Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 212
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Кристи, и аз се обесвам на твойте гащи, само да забременея!

# 586
Бе, моля ти се, не на мен тия! Като го чуя това изречение (за най-хубавия период в живота) и ми идва да се обеся на собствените си гащи Joy Joy Joy
Недей става зян, моля ти се Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587
Не ме разбирай погрешно, и аз искам да съм бременна, защото искам второ/трето/десето. Но, ако имаше как щъркелът да стане наистина активна страна в казуса, на драго сърце се отказвам от най-хубавия период в живота за други, по-малко хубави Mr. Green

# 588
Разбрах те Hug
Много зависи каква е била бременността, моята беше лека и наистина се чувствах чудесно. Е, притесненията и треперениците 24 часа в денонощието не ги броя, забравих ги отдавна Grinning

# 589
Да, дано и втората да ти е такава Heart

# 590
Здравейте момичета!Присъединявам се към вас с трепет и очакване - днес беше моят ЗЕТ на две снежинки!Пожелавам на всички ни късмет ,две чертички и тупкащи сърчица!Очакват ме близо 2 седмици трепет и вълнения до датата за кръвен тест и всеки ваш положителен пост ми дава нова надежда!А м/у другото какво ядете след трансфер!Знам,че всички газообразуващи храни /напитки  са забранени както и пържени...малко се шашкам а? Simple Smile Simple Smile

# 591
А аз се надявам да бременея отново с Кристи, Жана, Нандин..., и др. “стари” муцуни!😜🤗❤

# 592
Искам и аз пак. Бременността ми беше лека и освен ежедневните при тесния нямах нищо друго. Пожелавам на всички да изпитат това щастие.

# 593
Момичета след положителния кръвен тест сега съм в друг филм.
Доктора ме вика чак на 17.06 на преглед, защото ще отсъства.
До тогава сигурно ще откача от притеснение.
Чудя се дали да не отида на друг гинеколог 😂 за всеки случай

# 594
  • София/Севлиево
И нa мен ми беше много хубаво дa съм бременнa, дaже и последния път, когaто ме измъчихa с тризнaците. Още ме е яд че не влязох в болницата, можеше поне 1 да се спаси, aмa минaло -заминало. Сегa съм подготвилa ММ и детето, че aко трябвa дa лежa цялa бременност в болница ще го направя, те да се опрaвят сами. Сaмо дa стигнa до бременност...
Галинa, aко наистина много се притеснявaш, отиди при друг лекaр нa преглед. Aко всичко е нaред си изчaкaй спокойно денят зa преглед. Бъди спокойнa и успех.

# 595
  • На остров
То аз искам и се старая, ама не се получава за съжаление.

# 596
Момичета след положителния кръвен тест сега съм в друг филм.
Доктора ме вика чак на 17.06 на преглед, защото ще отсъства.
До тогава сигурно ще откача от притеснение.
Чудя се дали да не отида на друг гинеколог 😂 за всеки случай

Galina, така или иначе щом от вчера/днес си с положителен тест ще може да се види нещо около 5-6.07, а ако изчакаш до 17 ще видите направо всички екстри. Това ако си спокойна и не се притесняваш и не го мислиш...
Ако имаш обаче някакви терзания си запиши час за друг лекар, поне да види сакчето и да може да си изчакаш спокойно.
А на кой ден от трансфера си сега и на кой ден ти бяха ембритата?

# 597
Теста ми е от понеделник 12 ден на 5 дневен бластоцист

# 598
Момичета, може ли да се ходи на зъболекар при толкова ранна бременност, 20-ти ден след трансфер? Поду ми се венеца под един имплант, който ми е поставян преди няколко години. Случвало ми се е и преди веднъж и ме лекуваха с антибиотик 3 седмици. Изпадам в ужас само при мисълта, че точно сега има някакъв проблем, който може да попречи и да навреди на ембриона...

# 599
Zlatka Mileva какво стана на теста днес ?!?

Общи условия

Активация на акаунт