Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 251
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Жълтурчо, какво стана с тебе

Сега се оправям да ходя да пускам 3то чхг и ще видя на обяд. Умирам от страх и притеснение. Иначе много болезнени гърди, придърпване в яйчниците и кръста и вече не знам кой подред кафяво зацапване.
Стискайте палци момичета Simple Smile

# 526
  • Пловдив
Нормално е, различни хора, различни мнения. Моето дете е негово дело.
Но да не разводяваме темата.

# 527
Момичета, в сряда трябва да ходя на трето чхг, но вените по ръцете ми вече са в потресаващо състояние, знаете ли от къде се взема кръв в такива случаи?

# 528
Момичета бета чхг-52.36 токущо излезна резултата.Лекаря каза,че е добър и след 10 дни напреглед

# 529
Браво, РедБул!! Много хубав резултат !! Тихо честито и след 10 дни да видите и сакчето Simple Smile! Много се радвам за теб !!

# 530
  • София/Севлиево
Честито Редбул. Зa ден 7 е супер резултат.
Хоуп нa мен при липсa нa вени по ръцете се е случвaло дa ме бодaт по ходилaтa, но сaмо веднъж.По принцип опитните лaборaнти знaят къде и кaк дa търсят вени. И aз си мисля, че нямам, a всъщност се окaзa че нa всякa ръкa имaм по еднa отличнa.

# 531
Благодаря ви мили дами дано дано да видим

# 532
  • София
Момичета, в сряда трябва да ходя на трето чхг, но вените по ръцете ми вече са в потресаващо състояние, знаете ли от къде се взема кръв в такива случаи?

Винаги се взима кръв от където си намери лаборанта Simple Smile

# 533
Момичета аз бях до тук! Чхг вече е 248 и е двойно на долу от петък.
Сега се чудя ще ми дойде ли, кога, трябва ли да се прави кюртаж или ще се изчистя сама...
Много е тежко, но продържавам напред.
Стискам палци на всички в очакване и ви прегръщам.

# 534
Съжалявам много Жълтурчо.  😑 Бързо възстановяване .

# 535
  • София
Кръв може да се вземе от вена на горната част на дланта, от продължението на вечната към китката също, дори и между пръстите. Много са вариантите, но наистина лаборанта трябва да е опитен. За някои хормони, може и кръв от пръста, но трябва да попиташ в лабораторията.

# 536
  • На остров
Жълтурчо много съжалявам !

# 537
Момичета  ЧХГ- 472.7
Не съм се свързала още с док
Трябва да се обадя след 14ч

# 538
Жълтурче, съжалявам за неуспеха, но не се отказвай и ще успееш много скоро Simple Smile!

Галина, много се радвам за хубавия ти резултат Честито  и успешна бременност Simple Smile!

Успех и на всички останали момичета Simple Smile!

# 539
Здравейте, отдавна чета, но не съм писала досега и се престраших да поискам мнение: След трансфер на 5 дневни, на 8-ми ден ЧХГ-то ми е 25, 27. Мислите ли, че има надежда за бременност?

Общи условия

Активация на акаунт