Звездни компромати- 366 част

• 86 781
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Докато им дават изява на такива парцалеси, ще ги има. И ще има много като тях, които виждат, че да си по тиливизията, трябва да си малка, разгонена кучка.
Защо няма интервюта с децата, които печелят награди за наука? И после всички ми се чудят как така не гледам тв, ами какво да гледам - джуки, цици и пилешки мозък, на който не можеш да проследиш мисълта.

# 346
Тя майката си го каза в прав текст, когато описа другата дъщеря: скромно, възпитано, интелигентно момиче, пълна противоположност на Сузанита. Чудя им се за какво беше това интервю, че те с всяка поява затъват все повече в л@@ната.
Много грозна картинка са Мурадови, но се надявам тази публичност, която им осигуряват да е за урок как не се прави "кариера".
Тази невъзпитана дрисла, която освен природно тъпичка, не може и да пее, затова разчита на простотии се мисли за вървежна звезда, а народа ходи да й гледа сеира май. Тийновете, които познавам дори им е под нивото да я коментират.

# 347
Чета ви тук за Сузанита. Изобщо не отварям нейни снимки и не я търся в нета. Не представлява никакъв интерес за мен. Но разбрах, че това била дъщерята на Орхан Мурад. Ми той нали е сляп човека? Как да види какви снимки и клипове прави? Кой знае как му ги представят нещата. Аз Орхан го помня като кротичък човечец, пеещ си любовни баладички и до там. Даже изпитвах голямо съжаление към него.
Майката е отделен казус. Нагледала съм се на майки, които подкрепят и стимулират курвалъка на дъщерите си и много умело ги прикриват от бащите. Явно и майката на Сузанита е от този тип.

# 348
  • На ръба..
След тези коментари, искрено се радвам, че имах възможността да пропусна интервюто на семейство дебили.
Да ви разсея малко

Ирина Шейк - още ми се иска да е бременна
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:

Приянка Чопра и Ник Джонъс май се казваше детето
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Никол Кидман по време на снимки
Скрит текст:

# 349
  • София
някой може ли да ми обясни следния феномен, някои жени бременеят и раждат за минута е много, а други като Евата, по година е малко   Joy
не знам какво ще им е детето, но съм сигурна, че ще е много хубаво  Heart

# 350
Знае ли се ,кога трябва да ражда Ева?

# 351
  • София
Ева е много свежа, бременеенето още повече я разхубавява. Изглежда много щастлива!

# 352
Вече на кит го докарва Ева.
Да ражда, че аман!

# 353
  • софия
Шарън Стоун с годините става прекрасна. Като млада въобще не я харесвах. Сега й се възхищавам на излъчването.

# 354
Чета ви тук за Сузанита. Изобщо не отварям нейни снимки и не я търся в нета. Не представлява никакъв интерес за мен. Но разбрах, че това била дъщерята на Орхан Мурад. Ми той нали е сляп човека? Как да види какви снимки и клипове прави? Кой знае как му ги представят нещата. Аз Орхан го помня като кротичък човечец, пеещ си любовни баладички и до там. Даже изпитвах голямо съжаление към него.
Майката е отделен казус. Нагледала съм се на майки, които подкрепят и стимулират курвалъка на дъщерите си и много умело ги прикриват от бащите. Явно и майката на Сузанита е от този тип.

Същото и аз съм си мислила. Този човек беше (и е все още) не зрящ. Имам чувството, че тази жена (жена му) се е възползвала от него, от парите му и от славата му. Той едва ли вижда какво нещо са създали...Ама пък дето бяхте пуснали текст на някаква песен, в нея пък едва ли не разбира за какво се пее....С моя мъж гледахме снимки от откриването на бедрум и се чудихме тия момичета там родитeли нямат ли, като ги гледат прегърнати с разни дъртофелници и чичаци, как се чувстват...Но не допуснах факта, че именно родителите вероятно прикриват или подкрепят....Много тъжно и гнусно.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 16:19 от vici75

# 355
Жълтурите са пуснали новина, че Елин и Весела Топузакови се развеждат . Дали е така ?? Уж поради изневяра от негова страна.

Пътувахме с един полет на почивка с тях, не изглеждаха като да се развеждат. Но не ми направиха добро впечатление, няма да пиша повече подробности. 

# 356
Николета друг път тя има татуировки ...

те жълтите парцали всички разведоха..пък само разведените главни герой не разбраха Joy Joy

# 357
  • На морето!
някой може ли да ми обясни следния феномен, някои жени бременеят и раждат за минута е много, а други като Евата, по година е малко   Joy
не знам какво ще им е детето, но съм сигурна, че ще е много хубаво  Heart
Тя има огрооооомен корем. Нищо чудно накрая да се окаже, че са две. Но така или иначе като роди, целият форум ще си отдъхне.

# 358
  • Viena
Орхан е вдигнал ръце от Сузито,то се видя....а Гала какви глупости говори и тя.......нямам думи...за секса...цигарите...парчето на Сузи и успеха й....

# 359
  • София
https://www.instagram.com/p/BjwkGTkFGa3/?utm_source=ig_share_she … hid=1bxulh4ayh0zp актрисата Силвия Петкова (популярна от сериали) засмях се на снимката, и аз ще ида да си направя там. Сигурно още снимат сериала, междинна станция снимат сериал спонсориран от Ветко, снимат из неговите хотели, каквото чух за сюжета е като черна комедия 😂
Гледах Силвия на 02.06. в "Тирамису" в театър "София".
За сериала не знам, но си е много добре на сцена. Peace Тип топ форма е! Heart Eyes
Отидохме Дария Сименова да гледаме с дъщеря ми. Тя много държеше да я гледа на сцена, но явно бременността на Дария не и позволява да участва или друг ангажимент я беше възпрепятствал да е на сцена, във въпросната събота вечер. Wink

Общи условия

Активация на акаунт