Руска рецепна

  • 8 625
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 183
Чесно казано незнам, може и ще стане, но аз не съм опитвала със сладко. newsm78
Ако си експерементатор   chef пробвай и ще кажеш какво стана.

Е, не, надали ще експериментирам от първия път. Ако ги правя, поне първия път ще следвам рецептата дословно. Просто тук сега не е сезона на тези плодове, а да купувам замразени ... те са в големи разфасовки, но все ще намеря приложение на останалото коли4ество  Wink

# 16
  • Мнения: 2 214
Аз със плодове ги правя много рядко

# 17
  • Мнения: 2 214
много вкусно звучи,а да знаеш хубава рецепта за пирожки?обожавам ги и тези дни се побърквам да търся рецепта,но все нещо не ми харесват тези който откривам.ако имаш нещо интересно може и на лични да пуснеш също така,спасибо предварително  Grinning
Писах рецепта на пирожки обаче това е  рецепта на баба ми ако искаш нещо по съвремено и разбираш руски виж това http://kuking.net/4a.htm
Ако имаш нужда от помощ казвай Heart Eyes

# 18
  • Мнения: 2 214
Обещах и пържени пирожки.
Тези може да ги правите в дълбок тиган или както аз във отворен фритюрник.
Жареные пирожки   chef

Тесто:
250-300 гр извара
3 яйца
3 с.л  кисело мляко
непълна чаша вода
3.5 чаши брашно
сода бикарбонат  гасена с оцет

Като забъркате тестото, ако спазете рецептата  ще се получи рядко.
За да не прелепва  на ръцете оформяйте пирожки като мокрите рацете във вода.
По точно вземете една купа със студена вода и преди да оформяте всеки пиражок потапяйте рацете в купата
Пирожките оформяте: Правите питка диаметър 9-10 см и дебелина около 1 см.
Поставяте пълнежа и защипвате краищата.
Пълнежа по ваш избор.
Може да използвате същия който описвах по горе.

# 19
  • Мнения: 5 183
Аз със плодове ги правя много рядко

Е как? За варениките става въпрос...

# 20
  • Мнения: 2 214
Аз със плодове ги правя много рядко

Е как? За варениките става въпрос...
Има различен вид вареники Naughty този затова се казва "ленивые" а това се превежда мързеливи smile3507.
Истинските мога да дам рецептата по късно ама тези ги писах защото могат да ги ядът и дечица които още не могат да дъвчат добре. newsm30

# 21
  • Бургас
  • Мнения: 1 470
Обещах и пържени пирожки.
Тези може да ги правите в дълбок тиган или както аз във отворен фритюрник.
Жареные пирожки   chef

Тесто:
250-300 гр извара
3 яйца
3 с.л  кисело мляко
непълна чаша вода
3.5 чаши брашно
сода бикарбонат  гасена с оцет

Като забъркате тестото, ако спазете рецептата  ще се получи рядко.
За да не прелепва  на ръцете оформяйте пирожки като мокрите рацете във вода.
По точно вземете една купа със студена вода и преди да оформяте всеки пиражок потапяйте рацете в купата
Пирожките оформяте: Правите питка диаметър 9-10 см и дебелина около 1 см.
Поставяте пълнежа и защипвате краищата.
Пълнежа по ваш избор.
Може да използвате същия който описвах по горе.


Здравей,само да попитам колко сода горе долу слагаш на тези продукти,и предполагам са 3,5 чаени чаши брашно newsm78
Благодаря  bouquet

# 22
  • Мнения: 2 214
Извенявайте  Embarassed
Сода 1 ч.л
брашно 3.5 чаши (от 200 мл)

# 23
  • Мнения: 843
мм. страхотна идея..Simple Smile)
 Обичам ги и солени... май със сметанов сос бяха. / Когато не е за дечко, де/ Имам  някакви прекрасни спомени от  това ястие. Мама вече не мога да я накарам да направи., а бабушка давным давно  я няма .Sad(/ Руският ми е ужасен, добре, че разбирам поне/

winter   , и едни пелмени помня.. мммммм:-)) Невероятни. Много  ще те обичам, ако напишеш твоя си рецепта за тях. Нещо, което ти харесва.   Оказва се, че мама  ги прави по записките на бабушка,  но някак си.. не са бабушкините. . Не е онзи вкус.
    Ох,  има и едни пирожки с мясом. ОХ!!! / тях ги знам, правя ги.. но ужасен калораж са:-))
    Хубава тема:-))

# 24
  • Мнения: 2 214
Някой ден като имам повече време ще преведа своите записки и ще ги споделя с вас.
Много се радвам да бъда полезна. Heart Eyes

# 25
  • Мнения: 399
winter, благодаря за рецептите. Мисля, че пържените са по-тежки от мазнината, нали?
Първо смятам да пробвам печените.

# 26
  • Мнения: 22 867
winter, много моля, ако имаш изпитана рецепта за беляши да я напишеш. Умирам си за тях, в бившия СССР колко нещо съм унищожила Embarassed - кой какво яде, аз - беляши. Бяха ми любимото ядене! Правила съм си вкъщи, но никога не станаха, като тези, дето ги ядях там.

# 27
  • Мнения: 5 183
winter, благодаря за рецептите. Мисля, че пържените са по-тежки от мазнината, нали?

по-тежки, ама и по-вкусни  Embarassed
то май по4ти вси4ко, което е адски вкусно, е още толкова адски нездравословно, ама какво да се прави като сме си 4ревоугодници ...  Embarassed
winter, когато имаш възможност дай още рецепти!!!  Peace  chef  bouquet

Последна редакция: сб, 03 юни 2006, 22:20 от Maika

# 28
  • Мнения: 2 214
От понеделник съм на линия ще наровя нещо в своите записки.  Heart Eyes

# 29
  • Мнения: 5 183
От понеделник съм на линия ще наровя нещо в своите записки.  Heart Eyes

  chef  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт