Фентъзи и фантастика - Тема 15

• 53 949
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Аха, от страх, че няма да му се получи книгата на нивото на предните, май няма да я напише.
Заради него и Мартин вече внимавам с какви книги подхващам.

# 481
  • София
На мен приятелят ми поне от година ми пробутва книгите и ме крънка да ги прочета. Аз разбира се съм се запънала като магаре на ЖП линия и упорито отказвам. Докато тоя хубостник не завърши книгите, никакво четене. Ужасно много мразя да седя и да чакам някоя книга да излезе.

# 482
  • Вестерос
Точно за Мартин се сетих как искам и аз да го оскубя Grinning

# 483
Какво четете сега? Някой да е попаднал на нещо интересно?

# 484
аз прочетох  почки всичко на Клифърд  Сиймък в Читанка.  Впечатлих се от "Посетителите",  и "Децата на нашите на деца" но и "Всичко е трева" си го биваше. https://chitanka.info/person/clifford-simak Въобще сега съм на фантастика

# 485
  • София
Нищо не чета... нямам време за книги в момента... влача си Розата и бодила.

# 486
  • Ямбол
Аз подхванах “Марсианецът”, но съм съвсем в началото.

# 487
  • Вестерос
Аз почти избутах последната на Реликвите и ще мятам Аз, вещицата, а и съм на средата на Отнесени от вихъра

# 488
  • София
Аз се мъча с "Изкопът". Никога не съм смятала, че такова малко книжле, може да не ми върви толкова много

# 489
  • България
Аз още яздя драконите на Кристофър Паолини  Grinning.

# 490
  • София
Нова книга на Малерман Wink
http://ciela.bg/books/book/kovchegt-na-kerl/2866

# 491
Ураааааа!

# 492
Чакаме отзиви.

# 493
в най-скоро време ще се снабдя с книгата.  В нашата книжарничка я нямаше, утре ще проверя в Сиелата под Ректората и ще я купя, или в най-лошия случай - ще я поръчам за понеделник (пише че в Сиела я имат). Апропо - някой чел ли е "Тебеширения човек". Как го намирате?

п.с. знае ли някои кога излиза Легион 3 на Сандърсън? върти ми се, че е през октомври, ама не съм сигурен дали не се бъркам с Мартин - "Огън и кръв".

# 494
  • Майничка
... Апропо - някой чел ли е "Тебеширения човек". Как го намирате? ...

Толкова архетипи намерих, че малко ми загорча. Иначе добре върви историята, не дразни. Оставила съм си го за втори тур, да видим как ще е тогава.

Общи условия

Активация на акаунт