Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Идвам с въпрос, някой пробвал ли е серума на Гала? Не че мисля да и пълня гушата със 120 лв за серума и, но ми е любопитно дали някой има впечатления. Подозирам, че иска да стане българската Ести Лаудър 😉

# 361
Здравейте, някой ползвал ли е Golden caviar mask и доволен ли е?

# 362
Здравейте, препоръчайте ми серум за лице, на 25 със суха кожа съм, порите са ми проблем. Използвам на Лиерак Хидрагенист в момента, но ми се иска малко да разнообразя 😊

# 363
и аз в издирване на серум.....

# 364
  • sofiq
Здравейте! Идвам с въпрос, някой пробвал ли е серума на Гала? Не че мисля да и пълня гушата със 120 лв за серума и, но ми е любопитно дали някой има впечатления. Подозирам, че иска да стане българската Ести Лаудър 😉

И на мен ми е интересно ако някой го е ползвал да сподели мнение.
На доста висока цена ми се вижда.

# 365
Обсъждан е много на предните страници, имах въпроси за него.

# 366
  • sofiq
Обсъждан е много на предните страници, имах въпроси за него.

В повечето случаи нямам време да се връщам и да чета 10 страници или повече,сега 2 дни имам повече време за форума виждам че някой е питал за продукт интересен за мен и се включвам и аз като желаеща за повече информация...ако има някой желание да отговори,ако няма..няма.

Разбирам ,че за потребители следящи редовно теми във форума е досадно да се пита през 3...5 страници едно и също,но разберете и нас които нямаме врме да четем десетки страници без да знаем дали там ще е писано по въпроса който ни интересува .
Влизамев конкретна тема и задавам въпрос,често ми се случва да получа отговор прочети предишните страници или теми....е това не го разбирам има време да се напише такъв отговор ,но не и да се отговори на въпроса.

Нека не се приема като заяждане ,наистина не всички потребители тук имаме време да следим всички теми които ни интересуват  Peace

# 367
  • Бургас
Аз ако търся нещо конкретно го пиша в Гугъл търсачката, примерно:
Серума на Гала бг мама
И излизат доста резултати.
Иначе нямам нищо против да си напиша мнението отново,но специално за този продукт не мога, не съм го ползвала.

# 368
ted., ако продуктът е обсъждан подробно в няколко страници, а и е посочено, че са предходни, а не "някъде там", много вероятно е да има различни мнения и ще е доста трудно да ти се отговори обобщено в 2 реда. Хайде сега пък разбери и ти, нищо няма да ти стане да погледнеш 1-2 страници, ако наистина те интересува. ✌  

# 369
  • sofiq
ted., ако продуктът е обсъждан подробно в няколко страници, а и е посочено, че са предходни, а не "някъде там", много вероятно е да има различни мнения и ще е доста трудно да ти се отговори обобщено в 2 реда. Хайде сега пък разбери и ти, нищо няма да ти стане да погледнеш 1-2 страници, ако наистина те интересува. ✌  

Аз вече написах че ви разбирам всички които редовно следите и пишете и че е досадно да се пита през 2-3 страници за едно и също.
Гугъл е едно във форум е друго ,незнам защо го приемате като заяждане като написах,че не е такова.
Не искам да съм причина за спор ,спирам до тук и се извинявам на засегнатите.

# 370
Аз се притеснявам, че през две страници трябва (не трябва,а се налага, ако искам да съм любезна и да отговоря) да отговарям за продукти, които съм описала подробно съвсем наскоро и се чувствам като черна станция. Някаква досадница, повтаряща едно и също.

# 371
  • Пловдив

Аз вече написах че ви разбирам всички които редовно следите и пишете и че е досадно да се пита през 2-3 страници за едно и също.
Гугъл е едно във форум е друго ,незнам защо го приемате като заяждане като написах,че не е такова.
Не искам да съм причина за спор ,спирам до тук и се извинявам на засегнатите.

ted., все пак е редно да прочетеш, преди да попиташ. Поне няколко страници. Освен това форумът си има търсачка. Ако всеки пита без да чете, постоянно ще трябва като въртележка да се повтарят до безкрай едни и същи неща.

# 372
  • София
Добре де, включете си следене на темата и като отворите от камбанката ви се отварят непрочетените от вас мнения. Така няма да изпускате и няма да се налага да се връщате на 1ва страница....

# 373
Добро утро. Търся си серум за млада кожа. Биотен дали имат друг, освен този за 25? И кои кремове от техните бихте ми препоръчали?

# 374
Джаста Праста, напротив, доста си полезна в темата, а и не само в тази. Hug

Аз започвам да събирам мнения за хидратиращ крем/гел за проблемна кожа, задължително незапушващ портите. Имам до доизразходвам един и от сега започвам търсенето. Изключвам биодерма, защото нещо не съм доволна от продуктите. Дано препоръчате нещо, може и чужбинско.
Чудя се за тази микса: https://remedium.bg/face-hydrating/mixa-sensitive-skin-expert-24 … on-skin-50ml.html, от друга тема съм виждали хубави мнения и за продукти от clean and clear, за друго нямам идея за сега.

Общи условия

Активация на акаунт