Звездни компромати- 366 част

• 86 699
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Браян Рандъл е бивш модел, сега се занимава с фотография. И не е съвсем първа младост - на 52 е, само с една година е по-млад от Сандра.  Wink

# 496
  • София
Българка е станала снаха на М. Джордан:https://mobile.sportal.bg/news.php?category=35&id=729859
Интересно ми е да видя булчинската рокля и отпред. Mr. Green

# 497
  • София
Българка е станала снаха на М. Джордан:https://mobile.sportal.bg/news.php?category=35&id=729859
Интересно ми е да видя булчинската рокля и отпред. Mr. Green

И на мен, изглежда красива рокля. Но това не е бъдещата снаха на Майкъл Джордан, тя е била гост на друга сватба.

# 498
Толкова е замазана снимката на младите Джорданови, че Радина все едно няма устни, а само прорез на мястото им, от който стърчат зъби.

# 499
Браян Рандъл е бивш модел, сега се занимава с фотография. И не е съвсем първа младост - на 52 е, само с една година е по-млад от Сандра.  Wink
Ауу страхотен е този Браян.Изглежда на 42 не на 52!Браво Сандра!

# 500
  • На топло
Елизабет много усмихната с Мегън
Скрит текст:

# 501
Някъде пишеше, че много я харесва, всъщност! Беше сложила веднага снимка на Мегън и Хари в кабинета си или някакво помещение, което ползва за подобни цели.

# 502
  • На топло
Една красива френска девойка, не като българските настъпани жаби, Сузита и Мгъзита.
Скрит текст:

Сигурно я харесва, толкова е щастлива Бабет на тези снимки, те възрастните хора не могат да се преструват.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 19:07 от Hello♥J

# 503
Бабет ми харесва така щастлива 😍

# 504
Ох, не мога. Искам да среша Генералисимус, а после и грим да й сложа. Как може така да се пусне по време на визита?

# 505
Ох, не мога. Искам да среша Генералисимус, а после и грим да й сложа. Как може така да се пусне по време на визита?

Не ти стиска - тя ще те натупа със сигурност. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 506
  • Once there was a Hushpuppy...

Не ти стиска - тя ще те натупа със сигурност. Stuck Out Tongue Winking Eye
hahaha hahaha

Ох, все са ми пред очите с Президента, как тя го внася в Президентството ooooh!

# 507
  • София
Ох, няма ли кой да й каже на Десито, че с такива рокли изглежда като сумистка. С тези рамене🙄Обувките са впечатляващо невръзващи се с роклята. Веещата се косица тоже. Просто нямам думи за визията й. Верно, че е едра жена, но с подходящи дрешки, би могла да изглежда много добре. Тъй ли няма някой да й каже, че не ок??!? И винаги стои все едно е глътнала поне два бастуна и се пъчи като въшка на чело. Другата госпожа с пукащия се костюм по нея няма да я коментирам. Да я разкостват македонските съфорумки.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 18:09 от ADENA

# 508
Simple Smile И аз не я разбирам генералшата, толкова ли е трудно да намери някое семпло стилно костюмче или щом толкова и харесва този модел рокля, да сложи отгоре едно подходящо сако, може и нещо с къс или три четвърти ръкав за лятото.
А ето откъде е роклята.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6913381

Френското девойче ми хареса.

# 509
  • София
Тя често се облича оттам, първото костюмче, с което беше в изборната нощ, беше пак оттам.

Общи условия

Активация на акаунт