име или недей да казваш, че е кръстено на еди кой си.
Съгласна съм. Поне да е производно на името, но мен не ме дразни, щом удовлетворява и двете страни. Даже приемам повече име на друг език със същото значение отколкото само 1 буква.

Общи условия

Активация на акаунт