Звездни компромати- 366 част

• 87 526
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Само заради Ирина бих си пуснала "На кафе", и аз много я харесвам. Жалко, че съм на работа Grinning

# 211
  • Sofia
Къде е този комплекс от който излъчват На кафе?

# 212
Каква е тази Ирина?
Като от реклама на саламурено сирене върху някоя тенекия ми е Simple Smile

# 213
Гала вече ми е смешновата, с падащите презрамки и глуповати охлювчета в главата, но в момента ѝ гостува актрисата Ирина Митева. Толкова я харесвам тази Ирина, с интересно излъчване, има изказ, страхотна е без да е типична красавица, дано да ѝ дават роли, бих гледала всичко с нея. Simple Smile
Пуснах си я, за да й се порадвам и аз. Обаче Гала ме сюрпризира. Направила се е на папагал в главата.

# 214
  • Sofia
Каква е тази Ирина?
Като от реклама на саламурено сирене върху някоя тенекия ми е Simple Smile
Актриса от Откраднат живот

# 215
  • ГО
Много приятна Ирина. Срамежлива, по детски свенлива, с добър изказ и красива външност.
Дано има успех в работата си!

# 216
Страхотна е Ирина.За толкова млада актриса се справи блестящо с ролята си.Чаровно и земно момиче.

# 217
Утре да не пропуснете гостуването на семейството на Орхан Мурат. Пуснах през телефона Нова и това хванах. Много ценна информация.
Да беха бучнали 1-2 птиченца за разкош в днешната прическа!

# 218
  • Rock & Roll feeling ...
Дано Орхан изпълни на живо последната си песен, специално поздрав за Гала, а тя ако може и утре да е с тая прическа и да покимва в такт.

# 219
  • Sofia
...и да се разтапя от кеф Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220
и да я изтанцува Mr. Green

# 221
Аз фризьор от към Активната страна не познавам Grinning

Григорий Кюлев - Гого доколкото знам не е гей и е може би един от най-добрите от новото поколение.

# 222
  • На ръба..
Ох тази Ирина и аз я харесвам, сега прочетох че и е дебюта всъщност в този сериал. Много добре се справи.

Енрикету ще идва в София на 06-ти ноември, мамин и той решил изненада за РД да ми направи Grinning

# 223
Утре да не пропуснете гостуването на семейството на Орхан Мурат. Пуснах през телефона Нова и това хванах. Много ценна информация.
Да беха бучнали 1-2 птиченца за разкош в днешната прическа!

Да се учите как се отглеждат дъщери.

# 224
  • София
Боже...Мис България е най-нормално и добре изглеждащата на снимките от РД-то на Минчев Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт