Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 272
  • 744
  •   2
Отговори
# 375
Благодаря за линка !

# 376
V.I.P, Хидробууст на Нютроджина може да пробваш. Мисля, че го има в ароматизиран и в не ароматизиран вариант.

# 377
  • Велико Търново
V.I.P, погледни и хидратиращите на Лумене/има ги в Лили/, никак не са лоши.

# 378
  • Toronto
Аз започвам да събирам мнения за хидратиращ крем/гел за проблемна кожа, задължително незапушващ портите. Имам до доизразходвам един и от сега започвам търсенето. Изключвам биодерма, защото нещо не съм доволна от продуктите. Дано препоръчате нещо, може и чужбинско.

Аз имам розацея, дъщеря ми - лека форма на акне, но и двете сме много доволни от GLAMGLOW
Waterburst

Скрит текст:
Бяхме отишли в Сефора за един друг крем, който всъщност взехме, а този буквално ни го натикаха в ръцете, но накрая и двете ползваме само него. Заради розацеята съм опитвала наистина много неща.
Тук беше препоръчан Арома 50+, убих се да го търся и накрая си го поръчах онлайн, дневен и нощен. Засега май съм по-доволна от нощния, дневния ми идва тежичък, поне сега през лятото. И ще вървя да си купувам пак Waterburst.

# 379
Благодаря за препоръките. Ще разгледам вариантите обезателно и ще реша! Hug
По отношение на Арома 50+ - подарявала съм на майка ми и за сравнение с други по-скъпи, които също съм ѝ подарявала, тези по се харесаха. Отделно са доста хвалени и в темата за "евтините козметични продукти".

# 380
Дневен крем - Lancome Bienfait Multi-Vital SPF 30
Нощен крем - Dior Hydra Life Extra Plump Smooth Balm Mask

Всъщност е гъста,кремообразна маска,която кожата ми толкова много хареса,че я ползвам ежедневно вечер,преди лягане.Сутрин се будя с озарена,свежа кожа.Попива добре,не оставя ненапоен или мазен слой.

# 381
Къде се предлага и на каква цена?

# 382
Диор има в Сефора цената е около 120+

# 383
Предполагам навсякъде из парфюмериите(при нас е $70),наистина разкошна маска-крем.

# 384
Предполагам навсякъде из парфюмериите(при нас е $70),наистина разкошна маска-крем.

Подкрепям, страхотна е.

# 385
  • Берлин
Приятелка ми е на гости. Кожата й преди беше много зле,нормална към суха и силно дехидратирана. Снимах крема й- каза,че резултатите са от 2 месеца активна употреба на този крем. Изумена съм

# 386
Приятелка ми е на гости. Кожата й преди беше много зле,нормална към суха и силно дехидратирана. Снимах крема й- каза,че резултатите са от 2 месеца активна употреба на този крем. Изумена съм

И аз ползвам същия и съм много доволна Simple Smile

# 387
  • София
Каква му е цената и от къде го купувате?
Днес взех серума на Биотен...

# 388
Момичета, чета всички купувате серумът на Биотен...може ли някой използвал го да разкаже какви промени е забелязал върху кожата си? 🌷

# 389
При мен от краткото време в което го използвам, като първи впечатления -  избистри тена, лицето ми се озари, чувствам кожата мека и гладка и някак напоена. И имам усещане за лекота. С нормална към леко суха кожа съм/основно зимата/, с плътен и еластичен тургор. Лятото с леко омазнена Т зона.
ПП Даже имам съмнения, че леката сухота е била от дехидратация. Зимата ще се наблюдавам повече, сега след като използвам хидратиращи продукти, за да мога да преценя за себе си какви са нуждите на кожата ми.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 08:14 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт