Звездни компромати- 366 част

• 86 724
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Деса си е взела чичко за да младее покрай него.  Joy

# 406
  • Countryside
Деса си е взела чичко за да младее покрай него.  Joy
А може би защото е чичко-паричко. Не съм запозната с какво точно се занимава Деси Цонева, ама това постоянно ходене и снимане насам-натам (като на човек, който не ходи на работа) за стандарта, който демонстрира...

# 407
  • ГО
Деси мяза на алкохоличка-наркоманка.
Вечно превъзбудена, пренавита, плямпа, ръкомаха....
Тия хора няма как да имат нормална, дългогодишна, връзка.
Вечно ще е скачаща от цвят на цвят. Няма нормален мъж, дето да харесва такава жена.
За секс - идеална, раздаваща се, така я виждам аз.

# 408
  • Ямбол
Деси мяза на алкохоличка-наркоманка.
Вечно превъзбудена, пренавита, плямпа, ръкомаха....
Тия хора няма как да имат нормална, дългогодишна, връзка.
Вечно ще е скачаща от цвят на цвят. Няма нормален мъж, дето да харесва такава жена.
За секс - идеална, раздаваща се, така я виждам аз.
   и н мен ми идва мъжкарана, но е факт, че дори се е намерил мъж да й направи дете, може да се превъзбужда когато види камера

# 409
Деса си пада по отлежало семе Grinning Grinning Grinning
Другата Деса роди ли,все още ми изглежда бременна Grinning

# 410
  • София
Възмущавате се от простотията, но не спирате да й вдигате рейтинга на Гала. Това предаване е такава простотия, от много години не съм го гледала, само тук чета за какво става на въпрос. Гледам Преди обед и смята, че се справят много добре, постоянно показват успешни и добри хора. Току що гледах едно 17 годишно момче със страхотни научни постижение, еми това са хората за пример, а не някакви тотално деградирали и объркани хора.

# 411
Като противовес на преди коментираните "модели", да покажа два истински такива, български, в красива фотосесия пред австрийски замък. Едната е съпруга на футболен национал, мисля, че е тъмнокосата.
https://m.dir.bg/life/gallery/saprugata-mihail-aleksandrov-s-mod … v-avstriya-snimki

Нина Добрев в рокля с пайети на Диор
https://www.instagram.com/p/Bj868G1huVF/

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 10:55 от Анонимен

# 412
Аз Преди обед не мога да го гледам заради водещите Grinning
Направо изхвърлям телевизора,ако не намирам дистанционното да сменя канала Grinning

# 413
Ако махнат лигавият Кадиев може и да се загледам по предаването на ьТВ.

# 414
Като противовес на преди коментираните "модели", да покажа два истински такива, български, в красива фотосесия пред австрийски замък. Едната е съпруга на футболен национал, мисля, че е тъмнокосата.
https://m.dir.bg/life/gallery/saprugata-mihail-aleksandrov-s-mod … v-avstriya-snimki

Тази първата,много остра брадичка Simple SmileНо ролките са уау Heart Eyes,повече от прекрасни

# 415
Кадиев лигав, Деси Стоянова ви е ужас некакъв (защо, за Бога???!!), а Гала нали е член на МЕНСА, мозъчен тръст и Мис Всички Вселени..., з@*би - само тя става за гледане. Повръща ми се от безкрайните коментари за нея, придворните и отвратителното и предаване!

# 416
Аз харесвам Деси Стоянова.
Изглежда добре, държи се добре. Прави положителни интервюта. Кадиев ме дразни, но е факт, че тяхното предаване е изцяло положително и търсещо точно онези готини хора, които рядко показват в медиите.
Не разбирам как може умишлено да си пуснете Сузанита, да я изгледате и да отделите от времето си да я обсъждате тук? Простащината се бори с игнор, а не с реклама в най-големия и популярен форум в България.

# 417
Ако се случи да съм си у дома, когато ги има тия предавания бих предпочела Гала. Не се заслушвам в детайлите, поне не ме дразни. Иначе почти не гледам вече българска телевизия, като изключим вечерните шоа. И то пак по навик.
Та ако трябва да съм точна ми се повръща от всички телевизии, имаше една дето малко по стойностни неща започна да показва, и те я купиха с цел фалит.
По Он ер наистина има какво да се види. Имаше едно предаване Харакери, с М. Фучеджиева, също. Не му помня името. Но някак и тях ги 'заглушиха".

Иначе най - гледаните босфор тв и нова са пошлост... и пошлост. Но по навик пускам Нова, поне не е крещяща като другата.

Всъщност мога да направя кратък анализ на почти всички, но едва ли за това някои ще ми плати.
Та всеки е свободен да харесва/ не харесва , каквото му се иска!

# 418
Не гледам Гала и простаците, които канят.
Гледам Преди обед понякога. Не ме дразнят нито Кадиев, нито Деси.

# 419
  • На морето!
Нямаше ли цял раздел за ТВ предавания, че се отчитате тук какви шоА гледате?

Общи условия

Активация на акаунт