Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
За да не бъркаме с пръсти в бурканчето с крем, ползваме шпатулките.

# 436
По въпроса за шпатулите съм с много съмнения. Влизала съм в цехове за производство на пластмаса, зная за каква мръсотия става въпрос и съм убедена, че ако шпатулите не са стерилни или не са почистени старателно преди употреба, те всъщност са доста по-мръсни от току-що измитите ми с топла вода и сапун ръце... Затова и не ползвам пластмасови лъжички за кафе, избягвам и сламките... Как използвате шпатулките, момичета? Почиствате ли ги с нещо преди употреба, примерно спирт?

# 437
  • София
Според мен леко преигравате с тези шпатули.
Когато си слагам крем на лицето, първо си мия ръцете, после си мия лицето, подсушавам ги в отделна кърпа  и чак след това бъркам в кремчето, т.е. бъркам в него с чисти ръце, за да си намажа крема пак с чисти ръце върху чистото лице. От какво точно се замърсява кремът? При положение, че отварям, мажа, затварям кутийката.

# 438
На мен просто не ми е приятно да бъркам с пръсти. Това е. Не съм маниачка на тема чистота. По ми е удобно със шпатулка.

# 439
  • Берлин
Аз поддържам маникюр и ми е супер неприятно да се сдобия с крем под ноктите. Основен довод при избор на каквато и да е козметика ми е дозатор или в краен случай тубичка. Кремове "в бурканче" никога не купувам.

# 440
  • Бургас
На мен не ми е проблем да бъркам в крема.
Винаги си измивам ръцете преди това.Самият крем не е стерилен,нищо около нас не е стерилно.Когато стерилизирах шишетата на сина ми,на упътването си пишеше,че след стерилизация шишетата са стерилни до час или няколко часа,не помня вече.

# 441
Аз поддържам маникюр и ми е супер неприятно да се сдобия с крем под ноктите. Основен довод при избор на каквато и да е козметика ми е дозатор или в краен случай тубичка. Кремове "в бурканче" никога не купувам.

И аз отдавна минах на такива кремове, много по-удобно ми е. Дори да се излъжа да си взема някой крем в бурканче, първата ми работа е да го пресипя в чисто шишенце с помпичка и така си го ползвам.

# 442
Остави го Nuxe за хладните дни,сега ползвай нещо по-леко.Той е мега хидратиращ, направо напомпва кожата,сега идва тежък.

Може ли линк към този крем?

# 443
  • Бургас
Ето го http://www.marvi.bg/nuxe-nirvanesque-izglajdasht-krem-pri-parvi- … a-50-ml-5859.html Сега пробвам един крем на Галеник,на първо време съм много очарована,син е на цвят и мега много ме радва.По- нататък като придобия повече впечатления ще дам по-подробни отзиви.Blue Heart

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 15:49 от Bright Crystal

# 444
За да не бъркаме с пръсти в бурканчето с крем, ползваме шпатулките.
Благодаря за отговора! Използвам кремове в тубичка и се зачудих за шпатулите.

# 445
Сега пробвам един крем на Галеник,на първо време съм много очарована,син е на цвят и мега много ме радва.По- нататък като придобия повече впечатления ще дам по-подробни отзиви.Blue Heart

Ако е Галеник Офисе, и аз много го харесвам. Ползвах го години наред, но откакто смениха опаковките и му вдигнаха цената двойно, ме загубиха като клиент. Намерих си също толкова добра за моята кожа серия, при това българска. На тройно по-ниска цена, а със същото, да не кажа и по-добро действие.
Хем вече не ми се налага да прехвърлям кремовете в други опаковки.  Simple Smile

# 446
  • Ловеч
Здравейте, момичета!
Днес ходих на козметик за почистване на лицето. От година и половина не бях ходила. Кожата ми е нормална към смесена, без нужда от много почистване, но днес се оказа, че в момента състоянието и никак не е добро. Доста запушени пори, мазна. Замислих се, че няма и месец откакто спрях да кърмя. Дали това може да е причина за промяната в кожата? Някой забелязвал ли е подобна зависимост?
Разбрахме се с козметичката за сега да си ползвам само хидратиращия крем, а Nuxe-a да оставя за по-студените дни. Прибирам го в хладилника да чака времето си. Тя ми каза, че толкова са ми запушени порите, че реално продуктите не могат да се усвоят при нанасяне Sad

# 447
  • Варна
Как' Сийка, конкретизирай де!! Simple Smile
Фитокод?

# 448
Да. Новата серия – LB.  Grinning
Само околоочния не съм им пробвала още, чакам да ми привършат наличностите.

# 449
  • Варна
И аз съм с тази серия в момента.
Околоочният ми е идеален в жегите, ще го проверя после и в по-хладните месеци как се държи.

Общи условия

Активация на акаунт