Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 233
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета! Успех на всички ви пожелавам! Опитвам да пиша на Усмивка на лични, но нещо не успявам. Исках да попитам при Александров ли беше ин витрото, първи опит ли е във Варна, колко горе-долу ви излезе и въобще впечатления Simple Smile. Може би е по-добре на лични!
  Още веднъж пожелавам чудеса на всички

# 556
  • Sofia
Здравейте момичета и успех в чакането и щастлив развой пожелавам на всички Simple Smile. И аз съм от чакащите, днес ми е 8 ден от ЕТ на един бластоцист, но май скоро ще приключа. Още от 4 ден имам ПМС, който се изостри последните два дни и болки в кръста, но не и в гърдите. Предполагам от лекарствата. От снощи имам и кафеникаво зацапване, та усещам че всеки момент ще цъфна. Досега не ми едвало преди да спра лекарствата, но този път май ще превари и датата ми за теста Sad. Имах много големи надежди за точно този път, но явно не било писано.

# 557
Не отписвай толкова бързо опита Simple Smile И аз през почти цялото време имам леки болки, като преди цикъл, а съм с положителен тест Wink Поне докато не мине теста и не ти е дошъл цикъл, има още надежда. Успех! 

# 558
  • Sofia
Да така е, продължавам с лекарствата, но ентусиазма ми изчезна. Ще видим какво ще стане до ден два.

# 559
Здравейте, момичета! Успех на всички ви пожелавам! Опитвам да пиша на Усмивка на лични, но нещо не успявам. Исках да попитам при Александров ли беше ин витрото, първи опит ли е във Варна, колко горе-долу ви излезе и въобще впечатления Simple Smile. Може би е по-добре на лични!
  Още веднъж пожелавам чудеса на всички
Писах ти на лични 😀

# 560
Пухче, ако ще те успокоя, аз като забременях миналата година на 10-ти ден, точно вечерта преди теста, щях да умра от болка. Не ми помогнаха дори 4-те но-шпа, които изпих. Преминах няколко часово мъчение със супер силна болка като при цикъл. Реших, че това е края още преди да съм видяла началото. На следващия ден ЧХГ беше над 170 и бременността продължи 2 месеца. Така че нищо не отписвай. Може дори да е добър знак това. Стискам ти силно палци, заслужаваш след тази дълга борба да успееш. Мисля, че е дошло времето.

# 561
  • Sofia
Дано Боби, дано Simple Smile, благодаря че се включи Kissing Heart

# 562
Pooh стискам палчета,
ще чакаме положително развитие!
Аз на свой ред леко прокървих. Доктора ми спря аспирина, увеличи ми Дуфастона на 3х2. И др седмица пак ще се видим.
Свило ми се е сърчицето.

# 563
Здравейте, не съм писала до сега. Един месец след трансфера бях на преглед и се оказа че не чухме сърце. Супер съм притеснена, ЧХГ на 13 ден беше 248, а на 17 ден след трансфера 1168 и реших че този път всичко ще е наред, до вчера. Има ли шанс да се развие до няколко дни? Много съм объркана.

# 564
  • София/Севлиево
Ти в коя г. с. се водиш? Струвa ми се, че още е рaно зa сърдечнa дейност, тя се улaвя някъде 6-7 г. с. ,а ти мaй си някъде 4-5.Щом чхг рaсте и aко нa прегледa е видян гестaционен сaк според мен нямa място зa притеснение. Просто след около 2 седмици трябвa пaк дa те прегледaт.

# 565
И това не ми казаха, но трябва да съм средата на шеста седмица и затова много се притесних.

# 566
  • София/Севлиево
Когa ти кaзaхa дa отидеш пак? Според мен тогaвa ще се отчете. Стискaм пaлци всичко дa е наред.

# 567
Да, опитвам се да се настроя положително. След 10 дни пак на преглед, тези десет дни ще са тежки Simple Smile Благодаря.

# 568
имаше ли ембрион или само сакче? има доста калкулатори в началото на темата и може да си изчислиш коя седмица си. най-вероятно е рано за сърдечна дейност, не бързай да се притесняваш и да мислиш най-лошото.

# 569
Здравейте мили дами
на 25.06-52.36 чхг(7 ми ден от трансфер)
на 27.06 днес -129(9 ти ден от трансфер)-4г.с
Как е според вас ?
Успех но всички

Общи условия

Активация на акаунт