Мъж Скорпион - 4

• 56 787
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Тра-ла-ла
Значи Скорпитата могат да си позволяват да се заяждат, а другите зодии не трябва да ги дразнят?! Вие искате драми, но не другите да ви ги причиняват, а вие на тях?! Laughing

# 211
Към авторката - : Той иначе какво ти каза, след отговора ти, че не искаш да се чувате повече дори и по телефона?

Ами конкретно за това нищо. Благодари ми за милите пожелания, да имам късмет и аз, и да обичам и да бъда обичана..

Иначе след няколко дни затишие почна да ми лайква снимки. Днес мина с колата покрай заведението където бях седнала, щеше да се блъсне да гледа. Но от моя страна тотален игнор. Ако очаква, че ще го потърся, объркал е човекът.

Иначе и на мен това за доверието ми го е казвал, че го е страх да се довери отново и да допусне някой прекалено близо до себе си, защото когато го е правел и след това са го предавали. Иначе на няколко пъти ми е споделял мн лични неща и всеки път беше учуден как от толкова малко време ме познава, а го предразполагам да иска да ми споделя неща, които хора от години дето го познават, не ги знаят.

# 212
Винаги ми е било интересно при скорпиона наистина ли е толкова верен партньор, колкото го дават? Тези, които познавам са наистина моногамни. Вашите наблюдения какви са?

# 213

Иначе и на мен това за доверието ми го е казвал, че го е страх да се довери отново и да допусне някой прекалено близо до себе си, защото когато го е правел и след това са го предавали. Иначе на няколко пъти ми е споделял мн лични неща и всеки път беше учуден как от толкова малко време ме познава, а го предразполагам да иска да ми споделя неща, които хора от години дето го познават, не ги знаят.
[/quote]

Ето ти отговора, от към негова страна, той трябва да си го зададе и да помисли. Как човек, който познава от малко го предразполага толкова отколкото някои негови хора...
И все пак твърди, че не може да има вяра в другите. Никой не иска да бъде наранен, но в живота понякога става така, до деня в който не срещнеш човека, който е до теб въпреки всичко и те обича заради това което си.
Той трябва да си помисли над това, ти си дала това, което си могла, за това време. Все пак любовта е даване и получаване взаимно, щом той не иска да получава и отдава (доверие) се наруша баланса. Той е този според мен, който трябва да направи крачка и добре да си помисли.

# 214
  • Street of Dreams
Независимо колко си бил наранен преди - когато срещнеш правилния човек - на момента си готов.

# 215
  • варна
Мъжът скорпион. Поне моя.
Крайно противоречив. От много хладен и сдържан,до много топъл и любвеобилен. Естествено очаква аз да му демонстрирам първа нежност,за да отвърне със същото.
Много чувствителен,но прикрит. Лесно се впечатлява,взима си поука от забележки.
Силно сексуално присъствие.
Оплаква се много когато му е лошо. Настоятелен,настъпателен и постояннп в някакви схеми за вадене на пари. Приказлив,критичвн,властен.
Не много ревнив.
Друго не се сещам.

Мога да твърдя, че същият характер и аз вадя, нищо че аз съм жена от тази зодия. Да допълня само, че ние обичаме и да се заяждаме и да стават драми. Един съвет: никога не дразнете и наранявайте един човек от зодия Скорпион, защото гневът му е унищожителен и опустошителен.

О да,много си падате по спорове и дребни интрижки за да поддържате интереса си. За съжаление и моя асцедент скорпион ми действа така :д  Но пък съм в пъти по-злобна,ината,злопаметна и нападателна от скорпиона. Като се смесят дева и скорпион в едно става страшно :д

# 216
  • варна
А това за нараняването и недоверието в хората са глупости. И на мен са ми разбивали сърцето. Даже навремето се занимавах с един индивид,който зарибяваше приятелките ми.. И какво ?
Във всяка следваща връзка се впускам с ентусиазъм и доверие. Защото на мен не ми е приятно някой да ме сравнява с бившите си,защо и аз да го правя...

# 217
  • България
Винаги ми е било интересно при скорпиона наистина ли е толкова верен партньор, колкото го дават? Тези, които познавам са наистина моногамни. Вашите наблюдения какви са?
  Къде ги дават такива  Grinning?
Да си набера малко  и аз Simple Smile.

# 218
Поне тези, които познавам са такива. Затова ми беше интересно, човек който познава хора от конкретната зодия или е самата зодия да сподели мнение.

