ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
http://egoist.bg/vezdesashtiyat-za-kogo-zashto/
Слагам една кратка, но забавна статийка защо да гледаме Вездесъщият. Поздравявам ви специално с точка 4 Joy

Хаххахаххахха! Точка 4 кърти!!
Аз лично се подписвам под точки 2 и 3 - писнало ми е от бг филми, в които се говори за робството, комунизма или колко е гадно в България.
Вера - точно!

# 316
Слагам една кратка, но забавна статийка защо да гледаме Вездесъщият. Поздравявам ви специално с точка 4 Joy
Точка 4 да не би да е : Ако ви е омръзнало....
Може и да е ако случайно ви е омръзнало хахахахах. Тая точка ме уби. Joy

# 317
е точно за мен😀

# 318
Знаех си, че ще ви допадне тая точка Joy

Дона, и аз съм така. До болка ми е омръзнало от турско робство, комунизъм, партизани и там каквото се сетите. Затова и много от българските филми ги пропускам. Случайност или не, в последните много години са ме впечатлили два филма - Вездесъщият и Love.Net.

# 319
Нормално. Съвременни, модерни истории, близки до нас. И както пишеше - действието може да се развива навсякъде и пак ще е добър.
Затова харесах Мисия Лондон (гъбарка се с народопсихологията ни по готин начин), дори филми като Живи Легенди, 11а, 12а - последните леки тийн филмчета, които не откриват топлата вода и не ти показват смисъла на живота, но са глътка свеж въздух и имат своята аудитория. Има и други добри, но в момента не се сещам.
Затова и оплюх пред приятелки “Посоки”. Сори.

Love.net съм го въртяла до откат! Даже, когато ходих да гледам Вездесъщият, с билета ми подариха dvd Simple Smile Йейййй!!!

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 08:13 от Анонимен

# 320
Съгласна съм да се дава шанс на по-млади и непознати за широката публика, а не познатите ни до болка физиономии, просто защото са добри актьори не значи, че ще героя е писан за тях. В Холивуд, доста утвърдени имена все още ходят на прослушвания и се борят за дадена роля, а ние тук им ги даваме на готово, без да се мисли, че сред непознатите лица, може да излезе някой диамант.

Мен Love.nеt ми е толкова неприятен, че не е истина, изпитвам голяма непоносимост към филма Joy

# 321
  • София

Дааа Joy Joy Joy . Точка 4 напълно кореспондира и с желанието ми за ОЖ - искам нови лица, непознати за масовия зрител.

Ох, аз май съм една от малкото, на които Мисия Лондон не им хареса Sad . Ми беше ми, де да знам как да го определя, малко прекалено.
За сметка на това Дъвка за балончета е един от двата ми фаворита от миналата година, заедно с Вездесъщият. А и да ви кажа, ако филм е направен добре, няма проблем да е за за турци, комити, партиоти - Възвишение си е доста добър. За мен обаче имаше лошият късмет да излезе заедно с горните два и това изигра лоша шега.

Снимката под т.7 ми е най-любимата евър. В.П. е такъв прекрасник на нея, и дори това, че пали цигара не ме ядосва. Ъгъла на снимане, който е уловил цялото задоволство, което струи от лицето му, начина, по който е захапал цигарата. Брррр. Та за поредн път, Вездесъщият е наистина една от най-качествените продукции правени у нас. Като го гледах втория път и неизбежно правих паралели с ОЖ, на озвучаване, монтажи, операторска работа - амиии к'во да ви кажа , разликата е очеизвадна.

ПП Майче, и аз имах много неприятно усещане от Love.net. Обаче си признавам, пюще му дам шанс това лято и ще го изгледам отново.

Ели - не мога да я започна тази Отплата. Още не искам да се разделям с М. Ковачев Wink. Намислила съм от следващата седмица да го подхвана, дано да успея.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 08:42 от rosita_ta

# 322
Роси на мен от 4-те, които гледах миналата година български, Вездесъщият, Възвишение и Дъвка за балончета ми харесаха, голямо разочарование ми беше Бензин, не си бях платила аз билета и пак исках да ми върнат парите Grinning

# 323
Майче и Росита - нормално е даден филм да не ви хареса, както знаете, въпрос и на вкус. Аз например отидох на Дъвка за балончета с такъв кеф, през целия филм - кеф и накрая като видях финала, останах супер разочарована - който не е гледал, да не чете спойлера
Скрит текст:
бях се приготвила за романтичен хепи енд
и си излязох с тъпо усещане от киното.

Бензин нарочно не го гледах, защото съм луд фен на Бързи и Яростни и....да не се разочаровам. Гложди ме някакво любопитство де...а и е сниман в родния ми град....не знам

Роси, предполагам, че като си гледала веднъж Вездесъщият, втория път виждаш и другото, което си описала. Аз ...гледах историята и правих паралели с една лична моя такава Joy

# 324
  • София
Ауууу, Бензин съм го изтрила от съзнанието си. Рядко ми се случва да искам да изляза от салона - това беше един от случаите.
Посоки и на мен не ми хареса.

Хахаха, Дона а на мен отворения край ми хареса. Даже мъжа ми ми се тросна, че съм безсрамна, като му казах, какво ми се иска да се случи. Simple Smile

# 325
И на мен финала ми хареса именно заради не клиширания завършек.
Добре, че си си спестила Бензин, абсолютна загуба на пари и време.

# 326
На мен Дъвка за балончета ми хареса много, дори и с този финал...Направо ме стисна за гърлото някак. И все пак излязох с много хубаво чувство от салона.
Бензин просто го догледах, бях в компания Simple Smile
Сега очаквам Вездесъщият. Аз явно съм една от малкото, на които ще им е за първи път Simple Smile

# 327
Дъвка за балночета не можа да изкара романтичката е мен и историята на двамата хич не можа да ме трогне, просто през цялото време се възмущавах, че младежът не си седи на задника при семейството си, а се задрънква с Теодора. Grinning

Роси, тази снимка наистина е страхотна, но стане ли дума за пушещ Велислав, все се сещам как палеше цигара в Дон Жуан, чак на мен ми се допуши тогава Joy

# 328
Поне вече знам кои филми да не гледам хаха. GrinningДъвка за балончета много ми хареса, краят не беше очакваният, но пък хубавото е, че избягаха от клишето. Гледах го и заради Диана, интересно ми беше да я видя в друга роля, макар да беше много малка, тя пък беше много различна и красива. Последно гледах Привличане и Революция Х - много приятни и забавни филми, в първият играе Луиза, много добре го играе лоша. Гледах и Нокаут, обаче не ме спечели. Дъвка за балончета си остава най.

# 329
  • София
Ахаа Москита - пушещия Сганарел. Това е изживяване от друго измерение - щеше ми се поне още 15 минути да му слушам монолога. Няма да се смеете, но в главата ми се развива идеята да го гледам пак в края на юни.  А почнат ли да ме ядат бесовете, не мирясвам докато не го направя, та почти сигурно е, че ще си го причиня отново. Така или иначе после излизат във ваканция и ще се кротна, а и командировки ме чакат.

Аз си признавам, че въобще не я отразих Диана в Дъвка за балончета. Дори и сега не знам каква роля е играла там.

Общи условия

Активация на акаунт