Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Ловеч
Според мен и моята е такава.
Сутрин хидратиращ на Eucerun, вечер Nuxe.

# 421
А, по няколко отворена крема имам. Като се сметнат и отворени разни проби, не ми се смята. Но поне 2-3 дневни имам в зависимост от нуждите, нощен, за шия - поне 2 имам.
При мен също вървят бавно кремовете. Но пък повечето имат трайност по 24 месеца след отварянето. Винаги със шпатулка или дървена еднократна клечка, тези които са в кутии.
Онзи ден си взех по мнение на съфорумка - Cicabio Bioderma, че с този третиноин се видях в чудо.
Иначе в момента съм си взела една цяла серия на Стривектин - за очи, лице и шия, уж много хидратиращи, за шията и стягащ.

# 422
... Винаги със шпатулка или дървена еднократна клечка, тези които са в кутии.
Абсолютно, в бурканче с пръсти не пипам. Имам си шпатулки и само така.

# 423
Melany99 как се отразява на теб този крем на биодерма, че и аз му се чудя

# 424
Ползвам на микса с глицерин, но за мен е много неикономичен.

# 425
Този Нукс е много хубав крем  - ползвала съм за нормална кожа п/рез есента и зимата, защото моята е мазна.За пролетта не става, а пък за лято- абсурд - на мазна баничка приличам. Иначе при мен стяга, изравнява тена, матира, а кожата е много мекичка.Пак бих го взела, но сега имам други набелязани.

Ползвам по един основен крем и винаги имам по един за спешни нужди - примерно - яко хидратиращ. Кремове, серуми всичко в хладилник съхранявам, защото сменям грижата си всеки сезон. При мен кремовете вървят бавно.

Отивам и аз да търся серума на бБиотен, макар, че съм сигурна, че не е за моята кожа. Какво пък, хич да не зимата ще го ползвам вечер.Големи сте зарибявки, еееей!  Smiley

# 426
  • Ловеч
От къде си взимате шпатули за крем?

# 427
Момичета, имате ли наблюдения върху продуктите на Profi Derm? Моя приятелка има козметичен салон и ги ползва при процедурите. Аз вчера ги разгледах и се изненадах, че са български. Цените им са доста прилични.
Довършвам първата си опаковка в момента от крема с 50 фактор. Много съм доволна.

# 428
От Сефора например.

# 429
Шпатули:
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m … &_sacat=31786

aya_2012, втори ден го използвам и не мога да кажа още. Но поне не е разоряващ финансово. Но аз толкова други кремове съм изпробвала, че можех да си взема нещо на Glamglow  или Dior, за които сега прочетох хубави отзиви.

# 430
  • sofiq

Аз си взимам дървени шпатули за еднократна употреба,от магазини за домашни потреби 1 000 бр. са към 4 лв.,ето такива:

Имам и пластмасови от кремове които съм купувала,но не ми се занимава да ги мия ежедневно и с дървените ми е по-удобно.

# 431
Някой има ли отзиви за piren dream нощния крем с ябълки и стволови клетки?

# 432
Ако е въпрос за еднократни шпатули, може да се ползват и бъркалки за кафе, например от този вид:

Скрит текст:

Гледам в нета, 300 броя са около 1,50 лв.  Simple Smile

# 433
Тези пластмасовите са голям природен замърсител, аз не бих ползвала такива. Дървените са много по-добър избор. Peace

# 434
За какво ги използвате тези шпатули?

Общи условия

Активация на акаунт