ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 749
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Браво, Яница, брей какви сте смели девойки, много ви се радвам Heart

Значи само Митето остана неналазен. Дона, нещо да имаш да казваш по въпроса?

Москита, смели смели, ама само зад клавиатурата. Както неведнъж съм казвала - ако я видя на живо просто ще си глътна граматиката или ще кажа възможно най-тъпото нещо. Joy

Аз затова предпочитам да не ме срещат. Не за друго, ама да не се разочароват от фенките си Joy

Хъмбъл, просто човек, който е в хармония със себе си и околния свят, живее в хармония и с егото си. И егото му е добре нахранено и спи, а не се пъне да изпъква на всяка дума Simple Smile
това е най-големият въпрос- какво впечатление си създал 😃 и знаеш, че си се изложил, но актьорите трябва да са свикнали с афектираните си фенове и да ги разбират. С това се и успокоявам вече втори ден, щото знам какъв идиот бях. Толкова сконфузена, притеснена. И въобще не се сещам дори,че не съм отдавна на 20. Че аз на 20 не се държах така. Просто ужас.. но се надявам и се успокоявам с мисълта, че Велислав се е срещал с фенки и по-зле от мен.
И като се сетя за феновете на muse, особено ако ги е срещнала жена. Макар че има случаи и с мъже. Майко, то не са едни фермани, едно чудо да се извиняват как са се държали и че въобще, аз съм стояла и съм се хилела на глупостите им и ето, и аз замалко да го направя..
Хубаво е човек да има опит, или да му държи влага някоя стара история..едното наум винаги идва навреме за помощ, като най-добрият приятел 😁😎

# 226
Дона, току-що влезе не в черната зона, а направо в черната дупка! Как може да не си го гледала, това е толкова прекрасно предаване с Велислав, че даже и двете водещи не могат да го развалят. Отивай на поправителен!

22-ри е епизодът. Simple Smile  

И аз там Flushed , но ще се поправя ! Просто  разни  такива предавания по БТВ и Нова са ми леко неприятни /до сега Grinning / Искам да го гледам на спокойствие , а не да го пусна за информация и да прескачам .

# 227
  • София
Хъмбъл, и преди ти казах, има нещо очарователно в това да се притесняваш при среща с някого, когото уважаваш и харесваш. Сигурна съм, че обекта за това притеснение е достатъчно интелигентен, за да уважава това.
А и ти май единствена от цялата седянка си се престрашила, да се срещнеш с В.П.
А и Верчето, но добре, че е бил мъжът и, иначе тя е щяла да гледа отстрани.

Интервюто от Търси се е много добро. Научават се много неща за актьора.

Тази Диана срам няма, толкова пък да е красива и е страшно талантлива. Ако наистина е само на 19 на последната снимка нямам какво да кажа освен - Шапки долу, за този талант.

# 228
Пфффф, не мога да смогна Joy

Значи само Митето остана неналазен. Дона, нещо да имаш да казваш по въпроса?

Какво да кажа? Аз си глътвам граматиката само при мисълта за това.
Както е написала Хъмбъл, затова се дърпам от среща с някой тскъв, защото после ще се наложи да му се извинявам за поведението си Joy Ако успея да кажа нещо Joy Интервсно ми е как ли се чувстват те - да се срещат постоянно с притеснени, глупаво нахилени хора, които обясняват колко ги обичат Joy

Роси, за Диана не мига да си обясня кой ѝ е наливал, наливал, наливал красота и талант - то се пръска по шевовете бе! Дс ни е жива и здрава Heart Eyes

# 229
Дона, току-що влезе не в черната зона, а направо в черната дупка! Как може да не си го гледала, това е толкова прекрасно предаване с Велислав, че даже и двете водещи не могат да го развалят. Отивай на поправителен!

22-ри е епизодът. Simple Smile  

И аз там Flushed , но ще се поправя ! Просто  разни  такива предавания по БТВ и Нова са ми леко неприятни /до сега Grinning / Искам да го гледам на спокойствие , а не да го пусна за информация и да прескачам .
Ели и аз съм така с тов тип предавания. Органически не ги понасям! Затова не съм гледала Велислав и други популярни личности, които по принцип обичам

Моски, я гледай - виждаш ли ме Wink

# 230
  • Там,където се събуждам щастлива.
“Търси се” с Велислав ме докосна и дори докара насълзени очи! Хич, не му е било леко, колкото и да се опитва да говори повърхностно за това. Жалко, че Bitelevision не прави предаването “Майсторски клас”! Щеше да е идеален там, както и Димитър! Вчера изгледах това с Вергов и ми се дигна леко мнението за него. Wink Ама, сега, гледам във Фейса как се къпе и....хм....
Не знам какво да си мисля! Wink

# 231
Калинка, изгледала съм почти всички издания на Майсторски клас - много хубаво предаване беше. И наистина Вергов е различен там - когато е сериозен и не се лигави, виждаш един доста интересен и интелигентен човек.

# 232
  • Там,където се събуждам щастлива.
Калинка, изгледала съм почти всички издания на Майсторски клас - много хубаво предаване беше. И наистина Вергов е различен там - когато е сериозен и не се лигави, виждаш един доста интересен и интелигентен човек.

Подготвила съм си на ден по едно да изгледам ...И стари серии....Вчера се изкуших и вместо първи сезон гледах Тони Бонбони. Знаеш ли коя е водещата?

Прочетох написаното под къпещия се Вергов! Малееее....(Извинявам се, че тук пиша, но лек шок....Слава Богу, че Велислав няма да падне до там. Дал е заявка за сериозност, която ми допада!)

# 233

Подготвила съм си на ден по едно да изгледам ...И стари серии....Вчера се изкуших и вместо първи сезон гледах Тони Бонбони. Знаеш ли коя е водещата?

Прочетох написаното под къпещия се Вергов! Малееее....(Извинявам се, че тук пиша, но лек шок....Слава Богу, че Велислав няма да падне до там. Дал е заявка за сериозност, която ми допада!)

Дам, Лилия Маравиля се казва, актриса, готина е. Играе във филма love.net и сериала Връзки.

Мани, пак видях коментарите и аз, видях, че той е отговарял. No comment ъгейн....

# 234
Мен пък ме мъчи един въпрос.Кое е по ненормално Вергов,че го пуска този клип,фенките,че ги пишат тези коментари или въпросният господин,който им отговаря.Май последното ме втрещява най-много.

# 235
Мен пък ме мъчи един въпрос.Кое е по ненормално Вергов,че го пуска този клип,фенките,че ги пишат тези коментари или въпросният господин,който им отговаря.Май последното ме втрещява най-много.
Нарича се криза на средната възраст. 😀😀😀

# 236
Хахахах, Зайко, много резонен въпрос. Joy
Ти нещо бягаш по тъча напоследък. Ще се наказваме Smiling Imp

# 237
Хахахах, Зайко, много резонен въпрос. Joy
Ти нещо бягаш по тъча напоследък. Ще се наказваме Smiling Imp
За протокола мързи ме да пиша,като няма епизоди и гледам с други неща да се занимавам,ама да знаете,че сте под строг контрол сутрин докато пътувам в метрото и вечер,като ми остане време.Трудно е да ви насмогна с четенето.Kissing Heart

# 238
Еми, Зайко, ние сме като отвързани. Стопанката е така любезна да не ни се кара и ние съвсем му опущихме края Joy

# 239
Явно Диана е приключила с почивката, може би ще довършва готината за мен и плашеща за част от вас картина, нетърпелива съм да видя крайния резултат:

Общи условия

Активация на акаунт