ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 612
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Като сме тръгнали да обсъждаме картините на Диана - тази е любимата ми, мога да я гледам с часове, да си фантазирам разни неща, да си представям историята ѝ (на девойката на платното). Само една друга картина на белгийски художник ми влияе така Heart

Много ми се иска да я притежавам някой ден

# 571
Аз помня в онзи лайф с нея, който беше на страницата на ОЖ, на въпрос ако трябва да нарисува живота си, какво ще има на платното. И тя отговори, че със сигурност ще има много цветове и едната половина ще е разделена с черно - и тук май много не успя да довърши отговора. Но това за многото цветове мен ме озадачи, защото тя не влага твърде много цветове в картините си. По-скоро си служи с цветните петна като акцент.

# 572
Перличке, може би когато пресъздава една тема, използва малко цветове, но ако трябва да пресъздаде живота или характера си, ще иска да сложи повече Simple Smile

Мен картината в никакъв случай не ме е плашила преди, но сега ме изненада много приятно. И жената вече не я приемам като главния герой в платното.

Иначе за тортетата и аз мисля като теб - ако ги бяха изяли, щяха просто да са изяли две торти и толкова. Зорница беше много неуверена и дистанцирана тогава. Но романтиката й даде тласък. На мен много ми харесваше в тази сцена това, че някак пресъздаде много силно страховете и колебанията на Зорница и след това едно такова усещане „какво пък, ще опитам, може да бъде хубаво”. Затова ми беше ужасно мъчно на другия ден, щото тя тамааан беше почнала леко да преодолява страха и раните си и той я посече така лошо. Сега като се замисля, направо не знам откъде намери сили да не се откаже завинаги от него.

# 573
И понеже ми е едно такова сънено още, се сетих случайно за тая снимка (и аз не знам откъде Grinning). Беше много красива така Heart ( забравете за сцената Grinning). И се сетих още за репликата на Тони: "Спящата принцеса сладък сън сънува..." Grinning Я да видим кой я помни тая реплика? Joy

# 574
  • София
Брех, не стига, че невръстни и инфантилни, а и интелигентни девойки и тетки сме се събрали тук, По този повод да поканя тези от вас, които се чудят как да прекарат няколко часа в събота, на нещо, което е много приятно. Слагам в скрит текст, че не е по темата.

Скрит текст:
Поканата е за Арт Фест, организиран от учениците на Американския Колеж в София. Мероприятието е изключително забавно, в целия парк на колежа има разположени сцени, където децата пеят, свирят, играят откъси от постановки. Обикновено има и гости - млади автори, влогъри, блогъри, бивши възпитаноици на колежа, които се занимават с изкуство и т.н., които представят творчеството си, разговарят с гостите. Всичко е много неформално и непринудено.  Ние сме го посещавали само миналата година, преди да вземем решение щерката да учи там и си изкарахме страхотно.
https://www.facebook.com/events/1677299215724096/

За онази сцена си мисля, че ако Калин и Наталия не се бяха появили, всъщност Марио и Зорница щяха да имат възможност да прекарат време заедно и да поговорят, та дори и за някакви обикновени неща. А това щеше да им даде възможност поне малко да се опознаят. Та не съм съгласна, че щяха да си останат само с яденето на торта. Да, нямаше да стигнат до целувка, но те така или иначе не бяха готови за това., а по-скоро имаха нужда от  неангажиращо и приятно време заедно.
Ноо, както някой, каза неведоми са пътищата на сценаристите Simple Smile

# 575
И на мен ми беше много мъчно за нея, защото получи поредния удар. И в същото време, като не се отказа от него, пак й се ядосах, че възлага надежди на мъж, който я отблъсква - абстрахирам се, че знаехме или поне предполагахме, че ще са заедно, героинята тогава не го знаеше. Мисля си какво щеше да стане, ако наистина се беше отказала от него и се беше дистанцирала.

Яница, Спящата принцеса сладък сън сънува и в съня си вижда: принцът я целува Simple Smile Валери Петров

Роси, ако бях в София - с удоволствие. Аз обичам такива мероприятия Simple Smile

ПП. А защо да забравим за сцената? На мен ми беше много приятна пък.

