Мъж Скорпион - 4

• 56 832
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • Тра-ла-ла
Излиза, че Скорпионите са по големи Кралици на драмата и от Рибите и Раците ли?! Joy

# 331
OnDiNe_, той от началото ми е казвал за тази нумероложка. Аз знаех нещата, освен това с буквата.. Много помни тоя разговор, защото му е и казала,че не го вижда..питала го е "кой си ти, защото аз не те виждам кой си" и такам - бая афект. Просто вчера ми каза и това с буквата, защото му тежало, че го премълчавал,а искал да е напълно откровен. Аз знам,че има той самият много несигурности и страхове - продиктувани от предишни връзки и семейство..Той постоянно си се съмнява в себе си и има нужда да от презастраховки - че неем, няма да го оставя..Че няма да му тегля майна,ако нещо не успее да направи, че ми харесва с него, че го обичам..Няма хич високо самочувствие. Има и страх от обвързване, но той се изразява в това, че смята, че ще го наранят пак, че досега никога не му се е получавало с връзките...в същото време не иска да е сам, иска семейсто. Обаче се страхува, че няма да е добър баща.. Изведнъж вчера ми изпадна в една такава параноя и ми ги заговори тия неща..започна от нумероложката и аз останах потресена..

Моят съвет може би е странен, но според мен е единственият действащ: ИЗХВЪРЛИ ГО, ама го изхвърли с трясък, без никакви лигавщини и разбирания, да се почувства с голо д...пе на снега. Ще видиш как ще му минат терзанията набързо.

# 332
FlameV, представи си се след няколко години, с едно две деца, болни примерно, проблеми, ала бала, и въпросният господин, влизащ и излизащ от драма в драма, дали ще ти е опора и подкрепа....

# 333
Като го връхлетят проблемите, ще спре да влиза от драма в драма. В момента е намерил подходяща публика.

# 334
Не ми се вярва.
Аз не бих поддържала връзка с такова чудо, то бетер жена.
Отделно, че явно е много манипулируем от чужди хора.
Или пък има и друга, и се чуди какво да прави.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 17:55 от Lemy

# 335
Питала съм го..Мисли ли,че можем да имаме семейство и бъдеще - "да,мисля го" . Питала съм го в прав текст може ли според него да ми даде каквото имам нужда аз (като съм била много конкретна какво ми се иска) - да. Можел, искал го.. И както всичко си върви и ми подарява всяка седмица по цветле и полага много грижи и е прекрасен, така все едно прищраква и някакви луди паранои,паники и съмнения..обикновено са свързани с живота му - че нищо не е постигнал, нищо не е направил, не знаел кой е "ето даже нумероложката ми каза,че не може да види кой съм" и така нататък. Но тоя път засегна и мен и тая пуста му буква..И в същото време като му казвам да се разделим в такъв случай - не. Искал с мен, обичал ме..

Това е много притеснително, обърнете се към специалист. Дано му помогне навреме.

# 336
Друга няма със сигурност, просто е...хм...малко счупен на моменти. Ходи на психолог всъщност, точно заради паник атаките и параноите. Имайте предвид, че изключае паник атаките, той е прекрасен човек, има някакви неща, които са му разказали играта на самочувствието - факт, има чувство за малоценност- факт, но това е най-грижовният, досетлив,  умен, внимателен и обичлив мъж, който съм срещала. Емоционален е обаче, доста и понякога затворен - свикнал е да си поема и преживява всичко в себе си. Допреди мен пак е изпадал в такива паранои, но тогава се е затварял у тях и не е общувал с хора. Освен това - през 2012ста му е най-дългата връзка, която приключва ужасно за него (изневери и тн) и това го е разбило (още го помни) ...чак 2016ста се осмелява пак да се пробва да има връзка, която отново е неуспешна и при това по много тегав начин (доколкото знам от негови приятели, девойката му е смазвала самочувствието по всякакъв начин - постоянно го сравнявала с разни др мъже, постоянно натяквала, че изкарва повече от него, че той не е достатъчно мъжествен и тн..). След това се дърпа с мисълта, че няма повече да има връзки, явно не става и край, докато не ме среща мен... Казва, че досега е бил сигурен, че не иска деца, но с мен нещата се променили (той започна тоя разговор за деца, не аз) и  въпреки това пак нещо си го плаши..

