Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните техники за използване на ултразвукова шпатула?
Как се извършва процедура с дермапен и какви са ключовите стъпки?
Как се използва уреда за микродермабразио на LiDL?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните техники за използване на ултразвукова шпатула?
За да използвате ефективно ултразвукова шпатула, уверете се, че я държите под ъгъл от 45 градуса и я движете с кръглови движения по кожата. Преди употреба можете да напарите лицето си, за да отворите портите. Докато почистватe с ултразвукова шпатула, не забравяйте леко да натиснете кожата, особено в зоните на носа и брадичката. След употреба почистете и хидратирайте кожата си с флорална вода, розова вода, термична вода или минерална вода.
-
Как се извършва процедура с дермапен и какви са ключовите стъпки?
Процедурата с дермапен включва няколко важни стъпки. Преди процедурата е важно лицето да бъде добре почистено и дезинфекцирано. След това се изчаква около 20 минути, преди да се нанесе серум. При извършването на процедурата е важно да се поддържа хигиена, като се използват ръкавици за еднократна употреба и инструментите са стерилизирани. След процедурата кожата може да бъде чувствителна за известно време, но това не е нещо сериозно като болка. Важно е да избягвате замърсяване на кожата и да следвате инструкциите за използване на серумите.
-
Как се използва уреда за микродермабразио на LiDL?
Уредът за микродермабразио на LiDL се използва за почистване на кожата и отстраняване на мъртвите клетки. Препоръчително е процедурата да се извършва вечер, след като лицето е добре почистено. Уредът се прилага върху влажна кожа с леки кръглови движения. След употреба кожата може да бъде освежена и изсветлена, а черните точки могат да бъдат намалени.
-
Какви са препоръките за използване на околоочен крем?
-
Какво е мнението за уреда за дермабразио, споменат в статията?

В темата за косопад, мернах преди време за домашен пилинг (почистване на скалпа от мъртви клетки, разтваряне на място за фоликулите... но не се поинтересувах, докато ме сюрпризираха в трихологичния кабинет, че една процедура е към 80- 100лв
, но имам няколко неясноти, ако може съвет и съдействие
:
.
От половин година имам бялата мезотерапия и съм доволна как повлия на акнето ми. Искам да попитам тези от вас, които я имат, знаете ли дали може да се използва за спукани капилярчета по краката. Знам,че иглената се прилага, но за тази не знам и коя светлина... Също така използвате ли я под очите?
което въобще не ми говори нещо.Моля някой по разбиращ да каже,това става ли?
... ми дано... Есента ще зе взема мазилото на Кройтерхоф, че много загрява, ни моа си прежаля дупарата в тази жега. Отделно сухо четкане сутрин, студен душ, тренировки и много ооооо вода
И аз се каня да си купя вече поне два месеца