# 219
  • Street of Dreams
Аз до сега не съм си и помисляла да изневерявам. Винаги съм била точно с човека, с когото искам да бъда - защо да гледам встрани? След раздялата ми с моя скорпион и той потвърди, че също е бил само мой - то му и личеше по всичко, де. Смятам, че ние скорпионите се страмим към такава любов - толкова дълбока и обсебваща, че никой друг не съществува за нас. Мисля, че това е природата ни - да сме верни. Повечето, които познавам, са верни - когато обичат. Когато не обичат им е все тая. А скорпионите трудно обикват, а от друга страна постоянно мислят за секс. Затова голяма част от тях си лягат с всичко, което до 3 не е по дърветата. Но влюбят ли се - край.

Не знам е след 15 годишен брачен живот и повече - но двойките, които познавам, са страшно хармонични, сплотени и уравновесени. Особено ако е с жена рак или скорпион. Мъжът скорпион на възраст изглежда много доволен от семейния живот - в свои води.

# 220
  • София
Скорпионите и телците са най-верните знаци в астрологията. Като лично аз давам предимство на жилещите Sunglasses

# 221
Аз до сега не съм си и помисляла да изневерявам. Винаги съм била точно с човека, с когото искам да бъда - защо да гледам встрани? След раздялата ми с моя скорпион и той потвърди, че също е бил само мой - то му и личеше по всичко, де. Смятам, че ние скорпионите се страмим към такава любов - толкова дълбока и обсебваща, че никой друг не съществува за нас. Мисля, че това е природата ни - да сме верни. Повечето, които познавам, са верни - когато обичат. Когато не обичат им е все тая. А скорпионите трудно обикват, а от друга страна постоянно мислят за секс. Затова голяма част от тях си лягат с всичко, което до 3 не е по дърветата. Но влюбят ли се - край.

Не знам е след 15 годишен брачен живот и повече - но двойките, които познавам, са страшно хармонични, сплотени и уравновесени. Особено ако е с жена рак или скорпион. Мъжът скорпион на възраст изглежда много доволен от семейния живот - в свои води.

Чудя се, дали може да е успешна с жена везни с асцедент рак и мъж скорпион с асцедент скорпион? Rolling Eyes

# 222
    Като се влюбя и искам да бъда с този мъж, не поглеждам изобщо настрани. За мене съществува само и единствено този мъж. Но ние, скорпионите, трудно се влюбваме.

# 223
  • Street of Dreams
Не разбирам от асценденти, но познавам две страхотни двойки жена везни и мъж скорпион. Обратното обаче ми се струва абсурдно и невъзможно. Grinning

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 12:29 от OnDiNe_

# 224
  • България
Поне тези, които познавам са такива. Затова ми беше интересно, човек който познава хора от конкретната зодия или е самата зодия да сподели мнение.
  Писала съм и по-напред в темата за моите лични наблюдения.
Правя голяма разлика в това отношение, между жена Скорпион и мъж Скорпион.
Колкото са постоянни и верни жените, толкова мъжете- не са.
Обаче знаят как да убедят една жена, че е Единствената.
Баща ми има три официални брака, четири официални деца, доста забежки и съмнения, че има и още необявени агънца в стадото.
   Другите му деца са момчета, само аз съм момичето, но за добро или лошо, показваше как се прави номера с жените. Намигаше ми и започваше одите за любовта. Жените се топяха, като сняг на пролет, е, предполагам че са го намирали и за красив. Вярваха, че е само техен. В един момент обаче явно се поотпусна и кандидат третата съпруга го засече с тази, която се реализира като трета.
Ако това е Скропионът, изключение от правилото, ще включа и Скорпито у дома.
Винаги е твърдял, че е верен на приятелките си. Но влязох в тази връзка с отворени очи. Като всеки Скорпион е много внимателен в споделянето. Но аз съм потомък на Скорпиони, зная как, ако искам. Мога да поведа разговора накъдето искам в даден момент, който знам да чакам. При разказите му за казармата, увлечен от забавни спомени, сподели къде и как е правил секс с дъщерята на еди кой си. И изтръпна, защото по това време е имал връзка с Голямата си ученическа любов Simple Smile. И т.н. Simple Smile.
  Друг уж много верен Скорпион, жена му се кълне в него, беше решил да ми става интимно близък. Толкова и с неговата вярност.
  А бившият ми шеф, о, там е много дълъг списъка, мисля че жена му си го знаеше, но го търпи.
Жените, които познавам са абсолютна противоположност. Баба ми и майка ми, например. Бивша колежка, приятелка и т.н. Сигурно има и палави Скорпионки, но не са сред близкия ми кръг.
   Но горното опира само на лични наблюдения, които си остават субективни, както и на всеки един от нас.

Общи условия

Активация на акаунт