Звездни компромати- 366 част

• 86 601
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
И Меси го осъдиха да ,ама само за 2млн

# 646
Меси не го ли съдиха и него, нещо сякаш  имам такъв спомен. Може и да греша Peace
Роналдо дарява много пари, това също е известно Peace За него.
Да, затова си мисля, че е добричък заради даренията!

# 647
Роналдо е супер футболист да , ама за добър човек надали. Осъдиха го на 18млн евро за укриване на данъци.
Той дарява много за различни цели, не мисля , че лош човек би го направил

# 648
  • Once there was a Hushpuppy...
И Меси го осъдиха да ,ама само за 2млн
Е, какво сега, да слагаме на кантара и да ги мерим ли!?  ooooh!
Понякога се изумявам как в темата се посочва лесно някой с пръст, все едно тук сме се събрали идеалните богоизбрани безгрешни!
Знам, знам, всеки може да си изкаже мнението, ясничко ми е Wink

Вече предлагам ССФ да се прекръсти на ИББ hahaha

Ето, да се посмеем Laughing
-Вуте, ти що мразиш Роналдо?
-Ми, щото Нане го мрази. И яз че го мразим.
-А, Нане що го мрази Роналдо?
-Е, па щото у бг мама кАзаха, че бил лош човек...

# 649
  • София
То, това за укриването на данъци не е много сигурно. Той е роден на остров Мадейра, мисля във Фуншал, а там е офшорна зона и ако е регистриран там, има облекчен данъчен режим. Та от там е станало объркване, май. Не е защото е крил данъци умишлено.

Не че съм му адвокат, но си има съвсем прозаични причини.

# 650
Роналдо се изяде от яд, че не вкара гол на финала на Шампионската лига. Толкова му личеше на „добродушната” физиономия. Нарцис и егоцентрик, това е той.

# 651
  • София
Спортна злоба му се казва на това. Ако я няма, няма да е голям спортист.

# 652
Много го харесвам и аз.Преди много години на едно такова първенство пак,не помня кое и коя година.Но той не беше още така известен,играеха и коментаторът  на няколко пъти повтори как същия или предишния ден е починал баща му.Момчето игра зверски се държа мъжки!Оттогава ми е много симпатичен,освен че е феноменален футболист,а че е малко кифльо-такъв е Simple Smile

# 653
То, това за укриването на данъци не е много сигурно. Той е роден на остров Мадейра, мисля във Фуншал, а там е офшорна зона и ако е регистриран там, има облекчен данъчен режим. Та от там е станало объркване, май. Не е защото е крил данъци умишлено.

Мислиш ли? Joy Joy Joy

# 654
  • На ръба..
Чист п.....ст си е ако питате мене...
Жена му гледам и тя пак е влязла във форма, нали наскоро роди ама как бе хора каак?!

# 655
  • София

Мислиш ли? Joy Joy Joy

Не мисля, а имам вътрешна информация 😉😉😉

Освен това, само миналата година дари над 10 млн. Евро за възстановяването на Фуншал след пожарите. Това е пак вътрешна информация. 😉

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 11:33 от DonaFlor

# 656
  • Rock & Roll feeling ...
Гъзестото пони е пуснала нова песен, в която пее "пий ми сока" .
Няма да дам линк,за да не й се навъртват излишно гледания.

Малко забавно нелепи стоп кадри от видеото :

Скрит текст:

# 657
  • София
Повърнах.

# 658
  • Once there was a Hushpuppy...
Охх, беее, Понитоооо hahaha
Някъде във фейса мернах "вталени" снимки на дупарата, баджото и лицето, а  и ръчичката Mr. Green

# 659
За мен Роналдо си е гей отвсякъде, само чакам да излезе наяве.
Не и преди да приключи кариерата му. Даже и след това може да не се разкрие. Прекалено важно му е всички да го харесват.

Общи условия

Активация на акаунт