ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 780
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
За дипломацията потвърждавам. Сега да видим каква изпечена подмазвачка си Wink Joy

За справка колко съм дипломатична, може да отворите старата тема, откъдето бяхме тактично изгонени хахаха. В последните страници се вижда. Май съм объркала специалността в университета. Joy
И да поясня, по принцип ужасно мразя да се подмазвам и не мога. Wink

Аааа добър е, на мен не ми е за първи път да й досаждам, току виж ме е запомнила, дано не ми тегли някоя ахахах.

# 271
Москита така е, не се бях замисляла. Обаче като вземе някой умник хирург да и изцепи нещо от типа ''Не че не можем и сами да си го направим'' и ми иде да ги ударя през устата Grinning особено един някой Grinning

Гейове? Ина ще бъде повече от щастлива да си има бфф гей Grinning
Тя Диана е много активна във фб, дано си преглежда редовно съобщенията Simple Smile

# 272
Налииии! А Тасев ще го гледа изпод вежди, но ще е доволен, защото Ина е щастлива и занимава някой друг с шопинг и фън муй Wink

# 273
А ма тя как го засече тогава, м? Ако можехте сами, да бяхте сложили катетър Joy И естествено господин хирурга веднага самоотвержено предложи на Тасев да си ходи, щото той щял да помага на докторката. Joy

# 274
Възглавницата Heart ама от ИКЕА ми се завива свят. Ще я поръчвам по интернет, за да могат да ме изгонят от вкъщи. Joy
Урологията е най-смрадливото отделение Grinning повече и от неврологията. Не знам как е избрала точно урологията ама нали е грешница, по цял ден сред мъже иска да е. Grinning Хирургията мирише сравнително добре. Grinning Мога да направя класация по тази тема Joy
Тетките ще се взривят, ако в най-гледаното време ни показват любовните трепети на двама гейове. Joy

# 275
Абе, той Тасев може да е щастлив, ама Бамби няма да е, Зори ще си има ново другарче, може гадже да няма шанс да му е, ама за Бфф няма да я даде на никой Joy

Не мисля, че би имала против да качи клипа, въпроса е кога ще види това, което си и писала, тя е нощна птица, тъй че очаквай включване в малките часове  Grinning

# 276
А, споко, няма да показват любовните им трепети, те ше имат стабилна и хармонична връзка - за разнообразие в Свети Кирил
АУУУУУУ, забравих за Бамбино!!!! Отивам да се срамувам. Той е за Зори. Добре, вторият гей...ще сдобрява Лора и Мазов.

# 277
А ма тя как го засече тогава, м? Ако можехте сами, да бяхте сложили катетър Joy И естествено господин хирурга веднага самоотвержено предложи на Тасев да си ходи, щото той щял да помага на докторката. Joy
И като можеха сами да си го зашият, защо по дяволите се наложи да я вика спешно?!? Joy Ама, хм, как да падне по гръб Grinning

# 278
Той щото спазва протокола, бе Перличке, да не мислиш, че е искал да види Зорница? Неее, абсурд Joy
Малко ме е яд, че не видяхме това, за което говореше Врабчев - тайните докосвания, въздишки, погледи. Можеше да се получат доста комични ситуации.

# 279
Не мисля, че би имала против да качи клипа, въпроса е кога ще види това, което си и писала, тя е нощна птица, тъй че очаквай включване в малките часове  Grinning

Дано да няма. За малките часове едва ли, ама утре може би. И да ми отговори през нощта аз ще й го простя, на нея не можем да се сърдим. Joy

# 280
Москита, ти не разбра ли, че ние такива неща не ни трябва да гледаме,  сръдни и тук таме нещо нежно и любовно с капкомера, да не се разнежим прекалено Grinning

Димитрова, намериш ли я онлайн прати линк насам Grinning

# 281
Моски ще гледаме въздишки, прегръдки и целувки другия сезон Grinning Ако не ще спретнем една обсада на болница Св. Кирил както в първия епизод на 5ти сезон Grinning току виж и нас ни вземат с роли Grinning

# 282
Той щото спазва протокола, бе Перличке, да не мислиш, че е искал да види Зорница? Неее, абсурд Joy
Малко ме е яд, че не видяхме това, за което говореше Врабчев - тайните докосвания, въздишки, погледи. Можеше да се получат доста комични ситуации.
Нито е искал да я види, нито се интересуваше защо е приела да се снима Joy
Ама и ти пък сега - докосвания, въздишки - това беше само измислица на Врабчев, изобщо не е имало нищо такова, затова не сме го видели Joy

Фифф, аха надявай се да видим Simple Smile

# 283
Дааа, малко беше възмутен от нейното моделстване. Докато не я видя в асансьора. Убедена съм, че като тя влезе да се снима, д-р Марио е тичал да целува ръцете на дизайнера Joy
По повод на това, което Роси каза - че Марио всъщност може да е много забавен, в този епизод много се смях, като дизайнера каза, че е правил инсталация и Марио му отговори - сега ще ви видим как сте се инсталирал Grinning

Фифф,много не смея да се надявам на такива лиготийки, макар че в сравнение с четвърти сезон, в пети направо ни разсипаха от целувки и прегръдки Heart

# 284
Дали беше възмутен или по-скоро притеснен? Wink
Колкото за лиготийките и прегръдките - май е време за баланс Simple Smile Равновесие си трябва, не може така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт