ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 769
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Какво равновесие , те даваха през 5 епизода за по 5 минути хората , които ни интересуват .Обаче ние  така доразвивахме  замисъла и изпълнението , че може отделен сериал да се пусне Hands V

# 286
 Ели, то затова ги даваха толкова малко Grinning Ние тук къде четем мислите на сценаристите, къде имаме развинтено въображение Grinning
 Батко затова ли го нямаше да си лепне едно селфи с моделката? Защото е ходил да целува ръцете на дизайнера .... срам Grinning Хаха, не знам за операционната и преди това, много се накефих как рязко му падна пердето в асансьора.. Сваляше си я да му пука грам... Grinning Безценен Батко Heart

# 287
Дали беше възмутен или по-скоро притеснен? Wink
Колкото за лиготийките и прегръдките - май е време за баланс Simple Smile Равновесие си трябва, не може така Simple Smile
Най-искрено беше възмутен - сериозна интелигентна жена, отличен специалист, на когото той се възхищава заради интелекта и професионализма, седнала да ми кифлее! Потрес. Като я видя в асансьора вече беше - ъъъъ, егати яката кифла! Joy

Фифф, поведението му в асансьора и след това беше безсрамно и безценно Grinning

# 288
А ма тя как го засече тогава, м? Ако можехте сами, да бяхте сложили катетър Joy И естествено господин хирурга веднага самоотвержено предложи на Тасев да си ходи, щото той щял да помага на докторката. Joy

Коя е тая сцена?

Егати, докато ви хвана спатиите....

# 289
...
Той  още в началото  под душа  първо яко си я огледа Joy
В асансьора беше направо наглец , тя се чудеше къде да си сложи ръцете и после му се изпъчи -беше си свалка  на петокласници Joy
Ако вкарват толкова нови , добре е да имаме и гей-двойка - хем ще сме модерни , хем толерантни / а всъщност така си пазя Кака и Батко  smile3533/.
До къде сте с "Отплата" ?

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 23:44 от Ели-фен

# 290
Нещо не ме кефи идеята да се появят гейове. Какво ще правят? Мъжете са стабилни, сестра намкояси си кротува. Иска ми се да има нови лица, нови персонажи с интересни истории. Честно! Омръзнаха ми всички досегашни герои с три изключения, но те пък са нови. Не съм телеманка и не зная в други сериали дали подменят героите, но според мен е добре. Даже Ина и Тасев не ги искам с тяхната мъка, но надали ще се резделим с тях. Във Фотев има хляб, та по край него и тези двамата.

Яница, Диана ще те отговари! Убедена съм.

Този пост вероятно беше за другата тема, но това е положението.

# 291
Ели, той Батко не е сигурен, нали знаеш какво си говорихме, Дона даже стихче написа по темата Joy

# 292
А ма тя как го засече тогава, м? Ако можехте сами, да бяхте сложили катетър Joy И естествено господин хирурга веднага самоотвержено предложи на Тасев да си ходи, щото той щял да помага на докторката. Joy

Коя е тая сцена?

Егати, докато ви хвана спатиите....

Дона, това е сцената от епизода с фотосесия на Зори. Марио и Боби оперираха дизайнера. Врабчев ги разпитваше за жените и пита ''Д-р Ковачев, вашия идеал за жени какъв е?'' и нашия ''Д-р Огнянова. Обадете се спешно на д-р Огнянова'' Безценен момент Heart Heart Heart Тя като дойде Марио не можа да не я докачи и каза , че могат и сами и т.н Grinning

Нека вкарат нови лица, да. Честно казано не искам да вкарват никаква звезда тип Вергов, Т.Духовникова, К.Врачански и т.н и да завъртят целия сериал около въпросната звезда. Нека има баланс с нови млади лица. На мен поне така би ми било по-интересно.

# 293
Ами как какво? Ще разтоварват обстановката Simple Smile Ще е весело, стига само драми де Simple Smile
Ей, Майчеее, онова стихче даже си го харесвам! Беше смешно Simple Smile

Фифф, че катетър ли са му слагали на дизайнера? Егати, не помня

# 294
Майче , на каква вълна си с това аватарче Joy

# 295
Дона, беше прекъснат уретера

# 296
Дона, беше прекъснат уретера

Мерси! Аз тогава много диагнози не запомних...то с тая рокля братче...

# 297
...
Той  още в началото  под душа  първо яко си я огледа Joy
В асансьора беше направо наглец , тя се чудеше къде да си сложи ръцете и после му се изпъчи -беше си свалка  на петокласници Joy
Ако вкарват толкова нови , добре е да имаме и гей-двойка - хем ще сме модерни , хем толерантни / а всъщност така си пазя Кака и Батко  smile3533/.
До къде сте с "Отплата" ?
А после с бонбоните вече минаха в шести клас - Огнянова не знам точно какво ти се случва, но каквото и да е, посоката е обещаваща Joy пфууу, как ме е яд, че се прецака свалката тогава.
Ама Батко пак го играеше шеговит Grinning

Ели, не съм почнала Отплата, щото още съм на болнична вълна. Мене докато ме пусне, ще дойде новия сезон Joy

# 298
А помните ли когато Калин го засече на асансьора с червената обувка в ръка ?

# 299
А помните ли когато Калин го засече на асансьора с червената обувка в ръка ?
Даааа. Joy И как му взе кафето. Grinning Тогава Калин беше искрено ядосан, че Марио отказа да го гледа. И накрая като Калин му каза - жалко, че носиш червени обувки Joy

Димо и Велислав много ми харесваха заедно. Само заради това ме е яд, че напусна сериала. Sad

Иначе и аз искам нови лица и по възможност не много известни.

Общи условия

Активация на акаунт