Уреди за домашна грижа за кожата - 4

• 91 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Да се похваля, че днес ми пристигна четката. След малко ще вляза да се къпя и да я сефтосам. Купила съм си и салицилов спирт, да мина после по по-видимите пори. Тъй като не се включи на Дани майка му, така и не разбрах точно какво прави тя. Дано да си е заслужавала парите.

# 136
Колко струва фореото?
Аз сега съм в Испания и моя роднина работи като козметичка в салон, направи ми почистване и каза, че вече никой не работил с пара, защото прецаквала порите.

# 137
Това не е форео, а негово китайско копие. 50 лв я купих четката.

# 138
  • София
Аз сега съм в Испания и моя роднина работи като козметичка в салон, направи ми почистване и каза, че вече никой не работил с пара, защото прецаквала порите.
По какъв начин парата прецаква порите?
Това не ми се струва логично. Тя само ги отваря, за да може после маската, шпатулата или каквото и да е там да почисти по-добре. Може би механичното почистване не е препоръчително, но парата  newsm78
Между другото до няколко дни чакам точно сауна за лице, тази:

# 139
  • София
Lodsi, моля те пиши отзиви за сауната! Flowers Hibiscus
Аз ги заглеждам от половин година, но вече нямам място вкъщи за всички тези  уреди.

# 140
  • София
Аз ги заглеждам от половин година, но вече нямам място вкъщи за всички тези  уреди.
Аз я поръчах по отзиви на Shokoladche, в Инстаграм е постнала снимки.
Избрала я след много четене, аз само избрах по нейна препоръка защото и тя дълго време събираше информация каква да купи.
Ще пиша мнение, надявам се в петък да ми я доставят.

# 141
  • София
Аз я поръчах по отзиви на Shokoladche, в Инстаграм е постнала снимки.
Избрала я след много четене, аз само избрах по нейна препоръка защото и тя дълго време събираше информация каква да купи.
Ще пиша мнение, надявам се в петък да ми я доставят.

От Currentbody ли я поръча? Аз също много четох, дори мислех първоначално да купя среден клас от Амазон, но както вече написах, се чудя къде да ги прибирам всичките тези уреди вкъщи Open Mouth

# 142
  • София
Да, от Currentbody поръчах.
Преди години имах някаква, поръчана от Ebay. Не вършеше никаква работа. Слаба пара...изобщо не бях доволна. Сега ще видим каква е тая с нано технологиите.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 12:32 от Lodsi

# 143
Ще 'фалирам' 😂
Имам някакъв лимит за такива уреди, но ден, през ден, някоя от вас, поства някой, който и аз решавам, че на всяка цена трябва да притежавам 😁
А къде да ги държа и аз вече незнам

# 144
Здравейте момичета! Simple Smile
Знаете ли дали случайно има в Лили промоции със събиране на точки за уреди на Ремингтън? Simple Smile

# 145
Взех си четката с естестествен косъм за тяло от испанският лидъл, в Бг изпуснах.

# 146
  • sofiq
Днес в Лидл в Ринг мол видях,че има уред за микродермоабразио-3 бр. бяха.

Знаете ли дали случайно има в Лили промоции със събиране на точки за уреди на Ремингтън? Simple Smile

В момента няма .

# 147
Днес в Лидл в Ринг мол видях,че има уред за микродермоабразио-3 бр. бяха.

В момента няма .

Благодаря Ви! Simple Smile

# 148
Здравейте в алиекспрес дали има 1:1 същия дермо ролер

# 149
Да ви кажа аз май не съм много доволна от шпатулата. Не почиства кой знае какво /или поне аз не го виждам/, за черните точки специално доста трябва да се натиска и да се повтаря определена зона, за да ги изкара. Поне при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт