Уреди за домашна грижа за кожата - 4

• 91 390
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Здравейте.
Имам микродермабразиото от Лидл от което съм много доволна,но приставките вече се захабиха.Знаете ли от къде мога да поръчам?
Благодаря.

Някой беше поръчвал ,разрови в старите теми и беше бълг.сайт на добри цени

# 556
Моето бяло мезо от Алиекспрес сдаде багажа.Не съм го ползвала много,а напоследък поне 6 месеца не бях изобщо.Когато реших,понеже имах купени ампули,първо го заредих и пуснах,но работят само светлините,вибрациите изобщо.Направи ми впечатление,че отначало,когато го купих го ползвах на първа,максимум на втора степен,но след известно време се наложи да увеличавам,за да чувствам същата сила на придърпване.И ето сега изобщо спря.Изхвърлих го.Не съм забелязала RF-ът да ми повлиява отрицателно на ботокса и филъра,но след като толкова често се споменава,че си пречат въпросът ми е-някой има ли уред за вкарване на ампули,който да има само електропорация без радиочестота и УЗ,или ако ви е попадъл такъв някъде,споделете моля!

# 557
Моето бяло мезо от Алиекспрес сдаде багажа.Не съм го ползвала много,а напоследък поне 6 месеца не бях изобщо.Когато реших,понеже имах купени ампули,първо го заредих и пуснах,но работят само светлините,вибрациите изобщо.Направи ми впечатление,че отначало,когато го купих го ползвах на първа,максимум на втора степен,но след известно време се наложи да увеличавам,за да чувствам същата сила на придърпване.И ето сега изобщо спря.Изхвърлих го.Не съм забелязала RF-ът да ми повлиява отрицателно на ботокса и филъра,но след като толкова често се споменава,че си пречат въпросът ми е-някой има ли уред за вкарване на ампули,който да има само електропорация без радиочестота и УЗ,или ако ви е попадъл такъв някъде,споделете моля!

От една седмица съм с този уред

https://www.amazon.co.uk/Cleansing-Micro-Vibration-Technologies- … 1-spons&psc=1

Ползвала съм  функциите лифтинг и почистване, останалите все още не съм, само при лифтинга има вибрации. Имам филъри и се интересувах дали няма уреда да повлияе върху тях, но ми отговориха, че не се достига до дълбочината на кожата където са поставени филърите. Първите 3-4 дни след използването на лифтинг функцията ме наболяваше постоянно лицето, но вече премина, може би кожата свикна.

Сега съм решила да си купя https://www.amazon.co.uk/Cleansing-Micro-Vibration-Technologies- … 1-spons&psc=1

а следващия месец това и спирам с покупките на уреди, поне се надявам

https://www.amazon.co.uk/dp/B07HQ7QVCZ/?coliid=I1T8HDTPJQ4YMX&am … _=lv_ov_lig_dp_it

# 558
Аз не виждам никакъв ефект от Nuface и обмислям да го върна в 90 дневния срок. Преди години тук имаше момичета, които имаха Tripollar stop. Дали все още някоя от вас чете?

# 559
  • Бургас
Аз не виждам никакъв ефект от Nuface и обмислям да го върна в 90 дневния срок. Преди години тук имаше момичета, които имаха Tripollar stop. Дали все още някоя от вас чете?
Аз не мисля, че от който и да е уред за домашна употреба, ще има видим ефект в кратки срокове, според мен ефект има в дългосрочната употреба, но пък след време, ако не сме документирали нагледно, свикваме с бавните плавни промени и дори и да има видим резултат трудно го забелязваме, затова наблягаме на нещата с бърз ефект, който обаче не винаги е траен....
Така мисля аз поне Simple Smile

# 560
DolliGi, специално за уреда, за който аз говоря инструкциите са 60 дена 5 пъти на седмица, после 60 дена 2-3 пъти на седмица за поддръжка. Това пък за мен означава, че все някакъв ефект трябва да се види към 70-тия ден, където съм аз. Не се ползва (поне според производителя) постоянно с еднаква честота. Не чакам само да видя ей тъй промяна а съм си направила снимки. Също не наблягам на нищо с бърз ефект, освен масажа може би (веднъж в седмицата, в ден в който не съм ползвала уреда, въпреки че в упътването не пише да е противопоказно)
Цитат от упътването:
Results may vary based on skin type and skin damage. Most users experience instant facial stimulation benefits (аз не) while others take longer. Optimal results are achieved with regular use.

# 561
Аз пък съм доволна от Nuface. Определено има подобрение в плътността на кожата и голямо подобрениев назолабиалните. Порите също ефект. Но го ползвам 7 дни в седмицата, понякога и два пъти на ден. Отделно експериментирам с продуктите, с които го ползвам и като част от корейския начин на грижа.

# 562
Аз си взех Триполар стоп. Трудно ми е да кажа има ли ефект.

От този за тяло - Триполар поуз - забелязах ефект.
/В момента не го ползвам този за лице, защото си правих някаква процедура (нещо като мезотерапия ) и ми казаха, че радиочестотата ще разруши филъра. От самата процедура също драматичен ефект не съм забелязала.
Принципно, мигновен и траен ефект на разумна цена засега съм видяла само от ботокса на гневна бръчка, който си сложих миналата година. Не може да се сравни с нищо Simple Smile/

# 563
  • В къЩи.
Здравейте.
Имам микродермабразиото от Лидл от което съм много доволна,но приставките вече се захабиха.Знаете ли от къде мога да поръчам?
Благодаря.

Направих го,но вече не се предлагат .

# 564
Някой ползвал ли е този Уред за околоочен контур HQ ?

Ползвам го от близо 2 седмици сутрин и вечер, без да пропускам.
Все още нямам убедителен видим резултат от ползването.
Въпросът ми към по-запознатите е следният - дали е правилно да се използва и в областта над горния клепач? С какви масла или продукти го ползвате?

# 565
  • софия
Здравейте.
Благодаря.

Лошо ,завислих се и аз да заредя .
Имаше една марка в аптеките със същия уред  но по-скъп .Трябва да проверим и техен сервиз.

# 566
Здравейте дами! Новак съм в грижа за кожата. Четейки вашите постове, реших че трябва да се сдобия с уред за мезотерапия https://novakoja.com/collections/уреди-за-красотва-1/products/безиглена-мезотерапия-1

До момента съм си правила една единствена процедура в козметичен салон (безиглена мезотерапия). Бих искала да споделите има ли разлика в усещането у дома и в салона.

# 567
Подарих този на майка ми за Коледа и е много доволна, харесва си го и си го ползва.

# 568
  • sofiq
Здравейте.
Благодаря.

Лошо ,завислих се и аз да заредя .
Имаше една марка в аптеките със същия уред  но по-скъп .Трябва да проверим и техен сервиз.

Лошо наистина  и мойте са за смяна,ако откриете някъде да се продават казвайте  Hug

# 569
  • Бургас
Момичета някой може ли да ме насочи, машинките с йони, как работеха? В смисъл положителните ли бяха за извличане на замърсяването, а отрицателните за вкарване на подхранващи течности или обратно?

Общи условия

Активация на акаунт