Уреди за домашна грижа за кожата - 4

• 91 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Така или иначе рускините препоръчват да не е оригиналния

Защо да не е оригиналният?
Единствено трябва да стои на кожата и да не изсъхва, опасявам се, че този, който съм поръчала ще изсъхва и мисля да потърся контактен гел по специализитани сайтове

# 496
В момента оригиналния гел, като имам подарък и пак техен но със златни частици. Чакам един  на Cosrx с охлюви. Снощи поръчах още един корейски гел. Така или иначе рускините препоръчват да не е оригиналния, но нямам друго под ръка.
Може ли снимка или линк към този за който се съмняваш, че е оригинален?

# 497
Нямам съмнения за оригиналност, беше в кутията с апарата. Златният също е масово споменаван. Не изсъхват достатъчно бързо и може дори цялото лице да се намаже - за 5те мин процедура си е ок.
Но според доста блогъри/влогъри не е много добър като състав и е по-добре да се използва всеки гел/есенция  с максимално добри съставки - в крайна сметка уредът спомага максималното проникване и усвояване от кожата.

# 498
Дали мога да ползвам електрическата четка за лице, но за тяло, че не ми се дават 30 лв, а в Алиекспрес я гледам по 4 долара... 😀Същите приставки има, само гърба ще стигам по-трудно... Хм

# 499
уредът спомага максималното проникване и усвояване от кожата.

Аз ли не съм разбрала или това е microcurrent (не знам как е на бг, съжалявам). Той работи със стимулация под кожата, няма пряко отношение към абсорбиране на продукти. Все пак е хубаво съставът да е добър де, 5 мин върху кожата са си 5 минути. Не съм гледала състава на оригиналния гел, ще го видя като го получа. Мислех да пръскам с розова вода, но тя изсъхва много бързо и ще трябва да прекъсвам процедурата. За по-добро абсорбиране на продукти са други уреди.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 19:12 от gevestra

# 500
Може и аз да съм в грешка, въобще не претендирам за достоверност, това ми е направило впечатление от ревютата.  Hands V

# 501
Здравейте момичета,

Моля за мнения за този уред

https://www.amazon.de/dp/B078B429YR/?coliid=I3HPEI4JRAKRGS&c … _=lv_ov_lig_dp_it

на 48 години съм, с много тънка кожа, почти нямам подкожни мазнини на лицето, имам филър под очите. Търся лифтинг ефект, стягане и намаляване на мимически бръчки

От няколко години ползвам третиноин 0.5 и 1.0 %, мога ли да продължа използването им с такъв уред или трябва  да  спра кремчетата?

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 17:43 от necha

# 502
Конкретно за този уред не мога да изкажа мнение, защото го нямам. Моят е подобен, но мисля на същия принцип. Трябва да има мезопорация (безиглена мезтореапия) и радиочестотен лифтинг, за да ти даде ефектът, който търсиш. Но мога да ти кажа, че не е нужно да спираш с кремовете. Просто не ползвай крема докато се мазажираш с уреда. След процедурата може да си го сложиш. Третиноина по-принцип е доста силничък за постоянно ползване. Не ти ли става много чувствителна кожата от него? Аз ползвам ретинол 1%, уж като не толкова дразнещ. (Реално Божа работа, майка ми така изгоря от моя ретинол, че нямам думи. А е ползвала и преди и то доста редовно. )

Здравейте момичета,

Моля за мнения за този уред

https://www.amazon.de/dp/B078B429YR/?coliid=I3HPEI4JRAKRGS&c … _=lv_ov_lig_dp_it

на 48 години съм, с много тънка кожа, почти нямам подкожни мазнини на лицето, имам филър под очите. Търся лифтинг ефект, стягане и намаляване на мимически бръчки

От няколко години ползвам третиноин 0.5 и 1.0 %, мога ли да продължа използването им с такъв уред или трябва  да  спра кремчетата?

# 503
на Данито майка му, трябваха ми почти 2 години за да свикна с крема и досадното лющене на кожата, 0.5 % ползвам за околоочния контур и шията, а 1.0 % за лицето, ползвам го през ден от есента до късна пролет. Сега нямам лющене като го ползвам през ден, но всеки ден кожата ми не би го понесла. А може ли да ми препоръчаш уред с мезопорация  и радиочестотен лифтинг ?
Притеснявам се да не загубя съвсем обем и малкото подкожна мазнина, която ми е останала, а и също филъра под очите. Обмислях  и HIFU, но като чета отрицателните отзиви  в тази  насока не мога да се престраша.

# 504
  • Бургас
Здравейте! До necha! Процедура с Doublo-S  (HIFU технология) си правих 2017 година, след консултации и доста обмисляне и честно казано за "торбата с пари" която дадох не видях абсолютно никакъв резултат, чак ми стана съмнително, особенно след снимките които лекаря ми показа преди и след на негови пациентки. Реших, че аз съм нещо дефектна...., но това е мое мнение, което все пак реших да споделя.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 00:20 от DolliGi

# 505
Знам, че има хора с този уред в темата.
https://novakoja.com/collections/уреди-за-красотва-1/products/безиглена-мезотерапия-1
Мнения може ли. Доволни ли сте?
И предложения за серуми и кремове ще се радвам да дадете.
За първи път искам да си куоя уредче и съм в голяма чуденка.
Серума night repair на Estee дали може да се използва с уреда или трябва друг вид серуми?

П. П. Става ли за деколте да се използва?

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 06:57 от Hermione Granger

# 506
Момичета, глупаво е да вярваме сляпо, че някой уред ще ни опъне бръчките. Даже и професионален в салоните. Какво остава за тези, ползвани в домашна обстановка. Ползвани редовно, с подходяща козметика тези уреди могат да забавят процеса, при едни по-осезаемо, при други не чак толкова. Ако една кожа е била неправилно третирана и поддържана дълго време, ако е била силно дехидратирана и с фини линии дължащи се именно на дехидратация, след няколко процедури ефекта наистина е мигновен, защото кожата се насища и озарява. Но при врязани бръчки няма шанс, само филъри и нож биха ги опънали.
Аз ползвам редовно шпатулата и уреда за безиглена мезотерапия вече две години. Слава Богу нямам кой знае какви бръчки /43г./, имам назолабиални по-изразени, но си ги имам от 30-те години, просто структурата на лицето ми е такава, че всяка усмивка ми ги подчертава. Няма начин да не се смея обаче Grinning, така че си ги поддържам с ежедневни усмивки Simple Smile)). Та за тези две години съм успяла някак си да стопирам бръчкообразуването може би благодарение точно на уредчето, защото използвам основно българска козметика /Фитокод/ и никакви ретиноли, третиноини, киселини и прочие.
Така че моето мнение е да се пробва, кожите ни са различни и имат различни нужди.

# 507
Аз лично не очаквам чудеса. Ако има ефект на озаряване и напомпване пак ще съм щастлива.

# 508
Само ако пробваш, ще можеш да разбереш как и дали ще действа при теб. В темата има и положителни и не толкова впечатления. Хубавото е, че тези уредчета са сравнително евтини, така че ако няма особени резултати, лесно се прежалват.
Аз лично не съжалявам за покупката и продължавам да си го използвам.

# 509
Поръчах си го. С какви серуми го използвате?
На устни дали става?

Общи условия

Активация на акаунт