На море в България 2018! - 2

• 92 205
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • Сф
Глас за Аркутино. Много по- добър плаж, храна, местности наоколо.Виж и мненията в  трип адвайзър.
За Съни турс- ок са.

# 541
Много ви благодаря за бързото включване! В момента всяка информация ми е изключително полезна, защото до утре вечер трябва да сме решили и в понеделник да направя резервация. Не сме с деца. Чудя се, колко пък да са големи тези камъни?! Иначе, според прочетеното в интернет, май, Елените вече си имат пречиствателна станция.
В Елените от едно време си има пречиствателна станция, но отдавна капацитетът не е достатъчен за огромният стротелен бум там.  Т.е. в пик сезон част от отпадъчнити води се изливат в морето непречистени. И камъни си има доста.

# 542
И от мен положителен глас за Съни турс.

# 543
И от мен + за Съни турс.
Някъде мернах нещо за Св.Влас. Единствен път през 2015 бях там, пари да ми дават-не отивам!
Фекалиите  си плуваха съвсем буквално!

# 544
Ние бяхме във Влас миналата година ,тази май пак се очертава ,на по- чист и поддържан плаж не съм ходила!Този участък пред Премиер форт бийч ,той е в началото на Влас ,веднага след Слънчев бряг.Нямаше фасове ,опаковки ,боклуци ,водата беше кристална ,плитко на вътре и като сълза.На каваци беше по мръсен плажа и мътна водата .Ходим края на юли ,а миналата година бяхме през август 10 дни.

# 545
И ние тази година сме в св.Влас.Досега не сме били, заминаваме на 20-ти и дано ни хареса Simple Smile

# 546
  • Берлин
Чакам отзиви за Влас. Ние сме в Райска градина (идея нямам на кой плаж е), а никой не даде отзиви в темата

# 547
  • Сф
Не знам кой какво е мернал да плува във Влас, но ние като бяхме беше син флаг.Това пред МаринаДиневи.

# 548
  • Sofia
Аз също съм с положителни отзиви от плажа на Влас до марината - идеално чисто и тихо.

# 549
  • Берлин
А има ли свободна зона? Иначе цените чадър + шезлонг как са?

# 550
  • Sofia
Има свободна зона. Но е пренаселена според мен. Цените по спомени бяха по 8лв за чадър/шезлонг, но може и да бъркам. Имам някакъв спомен, че плащах 24лв/ден за два шезлонга + чадър.

# 551
Ами значи просто не сме имали късмет тогава. Кафявата вода около тръбата до един хотел и парчетата, които плуваха там не оставиха и грам съмнение на никой какво може да е. Не знам кой плаж е било.

# 552
Много ви благодаря за бързото включване! В момента всяка информация ми е изключително полезна, защото до утре вечер трябва да сме решили и в понеделник да направя резервация. Не сме с деца. Чудя се, колко пък да са големи тези камъни?! Иначе, според прочетеното в интернет, май, Елените вече си имат пречиствателна станция.

Aко не е късно да кажа за  Зорница сендс , приятелка се върна от там преди седмица . Хотелът е хубав , но плажът с камъни

# 553
  • Берлин
Ще празнуваме ЧРД по време на морето ни във Влас. Можете ли да препоръчате ресторант с музика? Да хапваме и поденсваме ми се иска....и да не е чалгария

# 554
Излиза ми пътуване до Бургас. Моля препоръчайте ми добър хотел в близост до Морската градина?

Общи условия

Активация на акаунт