Звездни компромати- 366 част

• 87 524
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Писано ли е вече, че Векилска живеела с Калин Врачански?
Видях го в хотн'юз  Simple Smile

# 226
  • Sofia
Какви са тия медени питки,до една на РД на Минчо?
От ботокс най-много има нужда НикитУ Кънчев.Що така рязко остаря тоз човек?
За Векилска и Врачански-не вЕрвам  Thinking

# 227
Писано ли е вече, че Векилска живеела с Калин Врачански?
Видях го в хотн'юз  Simple Smile
Е в джоба ли ще си го носи?

# 228
Ох тази Ирина и аз я харесвам, сега прочетох че и е дебюта всъщност в този сериал. Много добре се справи.

Енрикету ще идва в София на 06-ти ноември, мамин и той решил изненада за РД да ми направи Grinning
Относно актрисата Ирина-сега, как да каже човек нещо лошо за това лице, излъчване, изобщо присъствие? Такива момичета са като глътка въздух сред грозотията и пошлостта.
Добре, че Енрике няма да пее за рождения ми ден този месец. Този ревльо!

# 229
  • Sofia
Ох,Ирина Митева Heart Eyes. Лошо няма от тоя край  bowuu
ЕнрикетУ,да заповяда,смятам да го уважа тоя път,че все му се изплъзвам  Joy

# 230
На доста места пише за Векилска и Врачански, егати новината Simple Smile! Браво на нея!

# 231
  • Sofia
Е,хУ'бУ,де Векилска кога се раздели със Симеон?  newsm78 Споменаваше се нещо такова,сякаш преди време...убягнали са ми подробностите.

# 232
От доста време са разделени. Тя даже май официално беше казала нещо по този въпрос, а не само слухове.

# 233
  • Rock & Roll feeling ...
Докато един от двамата не го потвърди лично - не вярвам!

Калин гледаше като тийн, пред Андреа по цици, въпреки че ходеше с Силвия по него време. ( от зад кадъра на една реклама) А Векилска трудно бих повярвала,че е със собтвения си мъж,камо ли с друг.

# 234
То и на мен не ми се вярва, даже ми е абсурдно и точно затова ми се струва, че е истина.

# 235

това за онова в ляво ..надуто същество от близначките жената  на опосума Андрей ли става въпрос?

# 236
А аз се чудя как сладур като Симеон "взе" такава крава?!
/навремето/
Даже много се задържаха Simple Smile

# 237
  • София
Преди две-три седмици имаше статии, че видели Векилска и Врачански да се натискат в градинката на Кристал. Били гаджета някога преди сто години и сега възобновили връзката си. Не ми се вярва нещо, Мариана ми е толкова странна,  не знам с кой мъж би си отивала.

# 238
  • София
Ако това за Векилска и Врачански е вярно, то по-скоро браво на него.  Той не ми харесва като поведение от това, което съм видяла и чула.

# 239
Боже...Мис България е най-нормално и добре изглеждащата на снимките от РД-то на Минчев Rolling Eyes
Ама не и до гаджето й. Леле, като майка и син са. Всъщност колко години им е разликата, или просто така си младее тийнът?

Общи условия

Активация на акаунт