# 576
Яница, да беше много сладка тук, как си спеше като първия пич, много злорадствах тогава Joy. Е как, помня, на следващия ден след бара, когато Тони изревнува от пациента й, който напористо я сваляше Grinning.

Перличке, Зорница е от тези дето ни си оставят магарето в калта.

Роси, с удоволствие бих, ама ако беше миналата седмица, когато бях в София, тогава и без това ме разкарваха като циркова мечка насам-натам Grinning

# 577
Перличке, тя всъщност тогава се дистанцира. Просто се случиха нещата с Мона и обстоятелствата ги събраха заедно. Проблемът беше, че като Мона ги постави  в условия да са заедно, Зорница както се беше дистанцирала, видя срещу себе си един мъж, който е самоотвержен, готов е да си сложи главата на дръвника заради нея (като се опита да поеме цялата вина) и да направи всичко, за да спаси Мона. А наша Зорница как кълве на героизъм, майкооооо Joy И разбра, че си струва да се бори.
Сега като се замисля Марио даде всичко от себе си да я отблъсне, ама то упорито бе, нищо не я стряска Grinning

# 578
И понеже ми е едно такова сънено още, се сетих случайно за тая снимка (и аз не знам откъде Grinning). Беше много красива така Heart ( забравете за сцената Grinning). И се сетих още за репликата на Тони: "Спящата принцеса сладък сън сънува..." Grinning Я да видим кой я помни тая реплика? Joy

Спящата принцеса
сладък сън сънува
и в съня си вижда:
принцът я целува Heart

“Нали харесваш поезия?”

Помня и репликата на Тони и самата сцена Simple Smile Много хубава Simple Smile Сещам се как на бъзик Диана беше написала, че това е една от най-трудните ѝ сцени Joy И един от моментите, в които Банков беше нежен - много мило ѝ отмести кичура коса

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 09:52 от Анонимен

# 579
Дона, някакви сладки неверни спомени имаш Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо не й отмести Банков, махна някакво боклуче от престилката й. Тогава си казвах „погали я, бе, пън, направи нещо”. Ама ц, няма.

# 580
Дона, някакви сладки неверни спомени имаш Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо не й отмести Банков, махна някакво боклуче от престилката й. Тогава си казвах „погали я, бе, пън, направи нещо”. Ама ц, няма.

Тихо ся. Нали си фенка на Марио, не на Банков Wink

Ох, божествено красива!!! Добре бе, отговорете ми на този въпрос - аз защо не изглеждам така, когато спя??? Виждала съм своя спяща снимка и положението е плачевно Joy

# 581
Москита, както самата Диана казва в едно интервю: Аз не мога съм толкова ‘‘ тъпо‘‘ упорита в любовта, защото когато усетя, че нещо не е за мен, ставам радикална. Simple Smile

А за сцената със спящата красавица - аз мисля, че не махна боклуче, просто му се искаше да я докосне и в същото време да не я събужда. Затова само леко я пипна по дрехата и я остави да спи.

# 582
И на мен ми беше много мъчно за нея, защото получи поредния удар. И в същото време, като не се отказа от него, пак й се ядосах, че възлага надежди на мъж, който я отблъсква - абстрахирам се, че знаехме или поне предполагахме, че ще са заедно, героинята тогава не го знаеше. Мисля си какво щеше да стане, ако наистина се беше отказала от него и се беше дистанцирала.

Яница, Спящата принцеса сладък сън сънува и в съня си вижда: принцът я целува Simple Smile Валери Петров

Роси, ако бях в София - с удоволствие. Аз обичам такива мероприятия Simple Smile

ПП. А защо да забравим за сцената? На мен ми беше много приятна пък.

Е то и на мен ми беше приятна, ама ще отмести вниманието от снимката хахах. Joy

# 583
Сега се замислих...Тони с поезия тръгнал да сваля и впечатлява.....wtf, това действа ли в днешно време?

# 584
Перличке, аз пък за разлика от Диана това харесвам ужасно много в героинята й. Бори се докрай и не се отказва. Трудно й беше, ама я как я носиха на ръце накрая Wink Ако се беше отказала, Тони щеше да й реди поетични слова, а тя да умира от скука. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт