Мъж Скорпион - 4

• 56 823
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм зодия близнаци с асцендент Дева ,наистина доста често си променям настроенията и мненията, всичко ми омръзва бързо,но със сигурност мога да потвърдя че аз съм много по постоянна в чувствата си и гледам да не се откланям от пътя за разлика от скорпиона

# 301
Да ти е уютно , както казва ,, да се чувстваш у дома , а всъщност просто в нечии ръце ‘’ .

Така  / аз като скорпион с асц Лъв и Луна Везни  / съм се чувствала единствено с мъж Лъв .
Странно ......
И друг досега не може да промени това усещане .
А може би и самата аз не желая .

Отвреме навреме питам за други зодии тук , но Лъвът си е лъв , и никой не може да му стъпи на мястото .

# 302
  • Street of Dreams
За мен (не си знам асцендента и луната) лъвовете са ми едни от най-непоносимите мъже. За мен са досадни циркаджии, които се правят на маймуни, само и само да са в центъра на вниманието и да получават аплодисменти, говорят гръмко за приятелства и колко са велики у мъдри, но всичко е само като има публика. Иначе като ги опознаеш и надникнеш зад кулисите на вечния им театър, имат много хубави черти, но заради първите ми впечатления рядко ги допускам близо - изтощават ме.

Но пък винаги ми е интересно да прочета, че има изключения и химия в "невъзможни" комбинации - както и с близнаците по-горе.

# 303
Да ти е уютно , както казва ,, да се чувстваш у дома , а всъщност просто в нечии ръце ‘’ .

Така  / аз като скорпион с асц Лъв и Луна Везни  / съм се чувствала единствено с мъж Лъв .
Странно ......
И друг досега не може да промени това усещане .
А може би и самата аз не желая .

Отвреме навреме питам за други зодии тук , но Лъвът си е лъв , и никой не може да му стъпи на мястото .

Може да опиташ с жена,може да ти е по интересно

# 304
За мен (не си знам асцендента и луната) лъвовете са ми едни от най-непоносимите мъже. За мен са досадни циркаджии, които се правят на маймуни, само и само да са в центъра на вниманието и да получават аплодисменти, говорят гръмко за приятелства и колко са велики у мъдри, но всичко е само като има публика. Иначе като ги опознаеш и надникнеш зад кулисите на вечния им театър, имат много хубави черти, но заради първите ми впечатления рядко ги допускам близо - изтощават ме.

Но пък винаги ми е интересно да прочета, че има изключения и химия в "невъзможни" комбинации - както и с близнаците по-горе.

Трудно е да се живее с мъж, който е зодия Лъв. Постоянно иска да му се гали Егото и съществува само една истина за него. Ако го обидиш и нараниш, способен е да те смачка. Мъжът от тази зодия винаги преувеличава пред всички, особено пред познати и приятели, за да се направи на интересен. Говори гръмко и ентусиазирано. С близките си хора се отнася с тях като боклук. Не съществува за него думите "извинявай" и "прощавай". Дори не осъзнава какво точно е обидил и наранил някого.

Приключвам с тази тема за Лъвовете. Темата е за мъжете Скорпиони.

# 305
  • Варна
Лъв ли е, не ми го хвали. 😁😁

# 306
близнаци и скорпион е добра комбинация, не знам кое ви учудва

# 307
  • София
близнаци и скорпион е добра комбинация, не знам кое ви учудва

Кое му е доброто? Комбинация скорпион-близнаци и близнаци-козирог са много тежки. Има изключения, защото близнаците са адаптивни. Но с течение на времето несъвместимостта лъсва.

# 308
  • София
За мен (не си знам асцендента и луната) лъвовете са ми едни от най-непоносимите мъже.

Аз помня, че ти правих натална карта миналата година. Луната ти е в стрелец, асцендента е предполагаем водолей (водолея е опозиция на лъва, така че не се учудвам, че те ядосват).

# 309
  • Street of Dreams
За мен (не си знам асцендента и луната) лъвовете са ми едни от най-непоносимите мъже.

Аз помня, че ти правих натална карта миналата година. Луната ти е в стрелец, асцендента е предполагаем водолей (водолея е опозиция на лъва, така че не се учудвам, че те ядосват).

Страхотна памет. Сега си спомням, че четох за луна в Стрелец и нямаше никакво, ама абсолютно никакво съвпадение с мен - тотално разминаване с разбиранията ми за любовта и живота...Което много ме изненада, защото вярвам в астрологията.
А към Водолеите имам направо биологична непоносимост - с мъжете (ако не сме в конфликт) сме в любезна дистанция, имам обаче приятелки, които дори обичам, но през 3 дена ми идва да ги убия - диаметрална противоположност се получава и уж невинни от тяхна страна неща ми съсипват нервите. Всичко е на шега, естествено, но постоянно се усещам как в един момент аз гледам да се изнижа - просто на моменти нямат връзка с реалността и аз зажадувам за нормалитет Grinning. На фона на водолеите предпочитам да съм обградена с лъвове.

# 310
  • София
Аз пък съм с асцендент лъв и с мъже лъв горе-долу се разбирам. С мъж-водолей винаги в един момент има препирни и скандали.

# 311
Бясна съм на един Скорпион! Бясна! Twisted Evil От един безобиден разговор е решил, че му е дошло в повече. Shocked
Везни съм, с Асц. Риби и Луна в Лъв. А той е с Асц. Везни и Луна във Водолей. Whistling

# 312
Не се ядосвай. Полза няма.
Кой знае как се е филмирал от безобидния разговор.

# 313
Как няма да се ядосвам като ми прецака и празниците?! Но няма да оставя нещата така. Naughty

# 314
  • България
Бясна съм на един Скорпион! Бясна! Twisted Evil От един безобиден разговор е решил, че му е дошло в повече. Shocked
Везни съм, с Асц. Риби и Луна в Лъв. А той е с Асц. Везни и Луна във Водолей. Whistling
Безобиден разговор със Скорпион  newsm78.
За 12 години не си спомням да съм водила "безобиден разговор" със Скорпито у дома.
Винаги имам знак

Общи условия

Активация на акаунт