Любители на кучета - 81

• 46 027
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • София
хербаризирали котката моля ви се

Епона, единственото, което мога да те посъветвам катоспешнимерки е, да е в компания с приятелче и непознати, за да се отпусне и да го разсейват познатите от вторачване в непознатите
и запознаване с дружелюбни непознати, дето стопаните им не са плашливи

за обучение не мога да помогна, не съм стигала до там
все  се каня и все не остава време да проуча

я да ви пусна една снимка
голямото страшно куче спинка

в храста нещо шумка

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 14:07 от possessed

# 76
Браво на Балу, че раните са зарастнали вече. И козинка ще порасне и няма да личи. Hug
Епона дано да откриете добър треньор. Аз мога да препоръчам една жена, но тя е до Пловдив. Дано някой все пак да се включи с препоръка за някой добър в София.
А пък от днес на обяд Макс си има котешко другарче. Ама нещо не го гледа с добро око. Joy Но под мой надзор само го гледа, души и се облизва. И точно това постоянно облизване ме притеснява. А и погледа му е доста съсредоточен.. ама няма избор ще свиква с котанка лека по лека. Въпреки, че по скоро ревнува, защото като я взема на ръце и той почва да ме целува и прегръща. Дано да дойде ден, в който ще мога да ви ги покажа заедно.. но за сега да я покажа черната красавица само:

# 77
Ооо какви очички! 😍🤗 Много е сладка. Дано бързо свикнат с Макс.
И “голямото страшно куче” много сладко спинка с играчката. 🙈😃 Душички!

# 78
  • о`майна лунна нощ е
Облизва се Макс, а? Като мен, когато гледам голяма черна маслина Simple Smile В тази връзка - как се казва котан? Като писах маслина се сетих за Оливър или Оливия за мъника Simple Smile

# 79
Sivi, честито ново попълнение Heart Имам сериозна слабост към Макс, а черната котана ме кара да си мисля, че имаме много сходен животински вкус Grinning
possessed, голямото страшно куче си реве за чесане по коремчето просто.
Епона, според мен също сте за треньор. Няма от какво да се срамуваш, реакцията на кучето, предвид преживяното е нормална, но трябва да се намери начин да се "избие". Това, обаче, е за опитен човек. Отзиви ще мога да дам утре, обаче, вече с нетърпение чакаме заветния час за нашето проблемно магаре.
Малко Сладко Коте, железен излезе Балу, радвам се, че е добре вече.

# 80
  • под тепетата
Sivi, много бързо действаш! На мен за име ми идва Роми, от цвета де  Mr. Green
Браво на Балу! Много сладка кравичка, щом и насъне я пуска!
Ози днес разфасова едно пилешко плюшени бутче, от 4ч свирка с него  #Crazy
Пиша от таблетка, извинете ме за грешките..

# 81
Биляна аз като виден любител на животните хич не ми трябваше дълго обмисляне. А пък племенника е на седмото небе от щастие, но само на снимка видя котанка. Утре или в петък се прибира от пловдивското ни село и до тогава му дадох задачка да измисли име, ако не е успял ще му предложа тези които споменахте, защото ми харесаха.
Преди малко бях в другата стаята, където за момента е котето и Макс веднага се намърда да дойде. Стои и гледа и вече съм сигурна, че има доза ревност. Е, накрая да не е капо отмъкна играчката която взех за котето Joy и по терлички се изнесе сакън да не му взема играчката:

А тук какъв виновен поглед извади.. знае, че не е за него тоя мишок Joy

# 82
  • София
Сиви, имате си прекрасно черно фъстъче
и Оливия е хубаво име...
аз съм се примирила, а и котките, че няма да си имат собствени лични играчки
направи на девойката удобства, да си има собствено място нависоко, за да се крие от Макс
и Рея ревнува, но не яде домашните котки, само ги изблъсква
обаче те бяха големи, когато я доведох и не ми се получи сприятеляването изцяло
с едната са си дупе и гащи де

Биляна, зебра е това
имаме и хипопотам на същата фирма, страшно съм доволна, не успява да ги прегризе
а тя си ги обожава
на заден фон на снимката и е кошницата с играчки, хвърлям всичко вътре и тя рови и си вади каквото и е кеф

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 16:43 от possessed

# 83
  • София
Ох, имам слабост към прекрасните черни котки! Макс бързо да свиква и да не гепва играчките на котето Simple Smile

# 84
Идва ми да го гушна и да го утешавам.
Нормално е да ревнува, все пак досега е бил само Негово Кучешко Височество. Ще свикне.

# 85
  • о`майна лунна нощ е
Къде на шега, къде на майтап, но ви споделих, че често пия кафе в приятели, които имат женски пинчер и бяла глуха котка с огромна козина. Та с пинчерката сме големи дружки, много мило същество, един час минава с едната ръка поне залепена за нея. В същото време котката е злобил. Не я галя и закачам, но в определени моменти в зависимост от настроението и интересите си тя сама идва да се отърка в мен.
Скоро се случи в пристъп на подмазване, за да й дам храна, да прояви завишен интерес към мен, при което за първи път видях как пинчерката прояви ревност и се скараха. А аз съм външен човек, не част от семейството.
Та ревнуват, и то много.

# 86
  • София - Рим и обратно
Изпуснах кога сте направили нова тема. Ето малко данъци:
Примадона:

Гъз до гъз 😂

А така работим от вкъщи:

# 87
Някой беше повдигнал въпроса с тренировки и училище за кучета.. днес имахме консултация със citydogs /за София става дума/ и сме очаровани.
Отделно мога да подскажа за Георги Ризов, който на мен ми беше препоръчан, но нямам лични впечатления.

# 88
Да, явно определено сме си за треньор. Сега имаме час за след месец Dizzy Face пък ще видим какво ще стане.

Seerose , вие при кого имате час?

possessed, и аз си мислех за такова уговорен събиране с непознати кучета, но пък май отзивчиви стопани трудно ще се намерят.

# 89
Тъкмо си мислех,че имам що-годе вкарано в релси куче и днес след сума пакости ,половината от които направи за да впечатли една женска от неговата порода,накрая хукна по шосето да гони колата й.
Гласните ми струни излязоха извън гърлото . Толкова безсилна се почувствах...
Не ме отрази изобщо.
Тичах и аз като обезумяла и съм благодарна,че не ни удари някоя кола. Върна се с подвити уши,но си потичахме и двамата. Едва се сдържах да не го набия,едва.

Скрит текст:
Преди това напика един приятел,нарочно.

После насред голата поляна,в единия край седнали хора на пикник,отиде и се изака под носа им. РинИ с двете ръце и се срамИ пред хората,Трапезицо,дето не си си възпитала кучето.

На връщане покрай хората го вързах,той се престори ,че не го интересуват и като го пуснах пак по-надолу , се върна да доогледа какво интересно има при тях.

Накрая бягаше като луд , сакън да не го вкарам в колата и за капак хукна по шосето.
Когато сме сами,или с кучета,дето  са му скучни е пушка. Обаче появи ли се някоя засукана мадама,губи приемателна способност.
Скоро става на 2 години.
Позор!

Красиви снимки,втората снимка на котката е уникална ,а Кира е един път.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт