Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 311
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Мимчо,от високия клас ти предлагам Estee Lauder Daywear,има за всякакъв тип кожа.Иначе за по-малко парички кремът на Еucerin с урея.

# 316
За дневен крем съм доволна от  Estee Lauder Daywear .

# 317
За дневен крем съм доволна от  Estee Lauder Daywear .
И аз.

# 318
От Estee Lauder Daywear аз никак не съм доволна. Чакам да свърши и съм се заредила с тестери. Ако трябва да съм честна Estee Lauder Daywear и нощния ги слагам на едно ниво с Clarins. Знам, че всяка кожа е различна и не е задължително кремът да е скъп, за да ти пасне, но може би имах големи очаквания, които не се оправдаха.

# 319
Аз ползвам техен парфюм и съм очарована от аромата и от трайността. Направо ме навихте да си купя и крема Stuck Out Tongue Grinning

# 320
  • Бургас
Да,но този с spf 25 имам аз,пробвай го уникатче е за моята кожа.Първо искай да ти отсипят,че е около 100кинта кремчето и ако не пасне си е голямо разочарованието.Стана ми интересно кой парфюм използваш.Stuck Out Tongue

# 321
Или ако имат някаква мостра за проба. На заплата може да се поглезя Simple Smile Иначе Pleasures се казва парфюма. Ползвам го от около 7г и съм страшно доволна и като трайност и като аромат. Пасва си ми на кожата и мириша ден и половина-два. На дрехи ако не ги изпера може да стои доста по-дълго. Ама това е тъкан все пак.

# 322
За суха много харесвам този на Скинкод. Имам хормонални проблеми и по едно време ми беше много суха кожата, тогава го обожавах. Ароматът също е чудесен Heart Eyes
После като ми се оправи кожата опитах и другите им видове, но не можах да открия друг, който така да ми пасне, но този препоръчвам с 2 ръце.

Преди няколко дни си взех околоочен, дневен и нощен на ROSE BERRY NATURE, едва ли са нещо особено като състав, но много ми харесва резултата, кожата ми стана копринена на пипане и сякаш се заличиха малките линии. Единствено за мазна може би няма да станат, но за всички други видове кожа ще са ок.
Много приятна консистенция, нямат кир ефект, бързо попиват, особено дневният, ароматът на роза е дискретен.

http://bulgarianrose.bg/product/details/585/category/171
http://bulgarianrose.bg/product/product/details/587/category/171/lang/22
http://bulgarianrose.bg/product/details/583/category/171
Само че бяха около 7 лв.

П.П. Миналата година като бяхме на море си взех от същия магазин лосион за тяло, тоалетно мляко, ексфолиант за лице и бях очарована, дотук не съм попадала на продукт, който да ме разочарова.

# 323
  • Ловеч
Минавам да споделя отзиви за Lierac Arkeskin. Моя близка го използва и каза, че е очарована. Усеща леко опъване след нанасяне и кожата на лицето и изглежда видимо по-стегната. Ароматът на крема е страхотен.
Аз си купих Deridium, но още не съм го ползвала, защото сега съм с Nuxe.

# 324
  • Бургас
Аз днес се възползвах от намалението в ДМ и си взех серума на Биотен и два крема-3Д хиалурон и хидратиращ за суха кожа с памук.Серумът е много хубав,взех си да имам втори.На VZK хиалуроновият серум също е много хубав,ако го видя на намаление,ще го взема и него отново.
Иначе кремовете при мен си вървят много бързо,още два ми свършиха.Откакто слагам вече задължително серум преди крема,кожата ми се пооправи и определено изглежда доста по-добре.

# 325
Мария, на каква цена излиза серума с намалението и ако знаеш - до кога е валидно намалението в ДМ.

# 326
  • Ловеч
Защо се слага серум преди крема?

# 327
Серумите по принцип са по концентрирани като състав и по богати и спомагат за по доброто хидратиране или подхранване на кожата в зависимост от нуждите и.

# 328
Момичета, попаднах тези дни на интервю с лекар (ще дам линк в скрит текст), която предупреждаваше за витамин А в кремовете за лице и как той може да навреди на бъдещо дете. Ставаше въпрос не само използване при бременност, а и натрупване преди това.

Прекалено ли е да се притеснявам за това или наистина може да има лош ефект?

# 329
  • Бургас
6.89 излиза.
В ДМ намалението е 30%,а в Кауфланд до неделя е 35%,но Кауфлан ми е далеч и се прежалих да дам лев и нещо повече.
Определено си струва серумчето на Биотен.Преди го бях взела на седем и нещо от едно 20% намаление в Лили.
Редакция- в Кауфланд промоцията е до неделя,но не знам предлагат ли и серума,не съм поглеждала.
В ДМ е до 22.08

Общи условия

Активация на акаунт