Мъж Скорпион - 4

• 56 803
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • Street of Dreams
Аз имам възражения само по точка 7. За мен нашата отмъстителност е мит. Писала съм го и преди - ние не се отдръпваме в тъмните си дебри да кроим планове за отмъщение. Ако някой ни ядоса сериозно - или реагираме на момента (като по този начин му даваме възможност да се извини), или просто го погребваме - това е изхода от ситуацията. С останалото съм напълно съгласна.

# 241
Благодаря, Билян@ , доста добре казано!
19 е доказано невъзможно , а за 21 бих поспорила, с другото съм много съгласна.

# 242
  • Street of Dreams

Възможно е!  Обикновено други скорпиони! Grinning

# 243
Аз съм зодия скорпион, много хора са ми казвали, че въобще не приличам на тази зодия. Даже някои се учудват, но въпреки това имам някои черти характерни за скорпиона. Например в дадени моменти съм краен и понякога не се усещам какво говоря, дали наранявам по някакъв начин човека. На пръв поглед съм спокоен и тих, казвали са ми, че съм добър човек, но в същото време съм избухлив. Общо взето съм странен Grinning Може и да пропускам някои черти на скорпиона, но за тези се сетих в момента Simple Smile

# 244
Аз съм зодия скорпион, много хора са ми казвали, че въобще не приличам на тази зодия. Даже някои се учудват, но въпреки това имам някои черти характерни за скорпиона. Например в дадени моменти съм краен и понякога не се усещам какво говоря, дали наранявам по някакъв начин човека. На пръв поглед съм спокоен и тих, казвали са ми, че съм добър човек, но в същото време съм избухлив. Общо взето съм странен Grinning Може и да пропускам някои черти на скорпиона, но за тези се сетих в момента Simple Smile

За говоренето е ясно, аз не мога да разбера мълчанието ви. Когато е без причина, то какво означава?Simple Smile

# 245
  • Варна
Не е без причина.

# 246
    Мълчанието си има причина.

Преди два дни моята приятелка ми каза, че съм с много добра душа. Щях да й контрирам с отговор, че въобще не съм толкова добра, колкото тя си мисли. Явно не ме е опознала добре през тези няколко години. Мисля си, че ако види моето друго лице дали приятелството ни няма да се разпадне, защото ще се отврати от моя тежък характер?!

# 247
  • Далече, далече
Приятелите ни ни приемат такива, каквито сме, и с лошите и с добрите страни. Ако се отврати от теб, значи не ти е истинска приятелка.

# 248
Какво точно е Черен скорпион? Познавате ли такъв? Имам близки и познати от тази зодия, все мили хора. А в литературата пише чудеса за Скорпиона, то отмъстителен, то не знам си какъв... Е, все пак никога не съм засягала Скорпион, доколкото знам, но верно ли са толкова опасни?

# 249
Според мен си е до човека, има и добри и лоши скорпиони Simple Smile Аз например не мога да се определя дали съм добър или лош, но има някои неща от зодията, които са верни за мен.

# 250
Какво точно е Черен скорпион? Познавате ли такъв? Имам близки и познати от тази зодия, все мили хора. А в литературата пише чудеса за Скорпиона, то отмъстителен, то не знам си какъв... Е, все пак никога не съм засягала Скорпион, доколкото знам, но верно ли са толкова опасни?
За Лъв и Скорпион - гледайте да не ги настъпите по опашката Grinning.

# 251
Имам родител Скорпион с асцендент Лъв.

# 252
Добра душа е. Innocent

# 253
  • Варна
Каквото почукало, това се обадило. Добър,всеотдаен, обгрижващ, любвеобвилен и лош и много отмъстителен, може да не търси веднага отплата и да са минали години, падне ли удобен момент, ще има ритници.

# 254
Това добре, ако със Скорпиона имате общи противници (така да го кажем, макар че думата е излишно силна, за професионалната сфера иде реч, ама не се сещам за по-подходяща). Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт