ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 780
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Мацки, тук ли ще се обсъжда Вездесъщият? Blush

# 256
Дааааа. Сега, ние сме малко досадни, ама обещаваме да дадем всичко в объсждането. Innocent
Стела, ти гледала ли си го?

# 257
Мацки, изписали сте света Grinning Grinning
Яница, браво за смелостта и чакаме с нетърпение отговор Heart
 Видях, че сте писали ако видите Диана или Велислав как ще си глътнете езика и се сетих за една случка. Миналата бях промоутър и прададох пасти за зъби на Деси Бакърджиева. Беше ми изключително смешно, защото си глътнах езика, а тя беше една сериозна баш като д-р Хинова и накрая се разсмя и се оказа, че е много печена.
 И аз искам да видим Зорница като шеф на урологията. Чудя се как въобще са и избрали тая специалност??? Много извън клишетата Grinning

# 258
Това ще е нов подход към подчинените хахахаха.
Е ми, те ще са бъкани с ендорфин, от една страна заради шоколада, от друга шефката нали е най-грешната, ще се обича с този на Спешното тук-там, даваща пример на подчинените си и  те да си се обичат на воля, ама да не пренебрегват пациентите си все пак.
Рецепта за най-щастливото отделение в болницата - шоколад и секс в големи дози Joy

# 259
ъфкорз😎

# 260
Одобрявам идеята за двама гейове, че вижте сестра Ася колко е самотна. Освен това ние сме модерна и съвременна болница! И сме толерантни, а ония лелки да си гледат работата. Освен това гейовете ще са големи сладурковци - единият ще дава любовни съвети на Зорница, другият ще ходи на шопинг с Ина Joy

# 261
Перличке тук съм аз хахаха, ама нито имам отговор, нито уча. Joy Помислих, че не пишете, спряха да ми излизат известия, чак се учудих защо телефонът ми е толкова тих, по принцип само пищи пощата с известия от темата. Joy

# 262
  • София
Дона, абсолютно. единия е моден капацитет в дрехите за бременни - гащеризони, ширики блузи, панталони с ластик, клинчета Simple Smile

# 263
Нямам търпение да го изгледате всички и да си коментираме.
Имам много любими моменти за обсъждане.

# 264
Нямам търпение да го изгледате всички и да си коментираме.
Имам много любими моменти за обсъждане.

Да бе, сега е гадно да се мълчи, все пак да не пускаме спойлери за другите..в събота/неделя тук ще е много горещо!!!

# 265
Фифф, аз знам защо са й избрали тази специалност. Защото тя дава мноого възможности за преплитане на пътя й с коремните хирурзи. А смятам всички ще се съгласите, че е ясно, че Зорница беше създадена заради Банков. После Марио го създадоха заради Зорница Joy Само си помисли колко пъти хирургът опира до уролога и обратно. Ако тя беше съдов, трябваше да си общува с Мазови, не става. Ако е педиатър, можеше да се засича а хирурзите само в кафето. И хоп, земи тая специалност урология Joy

Яница, отговор нямаш, ама поне прочела ли е твоя вопъл? Grinning

# 266
Дона, абсолютно. единия е моден капацитет в дрехите за бременни - гащеризони, ширики блузи, панталони с ластик, клинчета Simple Smile

Освен това единият ще бъде и йога инструктор - йога за бременни, фън шуй, муй, хюга и тем подобни Wink

# 267
Москита, не го е прочела, ама пък е качила една снимка преди 1 час. Grinning Дали си е гледала съобщенията не знам, аз й писах в инстаграм. Тя като види какви хубави думи съм й написала ще драсне нещо бе, няма накъде да иде хахаха. Аз съм толкова дипломатична, нали Дона? Wink Кажи им. Joy

# 268
За дипломацията потвърждавам - бива те! Сега да видим каква изпечена подмазвачка си Wink Joy

# 269
Да се надяваме, че Диана е по-добър юзър от екранната си половинка и ще види, че има съобщение Joy

Общи условия

Активация на акаунт