На море в България 2018! - 2

• 92 082
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
  • There I was on a July morning
От 22 юли сме.Ще чакам тогава по - ранни отзиви от Вас Simple Smile Весело изкарване !!
Благодаря!
Май се пада аз първа да пиша отзиви Sweat Smile, Пролетно цвете писа по-назад, че има много време до нейната почивка, а моята вече наближава.Nature High Brightness Swimmer

# 31
Мерси за новата тема,ако някой има отзиви за Поморие ще бъда благодарна.Препоръчайте хотел с басейн на плажа ,без изхранване?!
Ето това е темата за Поморие 2016, 2017 и 2018 г.
http://www.bg-mamma.com/?topic=914430.720
Поморие не предлага такъв тип хотели с басейни, които да са на първа линия. Повечето са аратхотели и квартири. Има и такива с басейни, но или не са на самия плаж или са с включено изхранване.

# 32
fatalina ,благодаря ти!

# 33
Благодаря за темичката. Kissing Heart
Ще чакам отзиви за Серенити и може да се замисля за септември евентуално.

# 34
  • София
Здравейте! И аз да дам отзив от тази година за Аполония ризорт - Градина. Голяма комплекс с няколко басеина, бар и собствен ресторант, на самия плаж. Храната в ресторанта е добра. Стаите са ОК - чисти и просторни. Цените обаче за мен са по - високи от нормалното. Очаквах повече откъм лукс и допълнителни удобства. Оказа се, че има отделни собственици на апартаменти в комплекса, които ги дават под наем самостоятелно през Booking- Apolonia apartments. Цените са по - ниски, но го разбрах твърде късно.

# 35
  • Sofia
Записвам се в очакване на първата почивка в Дюни.
Някой по-горе питаше за спокоен хотел - като чуя спокойствие се сещам само за Албена.

# 36
  • София
Беллависта е великолепен, за трета поредна година ще ходим! Искам да попитам някой с мнение за Лагуна бийч на Златна рибка?

# 37
  • софия
Благодаря за  темата! В събота заминаваме за Саут бийч. На тръни съм...

# 38
Благодаря за новата тема! Юли сме на Дюни в хотел Белвил.  В началото на септември запазихме за хотел Golden lion Приморско. Миналата година също бяхме в белвил и останахме много доволни. А за хотела в Приморско не съм ходила, но имаше добри отзиви!Приятна почивка на всички!

# 39
Някой почивал ли е в комплекс Созополис? През кой сайт може да се направи резервация там? А за комплекс Анел отзиви?

# 40
  • Sofia
Здравейте. След няколко поредни години в Албена, тази година ще сме на юг. Много се разочаровахме миналата година от Албена и вече не искам да чуя за AI. Сега сме резервирали апартамент с дворче и кухня в Черноморец, че вече сме с куче, което рязко ни ограничава избора.
Много ми се иска някъде началото на септември да отидем още веднъж за 4-5 дни на палатка. Някакви отзиви за обновения къмпинг Атлиман, както и за къмпинг Градина?  newsm78

# 41
Здравейте! И аз да дам отзив от тази година за Аполония ризорт - Градина. Голяма комплекс с няколко басеина, бар и собствен ресторант, на самия плаж. Храната в ресторанта е добра. Стаите са ОК - чисти и просторни. Цените обаче за мен са по - високи от нормалното. Очаквах повече откъм лукс и допълнителни удобства. Оказа се, че има отделни собственици на апартаменти в комплекса, които ги дават под наем самостоятелно през Booking- Apolonia apartments. Цените са по - ниски, но го разбрах твърде късно.

Много ми харесаха снимките на комплекса.Изглежда чудесно мястото !! Какви са цените и имало ли е ранни записвания ? Освен в хотела има ли близки места за храна ?

# 42

Много ми харесаха снимките на комплекса.Изглежда чудесно мястото !! Какви са цените и имало ли е ранни записвания ? Освен в хотела има ли близки места за храна ?

И аз се интересувам от близки места за хранене.

# 43
На Градина ходим на каравана и много ни харесва. Спокойствие, голям непренаселен плаж, за мен честно казано това е истинската почивка, да се откъсна от града и шумотевицата. За палатките не знам как е, но ще се радвам за отзиви. И ние ще се насочим към Градина или Китен тази година, но чак към семтември.

Здравейте. След няколко поредни години в Албена, тази година ще сме на юг. Много се разочаровахме миналата година от Албена и вече не искам да чуя за AI. Сега сме резервирали апартамент с дворче и кухня в Черноморец, че вече сме с куче, което рязко ни ограничава избора.
Много ми се иска някъде началото на септември да отидем още веднъж за 4-5 дни на палатка. Някакви отзиви за обновения къмпинг Атлиман, както и за къмпинг Градина?  newsm78

# 44
И привет от Бургас , времето е супер...е гърми яко тая вечер ама цял ден беше разкош.И водата е супер.В хотел до морската градина съм , служебно обаче ситуацията с паркирането е кошмар.3 часа загубих в жегата...4дни съм в Бургас и варианта ми е SMS на всеки час.Пълна глупост ама това е.Недоумявам защо нямат опция да платиш за цял ден ?
Най близкия платен паркинг е на 2 и половина километра от нас !

Общи условия

Активация на акаунт