Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 243
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Жълтурчо много съжалявам!
Нека първо те види лекар, преди да спреш лекарствата.
Той ще прецени ситуацията. Може и само да излезе.

# 541
Здравейте, отдавна чета, но не съм писала досега и се престраших да поискам мнение: След трансфер на 5 дневни, на 8-ми ден ЧХГ-то ми е 25, 27. Мислите ли, че има надежда за бременност?
Моето чхг на 13-ти ден беше 90 и продължава да се удвоява. Така че винаги има шанс!

# 542
Момичета аз бях до тук! Чхг вече е 248 и е двойно на долу от петък.
Сега се чудя ще ми дойде ли, кога, трябва ли да се прави кюртаж или ще се изчистя сама...
Много е тежко, но продържавам напред.
Стискам палци на всички в очакване и ви прегръщам.

Съжалявам за теб не се отчайвай продължи на пред.

# 543
Днес леко ме присвива, като драскане в матката и после затихва. Пих Но-шпа и сложих Утрогестан. Някой имал ли е такова усещане. 17 ден след трансфера ми е.

# 544
Момичета, вчера 12-ти ден от трансфера си направих тест и имаше втора бледа черта. Тази сутрин 13-ти ден повторих теста, чертата се виждаше пак бледо, но по-ясно. Веднага отидох и направих кръвен. Резултатът е Beta HCG 77.76 на 13-ти ден на петдневни бластоциста. Може ли някой, който е наясно да ми потвърди. Има ли бременност, добра ли е стойността? Благодаря Ви предварително.

# 545
  • София
Мам81, стойността засега е чудесна. Повтори кръвния тест след 2 дни - трябва да се е удвоил резултата. Стискам палци!

# 546
Мам81, стойността засега е чудесна. Повтори кръвния тест след 2 дни - трябва да се е удвоил резултата. Стискам палци!

Сърдечно ти благодаря за отговора. Дано всичко е наред. Grinning

# 547
Жълтурчо, много съжалявам Sad

Две в едно, ти как си ? Какво ти казаха от клиниката ?
Ако ти се споделя, разбира се. Simple Smile

# 548
  • На остров
Казах че шанса аза нещо добро е нищожен. Да направя след седмица тест и ако е положителен ще ме видят на видеозон за да се види какво не е наред.
Ако много ме заболи корема да отивам в спешното гинекологични в най близката болница защото вероятно е извънматочна, ако имам силни болки.
Според акушерката е имало нещо но вероятно е спряло развитие или се е загнездило на грешно място.

# 549
Дано всичко се развие по най-добрият начин, Две в едно.

# 550
Казах че шанса аза нещо добро е нищожен. Да направя след седмица тест и ако е положителен ще ме видят на видеозон за да се види какво не е наред.
Ако много ме заболи корема да отивам в спешното гинекологични в най близката болница защото вероятно е извънматочна, ако имам силни болки.
Според акушерката е имало нещо но вероятно е спряло развитие или се е загнездило на грешно място.

Еееее не! Стискам много палци! Дано всичко е наред😇

# 551
Момичета. ЧхГ на 16-ти ден на 5дневни ембрио 9166,01... за сравнение на 11ден беше 766,38. Да се притеснявам ли че много бързо се увеличава? На преглед съм чак на 5ти.

# 552
Не, не се притеснявай. Simple Smile
Тихичко честито и лека и успешна до финал!

# 553
Момичета. ЧхГ на 16-ти ден на 5дневни ембрио 9166,01... за сравнение на 11ден беше 766,38. Да се притеснявам ли че много бързо се увеличава? На преглед съм чак на 5ти.

Изглежда ми на близнаци Simple Smile))) Прекрасен и пухкав финал!

# 554

Честито, 😍😍😍👌👌👌👌☀️☀️☀️Чудесен резултат за близнаци 👏💋🌹🌻🌻

Общи условия

Активация на акаунт