На море в България 2018! - 2

• 92 163
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Майка ми и баща ми бяха на почивка в Мирамар-Каваци. Останали са много доволни. Добра храна, чист хотел и басейн и страхотен плаж. На плажа са плащали 15лв за чадър и 2 шезлонга. На обяд са хапвали предимно в Мапи и казаха, че храната там е била много вкусна. Супите са били много добри.

аз бях там преди около три години,също бях доволна и се радвам,че всичко си е на ниво без промени !!

# 586
Плаж Кабакум хубав ли е за деца? Има ли свободна зона?
На всички плажове има свободни зони.
Хубав голям плаж, но бързо става дълбоко. Може би само в най-южната част (към хотел Ной)да е малко по-различно. Пясъкът е едър. Миналата година чадъри и шезлонги бяха по 2 лв.

# 587
И аз не съм доволна само от анимацията в Блу Ориндж. За трета година бяхме там, тази година детето най-малко се занимава /по-скоро се занимаваха с него/. Вечер само чакаше дискотеката за малките, която беше само 3 дни в седмицата /за сравнение предишни години беше всеки ден с 1 ден почивка в седмицата/, а самата дискотека беше не повече от 20 мин. /минали години по 2 часа от 20-22ч. беше изцяло за децата/. В залата за игра за 4-годишно - само рисуването ставаше, но като нямаше кой да си говори и занимава с нея и тя не искаше да ходи.

Ако само това е проблема ,значи всичко е О.К.Немските туристи иначе са изключително любезни и усмихнати хора!Два пъти сме били там!2015 и 2016 год!Имаше и български песнички, децата са лесно приспособими към игрите!Не мисля че е голям проблем немският на аниматорите!

# 588
  • В.Търново
Преди няколко години бяхме в Блу Ориндж.Тогава анимацията също беше изцяло на немски, внимание на българските деца не се обръщаше.Детския клуб също беше постоянно затворен.Въобще не останах впечатлена от анимацията на Блу Ориндж.

# 589
След като за българските деца нямало проблем с анимацията на немски в български хотел в България, защо за немски деца да има проблем, ако тя е на български? Т.е., просто да е на български анимацията...

# 590
  • There I was on a July morning
Плаж Кабакум хубав ли е за деца? Има ли свободна зона?
На всички плажове има свободни зони.
Хубав голям плаж, но бързо става дълбоко. Може би само в най-южната част (към хотел Ной)да е малко по-различно. Пясъкът е едър. Миналата година чадъри и шезлонги бяха по 2 лв.
Ако плаж Кабакум е непосредствено преди този на комплекс Ривиера, то наистина е дълбок.
.............................................
Ние бяхме в Блу Ориндж преди 2 или 3 години и анимацията беше символична. Имаше някакви занимания, но 2 момичета, не могат да огреят навсякъде.

# 591
Много благодаря Flowers Hibiscus

# 592
  • Варна
Летен грип тормози туристите по морето
Температура и втрисания са сред симптомите

https://www.dnes.bg/stranata/2018/07/18/leten-grip-tormozi-turis … -po-moreto.382534

Сетиха се да кажат, ние във Варна масово го караме този грип от вече 2-3 седмици, а чак сега се казва. Всички в семейството го прекарахме, отвратителен е, вдигаш почти 40 градуса и няма смъкване за 2-3 дни. Като парцал си и е масово, пред кабинетите имаше опашки като ни се наложи да ги посетим, все едно е зимно време по пика на грипа. Интересно дали няма да обявят епидемия, както го правят зимата, или просто ще си траят.

# 593
  • София
Майка ми и баща ми бяха на почивка в Мирамар-Каваци. Останали са много доволни. Добра храна, чист хотел и басейн и страхотен плаж. На плажа са плащали 15лв за чадър и 2 шезлонга. На обяд са хапвали предимно в Мапи и казаха, че храната там е била много вкусна. Супите са били много добри.
Да, и моите родители се върнаха от там миналата седмица, че даже и с детето бяха, Доволни са като цяло. Малко неразбории са имали с такситата до и от Созопол, ама иначе от хотела са доволни. Аз отдавна го гледам този хотел, но ми идва скъпо за вариант с 2 деца, скача цената неоправдано. С 1 дете излиза прилично обаче, като се има предвид локация, басейн, прилична храна. Blush

# 594
  • София
А как е времето по морето в момента? Южното черноморие, Бургас надолу по точно. Защото в прогнозата го дава всеки ден, че е облачно и затова питам.

# 595
А как е времето по морето в момента? Южното черноморие, Бургас надолу по точно. Защото в прогнозата го дава всеки ден, че е облачно и затова питам.
Облачно е от сутринта -в Китен сме .До вчера до 16,00 ч. беше супер време ,ама после започна валенето  umbrella

# 596
Облачно е от сутринта -в Китен сме .До вчера до 16,00 ч. беше супер време ,ама после започна валенето  umbrella
Цялата другата седмица ще е такова umbrella
ние каквито сме късметлии края на юни хванахме такова време, сега пак Laughing

# 597
Цялата другата седмица ще е такова umbrella
ние каквито сме късметлии края на юни хванахме такова време, сега пак Laughing
Днес ни е последния ден от морето ни .Четирите ни дни бяха страшно сланчеви ,а днес баш последния ден е ужас .Как да не ме е яд  #Cussing out

# 598
Ние сме в Бургас, вчера имаше нещо като буря, но иначе до обяд си беше идеално за плаж. Днес сутринта облаци и вятър, сега напече и стана жега. Като гледам прогнозите и другата седмица ще е така променливо, явно това лято ще си е така. Само да кажа, че Бургас е много хубав град, северният плаж е чист, чадъри и шезлонги по 3лв и направо си е супер тук!

# 599
Ние сме в Бургас, вчера имаше нещо като буря, но иначе до обяд си беше идеално за плаж. Днес сутринта облаци и вятър, сега напече и стана жега. Като гледам прогнозите и другата седмица ще е така променливо, явно това лято ще си е така. Само да кажа, че Бургас е много хубав град, северният плаж е чист, чадъри и шезлонги по 3лв и направо си е супер тук!
Препоръчайте място за настаняване в Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт