Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 66 924
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Креми и на мен ми се свива сърчицето като те чета. Успех на теста. Стискам палци за всички момичета , всички сме преживели много. Време е за слънце и на нашата уличка.

# 61
kremy80, Вярвай, че това е твоя момент! Стискаме палци и от сърце пожелавам скоро да се похвалиш! Пък и нали знаеш  - най-тъмно е преди зазоряване. Не допускай лоши мисли.

# 62
Много ви благодаря момичета за подкрепата. Понеже не съм казала на никого този път,  знаем само аз и мъжа ми ( е други може и да подозират),  но нямам с кого да споделя чувствата си и затова ви благодаря, че ви има и тука мога си кажа всичко защото ме разбирате. Дано всеки от нас тук в един момент да има щастието да вземем своята рожба в ръцете си и гледайки я да си кажем,  че всичко през което сме минали си е струвало. Дано!

# 63
Моят опит приключи с отрицателен резултат. Даже не е имало и имплантация. Кръгла нула. Уж всичко перфектно и накрая-. Направо не знам какво да мисля. Трети пореден опит с отрицателен резултат. Много ми е кофти. Така се надявахме да стане,но уви. Говорих с доктора и за следващия опит ще пускаме имунологични и генетични изследвания. Макар, че незнам дали има смисъл. Мисля си че проблема е в лигавицата,но не съм сигурна. Направо не знам. В главата ми е каша.

# 64
  • София/Севлиево
Дейзи, много съжалявам.Не се отказвай,направи каквото сте обсъдили с доктора ти.А за ЕРА мислила ли си?

# 65
За нищо не съм мислила. Тепърва започвам да мисля и да събирам мнения и съвети за причината.

# 66
  • София
И моя тест беше абсолютна нула на 11 ден, след домашните отрицателни на 8 и 9 ден, го очаквах почти. Но пак е разочароващо. Единствено не сме правили теста за имплантационен прозорец, но предвид 2 биохимични, не виждам и смисъл.
Обяснение нямам за отрицателния резултат и от док... и директно се впуснахме в стимулация следваща... уж малко по-лека, като за мен. Ако стигнем до читави ембриони, ще се прави ПИД вероятно... ако ни стигнат и средствата...
Съжалявам, дейзи... горе главата и напред Hands FistHug

# 67
Здравейте,направих една глупост ,но от претеснение нз.какво правя.В понеделник 14 ден от трансвера чхг ми беше 1359 после вечерта получих кървене,но това го знаете
Трябваше да чакам до сряда четвъртък за преглед.Аз в понеделник си бях правила и уронен чертата беше горе долу наситена.Мислех утре сутрин пак да правя и по мое му ако беше наситена чертата щях малко да се успокоя.Но днес съпруга ми в 12 часа ми вика направи сега аз бях ходила до тоалетна поне7-8 пъти.Извинявам се за подробностите,но и аз го послушах но чертата не беше наситена а бледа.Знаете понеделник имах и леко кървене.Дали може теста да се е повлиял от честото посещение до wc.

# 68
Най-сигурно ще е да пуснеш кръвен тест, така ще се види как е чхг-то и дали расте или пада.
Иначе уринарните тестове от днес и от понеделник еднакви ли са ? Защото ако не са може да е различна наситеността на чертата, понеже различните тестове са с различна чувствителност.

# 69
Мирелче, аз не бих се вързала на уринарен тест. Слушкай док., почивай, и не се вкарвай във излишни филми  Peace

# 70
Мирелче, много зависи от самия реактив на теста. Може да е по-лоша партида и да излгежда по-блед. При мен беше така, а ЧХГ-то си растеше. Само се боцкаш допълнително. Та както е казала Жана - кръвен тест би ти казал какво става най-точно.

# 71
Единствено не сме правили теста за имплантационен прозорец, но предвид 2 биохимични, не виждам и смисъл.

причина за биохимична може да бъде именно изместен имплантационен прозорец. ако е на границата на точния момент, малко преди или малко след, може да не е успяло да се закрепи добре.
иначе, съжалявам за отрицателните резултати, момичета. борбата продължава!

# 72
  • София
Здравейте момичета, след едногодишно прекъсване пак се записвам тук. Днес ми беше трансфера на 3 петдневни ембриончета. Две са на фаза бластоцист и една морула.
Успех на всички ни Simple Smile

# 73
Аз мисля , че щом трансфера е Зет. Няма смисъл от Ера и .... там всичко се контролира от естрофем.

# 74
Искам да ви попитам,след ЗЕТ имате ли напрежение и опъване в корема.При мен след всички трансфери беше така,в момента даже най ми опъва :/

Общи условия

Активация на акаунт