Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 309
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Изхабих серум на Делиа-не видях някакъв уау ефект, няма да повторя.

И аз така. Два вида имах и от двата едно нещо като нищо.

Запалихте ме сега с този серум на Биотен. Ще си го взема, значи.
Джаста Праста, ще останеш доволна!Даже се чудя как досега съм я избягвала тази марка.А ето, че вече съм си набелязала още кремчета от нея.

# 346
Bioten се оказва, че имат доста добри попадения като за бюджетни продукти. Имах околоочния крем с нар Skin defence май беше. На първо време не бях грам очарована от него, но като мина известен период на активно мазане, се оказа, че ми се отразява доста добре.

# 347
  • София
От Estee Lauder Daywear аз никак не съм доволна. Чакам да свърши и съм се заредила с тестери. Ако трябва да съм честна Estee Lauder Daywear и нощния ги слагам на едно ниво с Clarins. Знам, че всяка кожа е различна и не е задължително кремът да е скъп, за да ти пасне, но може би имах големи очаквания, които не се оправдаха.

Интересно. На мен Ести Лаудер и Кларанс са ми сред любимците за бяла козметика. Кои марки са по-добри от тях според теб (и доколкото разбирам са в по-нисък ценови клас)?

# 348
  • Бургас
Който иска серума на Биотен,сега е моментът.
На минус 30 процента са в ДМ до 22.08 продуктите на Биотен и на минус 35 процента в Кауфланд до неделя,но в нашия Кауфланд серум и изобщо голям избор няма.

Има и добри бюджетни продукти.С това темпо на мазане не ми е никак изгодно да купувам по-скъпи кремове.

# 349
  • София
И в Ремедиум е намален този серум, както и кремовете от същата серия. Техните промоции са месечни.

# 350
От Estee Lauder Daywear аз никак не съм доволна. Чакам да свърши и съм се заредила с тестери. Ако трябва да съм честна Estee Lauder Daywear и нощния ги слагам на едно ниво с Clarins. Знам, че всяка кожа е различна и не е задължително кремът да е скъп, за да ти пасне, но може би имах големи очаквания, които не се оправдаха.

Интересно. На мен Ести Лаудер и Кларанс са ми сред любимците за бяла козметика. Кои марки са по-добри от тях според теб (и доколкото разбирам са в по-нисък ценови клас)?

Ами като цяло Ести ме разочарова с това, че кремът е за всеки тип кожа. Може да не съм права, но за мен не може една мазна или една чувствителна и суха кожа да имат нужда от абсолютно една и съща грижа. Когато ползвах Кларанс за имах усещане за запушване на пори и съответно много черни точки. Това ми е мнението за две конкретни серии (дневен и нощен) от двете марки. Нищо не твърдя, казвам само на мен как се отразиха.
По-добре се чувствах с Nuxe сякаш. Ще видя към какво ще се насоча и ще споделя впечатления.

# 351
  • Бургас
До кожа е,аз лично не бих сравнявала кремовете на Ести с тези на Кларанс,от вторите въобще не съм доволна и пак опираме до кожа.А една от консултантките в Б/З ми говори,че били от един клас,за мен не са, за нея може и да са и всячески ми пробутваше бялата козметика на Диор,че чак ме издразни и и повиших малко тон,че не им харесвам козметиката на Диор,а тя ме погледна едно странно,но не ми пука никак и ми казва Вие явно сте дошли  точно за крем на Ести ми купете си го тогава! Останах направо като гръмната,ще си купувам каквото искам!Nuxe и аз ги харесвам много.

# 352
Който иска серума на Биотен,сега е моментът.
На минус 30 процента са в ДМ до 22.08 продуктите на Биотен и на минус 35 процента в Кауфланд до неделя.
Миме, шшшшт, тихо, тихо, че ей сега ще го изкупят и няма да остане за мен. Laughing

# 353
Мани...имам два серума, единият от които неотворен, но и аз се точа на Биотена.

# 354
  • Берлин
Момичета,някоя добра душа може ли да ми снима серума на Биотен (за мазнееща комбинирана кожа ще да е). Благодаря сърдечно

# 355
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мария го е показала точно на предната страница.  Rolling Eyes

# 356
Да не се цепя от групата, и аз ходих да си го взема Laughing взех и един за сестрата на мъжа ми, с различни кожи сме, така че ще споделя после впечатление и от нея.
При мен е много приятен засега, лек е, почти като вода, приятен аромат. Едни леки линии до окото, които си имам от години  и се бяха позамазали от кремчета, сега с него направо не се виждат въобще. Честно казано не очаквах, ползвала съм само един преди и понеже не видях никаква файда, не съм и мазала други. А беше скъп, Delarom Lifting Rolling Eyes

# 357
И аз, и аз отскочих за серумче, а уж щях да ползвам религиознo само Nuxe поне месец.... Голяма бяла птица съм Simple Smile

# 358

ако не ми харесат, вие сте виновни - подмамихте ме с намалението в ДМ Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 359
И аз имам проблем с Кларанс - двуфазният им серум, който е световен бестселър уж. Пълни ми порите за 1 ден, същински кошмар. А не е и нискобюджетен.

Общи условия

Активация на акаунт