Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Удвоява се, това е чудесно!

# 496
  • София
Момичета, малка светлинка в тунела и за мен. Преди 2 дни на 13-ти ден от трансфера на тридневни чхг-то ми беше 90. Тотално се отписах, като чета на другите момичета колко са им високи стойностите. Днес, два дни по-късно е 180. Напредваме лека полека. Моля се да продължи да се удвоява...
А защо реши, че е ниско.
Прекрасно си е. Лека и безпроблемна до термин

# 497
Здравейте, имам нужда от вашата помощ.
На 14 ден след трансфер чхг: 234,40.
На 16 ден, чхг: 485,30
На 17 ден,чхг: 531,30
Въпросът ми е, дали има шанс до утре да се промени значително цифрата?
Имах болки днес и пуснах тест след 24 часа, а не след 48.
Благодаря ви

# 498
Роберта, разбирам притеснението ти, но спиред мен си избързала. Успокоителното засега е, че има нарастване, но бих те посъветвала след поне 48 часа от днес отново да направиш. Може и утре, но няма смисъл : ще ти е любопитно спрямо днес как е нараснала стойността...Дискомфорт е нормално да имаш, но още е твърде рано за каквито и да е заключения. Успех. Heart

# 499
Роберта, разбирам притеснението ти, но спиред мен си избързала. Успокоителното засега е, че има нарастване, но бих те посъветвала след поне 48 часа от днес отново да направиш. Може и утре, но няма смисъл : ще ти е любопитно спрямо днес как е нараснала стойността...Дискомфорт е нормално да имаш, но още е твърде рано за каквито и да е заключения. Успех. Heart
Благодаря за отговора. Осъзнавам, че беше грешно да пускам кръвен тест днес. Надявах се да се е покачило поне на половината от последната стойност. Ще чакам:)

# 500
Има шанс до утре да нарастне, но ти за всеки случай гледай да почиваш повече тези дни.

# 501
Болките са нормални.Аз пусках постоянно ЧХГ и се хващах за всяка цифра.Ей ме на в 12 г.с
9 ден-181
11 ден-368
13 ден-612
17 ден-1700
20 ден -2900
Виждаш че няма удвояване на 48 часа.И на 24 ден ей това беше на ехографа.Не се хващай за всяка цифра като мен ,защото това не е точна математика.

# 502
Благодаря, на всички ви:)
Определено ми помогнахте да се успокоя малко.

# 503
Момичета, малка светлинка в тунела и за мен. Преди 2 дни на 13-ти ден от трансфера на тридневни чхг-то ми беше 90. Тотално се отписах, като чета на другите момичета колко са им високи стойностите. Днес, два дни по-късно е 180. Напредваме лека полека. Моля се да продължи да се удвоява...
А защо реши, че е ниско.
Прекрасно си е. Лека и безпроблемна до термин
Защото като гледам другите момичета, дори и по-рано да си направят кръвния тест, стойностите им са повече от моите скромни 90. 😀 А и доктора, каза, че е малко ниско, но важното е, да продължи да се удвоява.

# 504
  • Пловдив
Добре са стойноститее момичетаа имайте вяраа аз на 10ден —53
16ден— 730
18ден— 1680 и след 4дена бях на преглед и чухме сърчицетоо Simple Smile сега влизам в 10 седмица. Колкото до болкитее все още на моменти имам болки е матката и яйчниците и все се притеснявам но лекарката казва че е нормално и бебо е добре

# 505
  • София
Роберта, ако всеки път като имаш болки, тичаш да пусщаш ЧХГ, а по-късно на преглед - направо се премести да живееш в болницата за следващите 8 месеца. Тепърва ще имаш болки и неразположения

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 19:51 от Nandin

# 506
Здравейте и от мен,моят трансфер беше на 29.05.18 год.при първото чхг показа ниска стойност 14,27
Последва второ чхг 27,58 пак ниско.
Последва ултразвук не се видя нищо,нито плоден сак.Пациентката съм на доктор Явор Владимиров,той ми пусна чхг трето,резултатът беше 275,900 което е добре.След няколко дни отидох пак на преглед,отново не видя нищо нямаше отново плоден сак тоест видя нещо,но много малко.
Направихме 4-то чхг резултатът беше добър 1030,незнам колко е добър,предстои другата седмица в сряда да ме види дано вече види и сак.

# 507
Здравейте и от мен,моят трансфер беше на 29.05.18 год.при първото чхг показа ниска стойност 14,27
Последва второ чхг 27,58 пак ниско.
Последва ултразвук не се видя нищо,нито плоден сак.Пациентката съм на доктор Явор Владимиров,той ми пусна чхг трето,резултатът беше 275,900 което е добре.След няколко дни отидох пак на преглед,отново не видя нищо нямаше отново плоден сак тоест видя нещо,но много малко.
Направихме 4-то чхг резултатът беше добър 1030,незнам колко е добър,предстои другата седмица в сряда да ме види дано вече види и сак.
Браво! Важното е, че расте! На кои дни от трансфера си пуска чхг?

# 508
  • На остров
Днес ми в датата за тест от клиниката.
Това е теста

# 509
Ами има бледа черта Simple Smile Там нямаш ли възможност за кръвен?

Общи условия

Активация на акаунт