Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 261
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Да разкажа какво се случи днес при мен. Пуснах след 48 часа 2ро чхг, което от 555 е станало 460....
Влезнах на преглед и док. Ми вика " ти на това кафяво зацапване ли му викаш" и аз ДА! Категорично каза,че това не е никакво зацапване. Направо нямам думи! Аз знам, че има ли нещо независимо с какъв цвят не е ок.
Видя плоден сак и каза, че бременост има и да отида след 10 дни!!!! За спада на чхг каза, че може да е паднал единия ембрион или просто да са спряли развитие Sad
А за 3то чхг каза, че не му трябва, а направо след 10 дни да отида.
Попитах отново за тромбофилията, която имам, но каза, че освен аспирин протект няма да ми даде друго.
Казах му че лежа, а той едва ли не ми каза,че съм луда, защото така не стигало кръв до матката....
Изчетох света как при зацапване майката му е лежането, а той отхвърли всички неща, за които аз се притеснявам.
Не знам какво да правя....къде да ходя и да се надявам ли изобщо...
Гърдите ми от днес са още по -чувствителни и усещането ми е положително,но това чхг ме срина..  
Съжалявам за дългия пост, но се чувствам доста объркана.

# 481
Дано всичко е наред с теб и бебетата!  И аз четох доста и  стигнах до извода ( при нормални обстоятелства), че е добре жената да се движи ( поне умерено де),  за да има добро кръвообращение, било полезно за кръвоснабдяването на матката.

# 482
  • София
при такова спаднало чхг нещата не са добре.
за другото е прав, лежането няма да помогне.

# 483
Жълтурчо,съжалявам за обстоятелствата.
Не съм много запозната,но при ЧХГ 460 как видя нещо ? Не е ли много малка стойността ,за да се види..
Този доктор ми се струва доста "джаста-праста". Стискаме палци все пак да се окаже прав и да се задържи бременността. Ако съм на теб ще пусна отново ЧХГ без изобщо да го слушам.

# 484
Съжалявам миличка. Ако имаш възможност си избери  друг лекар, който да те следи. Какъв е този гадняр  Twisted Evil.
        Започването на допълнително лечение  за тромбофилията може би не е добра идея в момента, предвид зацапването. И аз знам че при зацапване се пази леглото.
       Стискам палци всичко да се оправи.  Praynig Peace

# 485
Жълтурчо,съжалявам за обстоятелствата.
Не съм много запозната,но при ЧХГ 460 как видя нещо ? Не е ли много малка стойността ,за да се види..
Този доктор ми се струва доста "джаста-праста". Стискаме палци все пак да се окаже прав и да се задържи бременността. Ако съм на теб ще пусна отново ЧХГ без изобщо да го слушам.

Даде ми снимка и аз го видях, но е много малък за 4г.с е 0.68, което си отговаря на седмицата. Над 1000 чхг се вижда ембриона вътре ( точката Simple Smile )
Естесвено, че ще пусна 3то чхг още в понеделник, иначе ще изперкам тотално.

Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палчета. Определено имам нужда точно от това.

# 486
Жълтурчо не ти позволявам да разваляш хубавата серия! Стискам палци!!!
Браво и на другите момичета с положителни тестове!
Рени и моето ЧХГ на 10 ден бе 260 и доки каза YES!

# 487
жълтурчо вярвай и не позволявай на лошите мисли да влизат в главата ти . Успех и ти желая на следващия преглед да видиш и Точката !

# 488
Здравейте мили дами.Тихичко честито на положителните и успех на борещите.
Аз съм след зет трансфер на 2 5 дневни снежковци който беше на 18
теста ми е назначен сега в Понеделник на 7 мият ден 25.06
Слагам утрогестан 4 сутрин 4 вечер на 12 часа и лепенки климара на 3 дни по 4 бр.Пия фолиева по 4 сутрин 4 вечер (липса в организма )
и за всеки случай пия НАТАСПИН хапчета които са новият заместител на фраксипирина всяка сутрин в 7
Успех на всички.
Нямам никакви усещания за нищо.

# 489
  • Пловдив
За понеделник се наредихме за тест като мъниста една след друга, дай Боже❤
Бях забравила колко бавно минават дните до тест...

# 490
Жълтурчо, отиди на др лекар напременно да те види. Ако пиеш Дуфастон, при кървене го увеличават на 3×2.
Консултирай се, работят и в събота и в неделя.
Стискам палци!

# 491
Момичета, стискам палци и аз на всички !
Днес и аз бях на трансфер и док.ми каза лежане цял ден и вече имам чувството, че три дена лежа хах..
Успех от мен Simple Smile

# 492
Честито, Рени. Радвам се за теб, много. Аз още нямам кураж да направя тест. Оставих го за понеделник - 14 ден.

# 493
Благодаря! Стискам палци за теб в понеделник! Знам ,че всичконще е наред Simple Smile

# 494
Момичета, малка светлинка в тунела и за мен. Преди 2 дни на 13-ти ден от трансфера на тридневни чхг-то ми беше 90. Тотално се отписах, като чета на другите момичета колко са им високи стойностите. Днес, два дни по-късно е 180. Напредваме лека полека. Моля се да продължи да се удвоява...

Общи условия

Активация на акаунт