Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 140
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Prismatica Aerie
+1
Особено любима ми е с Роза Алба.

# 466
И аз се сдобих с розовата вода на Алтея, но мирисът й е покъртителен Simple Smile аз я ползвам за освежаване.

# 467
  • Пловдив
Аз да питам ползвате ли розова вода за тоник/почистване? Каква и къде да си купя в Бг?

Ползвала съм розови води на Агива, на Випс престиж и на Милва. Най-много ми харесва на Милва водата. От Елитис я взех.

# 468
Пристрастена съм към флоралните води на Алтея - лайкова, розова, маточинова и лавандулова. Системно през целия ден си пръскам лицето с тях, кожата ми се чувства страхотно така.

# 469
Бях тръгнала за Биотен, но в Медея бяха пуснали Юриаж на -50% и бързо се сдобих с един Isoliss за първи бръчки.

# 470
  • Ловеч
Бях тръгнала за Биотен, но в Медея бяха пуснали Юриаж на -50% и бързо се сдобих с един Isoliss за първи бръчки.
И аз го заглеждам. Сподели мнение как е.

# 471
По първи впечатления ми идва една идея по-тежък за лятото. Иначе добре ми се чувства кожата с него.

# 472
  • Ловеч
Явно всички противобръчкови идват тежички за лятото. Тогава само хидратиращи ли да ползваме, когато кожата е нормална?

# 473
  • Варна
Явно всички противобръчкови идват тежички за лятото. Тогава само хидратиращи ли да ползваме, когато кожата е нормална?
не е задължително, аз съм със смесена към мазна кожа и си ползвам същите кремове които използвах и зимата, да мазнички са но нямам проблем с комедони и др., ако трябва да съм точна имах последствия само след ползване на масла през зимата, а иначе аз навън без висок фактор на лицето не излизам а той доста изсушава кожата така че кремовете компенсират

# 474
Абсурд. Хидратация до 28- 30 години максимум.

# 475
Какви са тези изсушаващи фактори? Аз ползвам Биодерма 50+ и тъй като съм с акнеична кожа, дори и той ми пълни порите. Ако има нещо изсушаващо, бих го пробвала.

# 476
  • Варна
Какви са тези изсушаващи фактори? Аз ползвам Биодерма 50+ и тъй като съм с акнеична кожа, дори и той ми пълни порите. Ако има нещо изсушаващо, бих го пробвала.
минералните филтри изсушават кожата и аз съм с биодерма 50+ но с цинков оксид защото имам непоносимост към химичните филтри като октокрилен

# 477
  • Toronto
Абсурд. Хидратация до 28- 30 години максимум.

Ми не знам. Аз съм на 50 и имам леки наченки на бръчици само около очите, видни в козметично огледало. Взех си Арома 50+, ама ми идва тежък за лятото, цял ден лицето ми стои мазно. Затова около очите си слагам специален крем, а за цялото лице само хидратанта - с него кожата ми е нежна и свежа като прасковка, колкото и да звучи абсурдно за възрастта ми.

# 478
Нямаш ли гневни бръчки, назолабиални, вертикални на челото? Никога не съм виждала някого на 50 без такива, дори и с ботокс? Ще ми е интересно да видя.

# 479
минералните филтри изсушават кожата и аз съм с биодерма 50+ но с цинков оксид защото имам непоносимост към химичните филтри като октокрилен
Aз съм с този:
https://remedium.bg/anti-age/eucerin-anti-age-sun-fluid-spf50-50ml.html
Не ми подсушава кожата. Гледах състава, не виждам цинков оксид, нито октокрилен. (Октокрилен имат в едно друго лосионче 50+.)

Общи условия

Активация на акаунт