# 337
Това не е до зодия пак, това е травма от предателство (страх) и аз самата я имах тази травма, но моето не бе от връзки или от семейството ми, а от приятели, които ме предаваха по жесток начин, за да ме боли. Много тежко го преживявах всеки път, докато един ден не реших, че е време да преживея травмата си. Травмите се преживяват тежко няма да те лъжа, пак да се изправиш срещу този ужас в мислите си мина време докато го преживях след това трябва да се тестваш дали си я преживял, при мен беше всичко наред, олекна ми все едно сърцето ми е било вързано преди. Да се вярва на някаква астроложка ми се вижда странно, ми то човек винаги греши пак чак такива изчисления и за букви и т.н. демонична работа Grinning
Изпаднал е в паника както сама каза и не можа да се осъзнае какви ги говори и мисли като се успокои някой ден ще се пита що е мислил тези глупости. Добре е, че ходи до психолог само този тип хора оправят травмите ако е добър. В това няма нищо срамно, даже е хубаво, че ходи много хора се затварят в такива ситуации и казват, че сами ще се излекуват - това не е така, трябва да се отиде до терапевт и то добър. Избираш или даваш пари и приключваш с това веднъж завинаги, или не даваш и следствие не ходиш и живееш с това цял живот.
Кажи му, че той сам трябва да се изправи срещу тези неща, ти няма как да му помогнеш и да искаш (повярвай ми не можеш) това са лични страхове и той трябва да мине през това.
Какво работи, че има такова лошо самочувствие и не печелел добре, защото професията също дава самочувствие за личностното развитие.

# 338
Факт е, че когато някой срещне правилния човек иска деца от него, дори и преди да не е искал.

# 339
Да не се е запознал с някоя с Р?
Иначе Раците имаме велико търпение, сигурна съм, че ще се справиш!

# 340
  • София
Рак и търпение? Нещо си се объркала.

# 341
  • Тра-ла-ла
Рак и търпение? Нещо си се объркала.
Що, бе? Поне 1/3 от живота на Раците минава в търпение на нещо си и някой си. Е, не сме чак като някои Риби...но сме магнит за токсични хора. То е ясно защо. Rolling Eyes

# 342
Искам да споделя моя проблем.Имам връзка със скорпион и не мога да реша има ли смисъл да я продължа.Имам чувството че е емоционално недостъпен човек.
Всеки ден ме търси,държи се като един влюбен мъж с мен,като сме заедно, но не се виждаме често.Попринцип всяка жена разбира когато един мъж е влюбен в нея,но има някаква дистанция на която ме държи вече достаа дългоо време.Не знам вече до кога още да му давам време,виждам че с времето се отпуска,но много бавно и имам чувството че заглежда и други жени,а и нищо чудно да има контакти с други.Попринцип аз съм много недоверчива и във всичко се съмнявам и понякога си мисля че в мен е проблема,че си внушавам но приятелките ми казват,че не е така.Пробвала съм сто пъти да се държа безразлично и отдръпнато,и той започва да ме търси и да ме задържи и си давам сметка,че наистина ме иска,но понякога ми показва че не е така.Офф вече не знам,кажете ми вашето мнение, такива ли са хората от тази зодия,страстни и в същото време студени емоционално....Да го чакам ли още....Confused

# 343
  • Street of Dreams
Точно такива - страстни и емоционално недостъпни.

Не каза от колко време сте заедно?

Че се стягат като са напът да те загубят е черта на всички мъже, не само на скорпионите.

# 344
Точно такива - страстни и емоционално недостъпни.

Не каза от колко време сте заедно?

Че се стягат като са напът да те загубят е черта на всички мъже, не само на скорпионите.
От две години се познаваме излизахме като гаджета,но аз бях малка и имах чувството че не ме взима на сериозно.А сега от 4месеца уж да се каже сме заедно,но за разлика от преди е по сериозен и изглежда по готов за връзка.Имам чувството че го е страх да се обвърже с мен ,макар че ме иска, постоянно ми говори за нас в бъдеще време сякъш ще се женим, чак ми става смешно пред държанието му на неориентиран тинейджър

Общи условия

Активация на акаунт