Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 362
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Погледни в темата за слънцезащитата, там се коментира доста този крем Flowers Hibiscus

# 301
Погледни в темата за слънцезащитата, там се коментира доста този крем Flowers Hibiscus

Мога ли да те помоля за линк или как точно е името на темата, защото не я разбирам тази търсачка 😕
Извинявам се спама в такъв случай!

# 302
# 303
В момента привършвам Estee Lauder revitalizing supreme+ околоочен и крем дневен и нощен. През деня отгоре слънцезащита.
Понеже свършват кремчетата съм в голяма чуденка какво да купя.
Доволна съм от тази серия, но се чудя дали да не добавя и advance night repair към нея (щом е best seller) трябва да е хубав.
От друга страна съм използвала няколко серии на shiseido, и бях мн доволна и от тях, а и са ми по икономични.
Мостри съм използвала на Clinique - хареса ми, от Виши не съм доволна, не ми хидратират достатъчно, Eucerin са ок, но не са моя марка. Филорга използвах също - в началото бях много доволна, към края нещо като че ли ми привикна кожата и ми беше по опъната.

Кожата ми е суха, бяла, с мимически бръчици вече. На 39 години съм.

Ще се радвам на всяко едно предложение и съвет.

И да питам по сайтовете козметиката дали е оригинална. Цените са доста по ниски от Парфюмерия Дъглас (обикновено от там пазарувам или от чужбина)

# 304
  • София
Здравейте,
Някой ползвал ли е Тафедим балсам - с африканска билка, за хидратация, наскоро попаднах на него и прочетох няколко супер позитивни мнения и все пак се чудя дали някой тук го е ползвал и има мнение?

# 305
Предстои ми пътуване със самолет и искам да взема само един крем,който да ползвам като дневен и нощен.Моля препоръчайте ми такъв?Кожата ми е зряла и комбинирана и по възможност да не е много скъп!

# 306
Предстои ми пътуване със самолет и искам да взема само един крем,който да ползвам като дневен и нощен.Моля препоръчайте ми такъв?Кожата ми е зряла и комбинирана и по възможност да не е много скъп!

На прима виста се сещам за кремовете за лице на Евелин. В болшинството си са точно комбинирани 2в1-дневна и нощна грижа. Имат достатъчно серии за зряла кожа и са на цена около 10лв.  Този с хиалурона мисля, че е много добър вариант за летния сезон и според мен е достатъчна грижа, не е мазен, лек е, попива бързо, добре хидратира.
Скрит текст:
Този също е комбиниран - ден/нощ, но определено е за суха кожа, мазничък е и тежък, за лятото според мен не е много подходящ, освен, ако кожата не е наистина суха:
Скрит текст:
Ето и един линк с изображения на различните им кремове:
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC+%D0%B5%D … p;bih=676#imgrc=_

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 15:24 от Джаста Праста

# 307
Джаста Праста,благодаря Flowers Hibiscus ще го харесва ми ще го потърся!

# 308
Моля, няма защо, радвам се да помогна.
Между другото околоочния рол-он от тази хиалуронова серия също е доста приличен, че и икономичен.
Скрит текст:

# 309
И аз го загледах,може и него да потърся!
Ползвала съм с ролка на Нивеа и на Гарние и ми харесаха!

# 310
Момичета, препоръчайте ми дневен хидратиращ крем за суха кожа. Ако става и за база за грим ще е добре.

# 311
Момичета, препоръчайте ми дневен хидратиращ крем за суха кожа. Ако става и за база за грим ще е добре.

Майка ми ползва ето този - https://apteka.framar.bg/30053268/%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B4 … 0-50-%D0%BC%D0%BB

Нейната кожа е доста суха и казва, че с този се чувства много добре.

Аз ползвам ето този - http://www.ivis.bg/yves-rocher-hydra-vegetal-%D1%85%D0%B8%D0%B4% … %D0%B0-p8327.html

Но за него пише, че е за нормална кожа. Моята се омазнява в Т-зоната /не мога да кажа, че ми е суха/ Но пък е много добре хидратиращ поне за мен.

# 312
Благодаря за предложенията Flowers Hibiscus
Очаквам и други. На 23години съм,пропуснах да кажа

# 313
Ако търсиш нещо от по-висок клас, аз съм много доволна от кремовете на Elizabeth Arden. Имат лятна и зимна версия. Горе-долу на твоите години ги използвах за пръв път и оттогава периодично ги подновявам и редувам с други.

# 314
Аз ползвам на Микса с хиалурон и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт