Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 220
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София/Севлиево
Удвоило се е, спокойно. На 5.7. ти пожелaвaм дa видите еднa прекрaснa мaлкa точка. Две седмици по-късно ще те викнaт пaк зa сърдечнa дейност. Всичко ще е наред.

# 571
Натали кога ти беше трансфера? И ние още не сме чули сърчице, но си имам пълно сакче, но пулс още няма. Аз би трябвало вече да съм в 7 г. с. В петък ми е прегледа , дотогава не знам как ще издържа. Моя трансфер беше на 1.06.

# 572
Моят беше на 26.05 аз затова леко съм се панирала, но нямам избор и ще чакам още десетина дни.

# 573
Сърчицето при мен се видя в 7 г.с., има още време. Спокойно, всичко ще е наред, както Елислава е писала. Simple Smile

Редбул, добре е. Тихичко честито!

Рончо, как си ? В петък ще чуете най-хубавият звук Heart

Снощи бях в клиниката на преглед. Липсва ми, хора. Не знам луда ли съм, каква съм, но клиниката и всичко покрай процедурите ми липсва!

# 574
Натали да малко е притеснително. И аз се притеснявам, защото веднъж съм минала през този филм. Нищо не зависи от нас. Ще ти стискам палци.
А в сакчето има ли жълтучно мехурче, емрионче?
На момичетата с положителен резултат тихичко честито!
Жанче благодаря ти! Kissing Heart

# 575
Момичета, на 19-ти ден от трансфер чхг е 696. Продължава да е нисичко. В калкулаторите, които намерих, според моите показатели пише, че се удвоява на 50 часа. Уж е що годе добре, но пък стойностите са ниски... нали знаете не спираме да се притесняваме 😀 В събота пак на чхг и преглед. Дано този път имам по-сериозен напредък...

# 576
Снощи бях в клиниката на преглед. Липсва ми, хора. Не знам луда ли съм, каква съм, но клиниката и всичко покрай процедурите ми липсва!
Верно си луда hahaha

# 577
  • София/Севлиево

Жанче, освен да почнеш нова процедура, за друго не се сещам Simple Smile Шегата настрани и на мен понякога ми липсва цялата ми успшна бременност, и всичко покрай нея.Сега се надявам нещата да ми се получат,но като знам че ще си полежа малко повечко от преди после едва ли ще ми липсва чак толкова...

Хоуп, важото е ,че се е удвоило и то горе-долу на 48 часа.Моят с тризнаците се удвояваше на около 36 часа,ама кел файда...

# 578
Здравейте и от мен и тихичко честито на виделите 2 чертички и покачващи се чхг Simple Smile

Вчера след паниката от 2 пъти подред падащи чхг сутринта ходих при Дяволов от майчин дом за мнение и съвет. Според него, както и според мен нещата са били до тук.
На обяд отивам в клиниката където ми правиха ин витрото и доктора ми вика още има надежда ( при чхг 260 , което за 4 дви се срина от 550) защото едното може да почне да расте и ми каза да не спирам лекарствата🙄 Това е абсурдно нали?
Нямам още и цикъл и се чудя какво става.Кога ли трябва да ми дойде ?

Но това да почне да расте отново ми е меко казано абсурдно. Никъде по форумите не видях подобен случай...
Аз на своя глава снощи и днес не съм слагала утрогестан и но шпа не съм пила. Възможно ли е да се изчисти прегестерона и тогава да ми дойде?

Егати сагата стана при мен 🤔

# 579
  • София
До 10 дни след спирането на прогестероновия препарат е нормално да ти дойде.
Менструацията настъпва, когато нивата на прогестерон паднат.

# 580
Жанче, освен да почнеш нова процедура, за друго не се сещам Simple Smile

И аз за друго не се сещам Grinning
Беше пълно с бременни и толкова ми стана едно носталгично и хубаво...Simple Smile
Всеки заслужава да изпита това, желая го на всички чакащи и борещи се. Няма по-прекрасен период в живота на жената.

# 581
Няма по-прекрасен период в живота на жената.
Кое? Да си бременна? Mr. Green

# 582
Ми да, че к'во му е ? Laughing

# 583
  • София
И аз искам пак Sad

# 584
Бе, моля ти се, не на мен тия! Като го чуя това изречение (за най-хубавия период в живота) и ми идва да се обеся на собствените си гащи Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт