ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 751
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Тъкмо бях тръгнала да я пускам и виждам, че Майчето ме изпреварила. Коткоманиачките, забелязахте ли възглавничката, която се вижда вдясно? Joy

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 21:19 от Little Pearl

# 241
Хаххаха, а не бе!!!! От Икеа е Stuck Out Tongue Winking Eye За който иска същата

# 242
Естествено,коткофобите не я видяхме, ма то от кладата видимостта не е много добра Joy
Обаче ме кефи какви шантави тениски носи.
Сега като я гледам сериозна, се сещам колко я харесвам в сериозни сцени и пак ще кажа, че много искам да я видя като шеф на урологията и да й зачислят някой подчинен и да ги юрка Sunglasses

# 243
  • София
Моски, аз викам да се ограничим в 6 сезон с юркането на Марио Ковачев. В 7-ми да юрка колегите.
И за да не е спам - на Диана много добре и се получават сцените, когато е лошо момиче. А на Велислав да е добър и хрисим.

Хич и не я видях тази възглавничка. А сега разбрах - станахме много на кладата и не се вижда хубаво Simple Smile

# 244
Много горещо станало в тая тема, много сте и разгаряте огъня Nature Fire

Зорница шефка на 2-3ма мъже уролози, единият - гей Heart Eyes

# 245
Яница се умълча нещо... Май няма да гледаме видеото с монолога или пък просто е заета да учи Grinning
Естествено,коткофобите не я видяхме, ма то от кладата видимостта не е много добра Joy
Обаче ме кефи какви шантави тениски носи.
Сега като я гледам сериозна, се сещам колко я харесвам в сериозни сцени и пак ще кажа, че много искам да я видя като шеф на урологията и да й зачислят някой подчинен и да ги юрка Sunglasses
Ми младо момиче е, сега й е време. Като знам ние какви тениски купуваме с малката Grinning хич не се изненадвам.
Все си мисля, че ще я видим и в доста сериозни сцени. Не знам кого ще юрка, ама да пали метлата там, че и на мен ми се гледа нещо по-така Joy

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 22:23 от Little Pearl

# 246

не може ли двама гей, бе Дона😂ама единият прикрит, за да има съспенс 😁😁😁

# 247

не може ли двама гей, бе Дона😂
Е ай ся, що толкоз много? Joy

# 248
  • София
Айде станахте две Simple Smile Хъмбъл, викаш ако е само един може да е самотен, че нали лекарите в тази болница само в колеги се влюбват.
Аз се сещам кой може да е единия нов образ Wink

# 249
Айде станахте две Simple Smile Хъмбъл, викаш ако е само един може да е самотен, че нали лекарите в тази болница само в колеги се влюбват.
Аз се сещам кой може да е единия нов образ Wink
кажи де😎

# 250
С инициали ли искаш или да ти го напиша цялото име Simple Smile

# 251
Е то за един секс под душа и един в кола, вдигнаха дандания, гледай какво ще стане ако има пък някой гей.......ще вземе някой да получи инфаркт от фейса Joy

Зори хич не я виждам властна шефка, тя е супер отговорна към работата си, но не е злобна и строга, тя ще е рай за шеф, само като им запърха с мигли и  даде по някой шоколад или близалка - подчинените й са върнати в релси Grinning

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 22:08 от maichetoo0o

# 252
  • София
е как кой - тоя дето прави клипчетата на къпещият се секс символ Wink

Майче, подчинените ще пърхат около Зорница,  а Марио ще изпотроши шкафчетата в болницата и накрая толкова пари за ремонт трябва да дадат, че св. Кирил ще фалира.

# 253
Зори хич не я виждам властна шефка, тя е супер отговорна към работата си, но не е злобна и строга, тя ще е рай за шеф, само като и запърха с мигли и  даде по някой шоколад или близалка - подчинените й са върнати в релси Grinning
Това ще е нов подход към подчинените хахахаха.

# 254
Скрит текст:
Карагъзосмазов, ясно
😀

Общи условия

Активация на акаунт