ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 719
  • 749
  •   1
Отговори
# 360

А, ето, Хъмбъл, ти не си неандерталец и си изкарала директния линк Grinning Много хубав нашият човек, както обикновено. И все пак си го чакам да му поникне брадата отново Joy

# 361
Москита, все още не съм загубила надежда, а и Мелани ме обнадежди, че ще ми отговори.Grinning Пък й досега, макар й със закъснение ми е отговаряла.

# 362
Москита, все още не съм загубила надежда, а и Мелани ме обнадежди, че ще ми отговори.Grinning Пък й досега, макар й със закъснение ми е отговаряла.

Аз също се надявам, че ще ти отговори или, дори да не ти отговори, направо ще го публикува Simple Smile. Може би в момента трескаво търси клипчето, защото го е загубила Grinning

# 363
Пожелавам късмет на всички на фестивала, макар че и аз ще се нуждая от късмет днеска с изпит, да вземат и на мен да стискат те пръсти, да има реципрочност  Joy

Aз се чудя и за тази втората на втория ред от къде е.

# 364

Тя сега търси начин как да ти предостави клипа, споко. Joy
Присъединявам се към общата енергия за наградите днес!

Майче, късмет и успех на изпита!

# 365

Аз също се надявам, че ще ти отговори или, дори да не ти отговори, направо ще го публикува Simple Smile. Може би в момента трескаво търси клипчето, защото го е загубила Grinning
Хахаха заради фенките ще го намери тя. Grinning

# 366
Майче, желаем ти късмет и успех на изпита, ти си умно момиче, не се съмняваме в теб.
В нашия Батко и успеха му на фестивала също не се съмняваме Simple Smile

# 367
Хайде, Майче, успех на изпита и свиркай, ако трябва да подсказваме. Grinning

Яни, а можеше сега да сме облечени с тениски и да гледаме клипче. Grinning Утре.

# 368

Яни, а можеше сега да сме облечени с тениски и да гледаме клипче. Grinning Утре.

Аз искам и възглавничка. Wink Joy

# 369
Момичета, благодаря за пожеланията Simple Smile

Диана е на разходка с хубавата й котка

# 370

Аз искам и възглавничка. Wink Joy
И без нея ще си останеш, защото не можах да я намеря в сайта на ИКЕА Joy

# 371
Ох, момичета, много искам да ви следя, но вие пишете в огромни количества и просто ми е невъзможно в работно време Grinning
Успявам оттук-оттам нещичко да прочета по диагонал. Дъвка за балончета с какъв сюжет е, за какво става дума, заслужава ли си да се гледа?

# 372
Ох, момичета, много искам да ви следя, но вие пишете в огромни количества и просто ми е невъзможно в работно време Grinning
Успявам оттук-оттам нещичко да прочета по диагонал. Дъвка за балончета с какъв сюжет е, за какво става дума, заслужава ли си да се гледа?

Стела, разказва се за един мъж и една жена, които са били най-добри приятели като деца и са си обещали да се оженят като пораснат. На по 30 години се срещат случайно - жената е сгодена в Англия (май) и предстои да се омъжи, а мъжът има семейство и малко дете.

Повече няма да ти разказвам, за да не ти разкажа целия филм неусетно. Приятен филм е, на мен ми хареса, въпреки че гледах строго към главния герой Wink

# 373
Майче, успех и от мен!
За фестивала нещо чу ли се? Имаме ли новина?
Сега ще ме накарате да ходя до икеа да гледам на място, значи....

# 374
Москита, а аз главната я гледах строго, не ми е любимка Grinning
Я върви, тъкмо ако има да пратя да ми купят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт