Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 142
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Съмнявам се само да не би да дойде много лек за мен, но докато не пробвам, няма как да разбера.  Simple Smile
В момента използвам дневния за зряла кожа, в който се влюбих и ще повторя, след като свърши, както и серума, но него съвсем отскоро и още не мога да дам отзиви. Много ми харесват също измивният гел за лице и скраб маската.

# 451
  • Варна
Ако харесваш силно овлажняващи и с лека консистенция - ще ти хареса. Съвсем нежен гел е, който попива бързо, без остатък  и без филм.
Аз през зимата си падам по по-мазни, богати, подхранващи кремове и може би няма да се разберем, знам ли?!

# 452
Аз не останах очарована от околоочния. Може би имах прекалено големи очаквания, след многото хвалби . Стои ми воднист, не усещам действие, а и няколко минути след намазването му, започва да ми люти на очите и ми докарва сълзи  Simple Smile
Smirk

# 453
И аз в момента съм с "Фитокод". Серията им Red Out ми е любима, сега съм с възстановяващия крем за зряла кожа. Взех и околоочния - лек е, за лятото е добре. От крема също съм много доволна.

# 454
  • Някъде по Дунава
В момента ползвам слънцезащитен Биодерма аквафлуид, под него един лек хидратиращ серум на Балея.

# 455
  • Варна
момичета да се похваля, вече мога да кажа че виждам ефект върху бръчките, моите са врязани по челото между веждите, отсрани на очите и покрай устата
честно казано ми е трудно да преценя от продължителното действие на кой продукт се получи или комбинацията на всички но ефект има
значи първо започнах със серума на биотен колаген, крем околоочен биотен с нар и дневен и нощен крем авиа, после добавих към околоочната грижа и крем-серума на агива с рози
в момента продължавам с кремовете на авиа но от 2-3 седмици ползвам серума с охлюви на виктория бюти след като този на биотен ми свърши
продължавам с маските но по рядко, като най-често ползвам тази на билка с мавруд
сега си взех и едно серумче за лице на делиа с вит. а, е и ф, то обаче се ползва 1-2 пъти седмично, ще го слагам между другото ей така за подхранване
ноо, постоянството ми даде ефект, определено бръчките са по незабележими

# 456
С две ръце за крема и серума Flavo C на Auriga.Свива порите и избистря тена,но е препоръчително да се слага вечер поради високото съдържание на Вит.С

# 457
Ето го http://www.marvi.bg/nuxe-nirvanesque-izglajdasht-krem-pri-parvi- … a-50-ml-5859.html Сега пробвам един крем на Галеник,на първо време съм много очарована,син е на цвят и мега много ме радва.По- нататък като придобия повече впечатления ще дам по-подробни отзиви.Blue Heart

Благодаря! Flowers Hibiscus

# 458
  • Берлин
Аз да питам ползвате ли розова вода за тоник/почистване? Каква и къде да си купя в Бг?

# 459
  • София
Ползвам - на Armina Bio, има я в ДМ. Разкошна е!
Опитвала съм и други, но само тази ми понася и се превърна в постоянна тонизираща грижа в ежедневната ми бюти рутина.
Ето тази е:

# 460
  • Варна
аз ползвам на агива като редувам лавандулова био вода и розова био вода

# 461
  • Някъде по Дунава
Розова вода съм ползвала на Алтея, Фитокод и Арома есенс. На Алтея впрочем съм ползвала всичките флорални води.

# 462
  • Берлин
Благодаря за насоките

# 463
от мен глас за алтея

# 464
  • Варна
И от мен.
Лавандуловата им също е чудесна.

Общи условия

Активация на акаунт