Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • На остров
Рени аз мисля, че ти пада кръвното.
Аз днес направих преди малко тест и с много много фантазия една бледа призрачна чертичка според нас.

# 391
Преди 30 мин го мерих и е 110/80, което за мен е идеално, винаги е такова. И аз предполагам ,че от всичките тия хапчета все от някое дава реакция. Но ще търпя в името на Георги( Гергана) Simple Smile

# 392
И при мен беше така,когато се налагаше да приемам утрогестана през устата.Беше ми 70/40.Сега го слагам вагинално и всичко се оправи.

# 393
Браво Две в едно! Аз съм сигурна от преди,че при теб ще има ++++. Дано утре е доста по тлъста тая чертичка Simple Smile Нс мен така ми прилошава все едно ще припадна всеки момент,много странно чувство, даже не мога да го обясня, никога не ми се е случвало по този начин.

# 394
  • На остров
Следващият тест ще е в четвъртък следобед ако не ми е дошло. Нямам вкъщи повече тестове.

# 395
Нс теб кой ден ти е след трансфера ?

# 396
  • На остров
11 ден след трансфера, но моите са двудневни.

# 397
Две в едно ,нормално да е едва забележима .Все пак ти е рано за пиклив тест.Още като каза,че имаш силно ПМС бях сигурна.Аз умирах от яйчници всяка нощ и всяка сутрин.Даже ме събуждаха.

# 398
Две в едно в четвъртък с тлъста чертичка. Успех!

# 399
Момичета, имам въпросче. Кръвният ми тест е в петък, но дали уринарните тестове ще покажат нещо? Утре ми е 12-ти ден на три дневни ембриончета и много искам да проверя.  Не искам да се бода по-рано, защото вените ми са в окаяно състояние вече, даже не знам на кръвния къде ще намерят здрава вена...

# 400
Ейййй две в едноооо много се радвам Simple Smile
hope трябва да покаже и с пиклив тест.

При мен кафявото не спира Sad започнах да пия витамин А, Е ,C,  но шпа 2 х1 и утрогестана ва своя глава си го увеличих ( сложих 2 и на обяд)
Утре съм при доктора, но малко ме плаши вагиналния прегледа с ехограф...

# 401
Здравейте дами, днес ми е 13ти ден след трансфер, утре ми е датата за теста. Но днес следобед се появиха нетърпими болки в яйчниците, направо ме боли целият таз,имах и розово зацапване и сега когато сложих кринон гел, апкилаторът беше в тъмна кръв, която пък не е тръгнала с пълна сила. Обвинявам се за това, че не съм лежала през цялото време, можеше да стане... То с моят късмет, как ще се случи от първият път Pensive бяхте много полезни през тези 13 дена, пожелавам ви много положителни тестове Kissing Face

# 402
  • тук-там
Момичета, помагайте! Днес ми е доста по- зле и от вчера. Прималява ми постоянно, тръгна ли нанякъде и ми става толкова зле, че почти не виждам нищо пред мен. Имала ли е някоя подобни усещания ина какво може да се дължи?
Така ми беше от утрогестан

# 403
Ами аз пия 3*2 и сутрин още 2 капсулки вагинално. Дано да е така ! Благодаря за отговора! Ще търпя Simple Smile

# 404
  • тук-там
Аз бях така дори само при вагинален прием. Не искам да си мисля за прием през устата Sad

Общи условия

Активация на акаунт